Dayanılmaz evlilik..

Aynaaaa1

Rabbim sana emanetiz
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
99
31
28
31
Kızlar hepinize merhaba.. şuan yazacagım sey cok uzun olcak...
Ben 5 yıllık evliyim 18 yaşında lise biter bitmez evlendim. Eşimle cok büyük aşkla evlenmedim sadece seviyordum bilemiyorum o aralar ne hissettiğimi bile düşünemiyorum artık... zaten hiçbişey düğün bile istedigim gibi olmadı...eşim cok iyi bir insandır merhametli herkes parmakla gösterir abdestli namazlı tertemiz düzenli tertipli eve herşeyi alır hiçbişeyi eksik etmez ama kendimi artık hizmetci gibi görüyorum yemek bulasık temizlik sadece eve malzeme almayla evlilik yürümüyor asla bişeyimi paylaşamam beni dolduruyosun der .bosanmaya kalksam eminim herkes suçu bende görür böyle adamı bırakıyorsun diye...Ama gelin görün ki asla anlasamıyoruz.benim yaptıgım hiçbişeyi onaylamaz begenmez illa bir kulp bulur surası şöyle burası böyle sürekli beni aşağılar. Herseyime karısır mutfaga yemege kıyafete yüzüme elime herşeye. Ayak ayak üstüne atma bunu yapma sunu yapma. Hiç kibar degildir cok kabadır ama sadece bana karsı. Kavga ederiz asla kavga edilmez bagırır cagırır ve döver 1 yaşında kızım var. Paraya cok düşkündür asla 1lira bosa harcansın istemez eve poaça bile alamam yemek için boşa para gidiyo der.en sonkavgamız evlilik yıldonumumzdu 3yıldan sonra ilk defa yemege gittik.menudeki yemegi 30lira görünce yüzü düştü kazık yiyoruz bilmem ne vsbi sürü sey kolayı cok severim ben kola içmek istedim kola 4 lira oldugu için benimle kavga etti içmeyeyim diye. Durumumuzda iyi ev ödüyoruz aylık 3800 maaşı var. Ben artık cok bunaldım kesin kararım ayrılmak. Cocugum var. Sonradan diledigi özür vs artık bişeyi seğiştirmiyoe onunla yaptıgım hiçbişeyden keyif almıyorum...suanki amacım bosanıp ailemin yanına gitmek tekrar okumak ama bu süreçte kızımın hali ne olur bilmiyorum babasına cok düşkün yardımlarınızı bekliyorum..

Kim ne düşünürse düşünsün
Kocanıza çok bayılanlar yaşasın onunla aynı evde de dayak yesinler
Boşver

Kızınızın da yaşı küçük.
Küçük çocuklar gerekli açıklamalar yapıldığında, boşanmayı daha kolay atlatırlar.

Çocuğum biraz daha büyüsün de boşanayımcıların yaptığı bir hata aslında.

.eşim cok iyi bir insandır merhametli herkes parmakla gösterir

benim yaptıgım hiçbişeyi onaylamaz begenmez illa bir kulp bulur surası şöyle burası böyle sürekli beni aşağılar. Herseyime karısır mutfaga yemege kıyafete yüzüme elime herşeye. Ayak ayak üstüne atma bunu yapma sunu yapma. Hiç kibar degildir cok kabadır ama sadece bana karsı. Kavga ederiz asla kavga edilmez bagırır cagırır ve döver 1 yaşında kızım var. Paraya cok düşkündür asla 1lira bosa harcansın istemez eve poaça bile alamam yemek için boşa para gidiyo der
Kafanız çok karışık sizin,
Sizi dövüyor başka kötü bir şey yapmasına gerek bile yok boşanmak için,
Kızı bahane etmeyin lütfen,görür babasını sürekli.

Sizin esinize sevginiz bitmiş , bütün şartlar olumlu olsa dahi her davranışı batar . Bosanin bence , sevemediginiz biriyle ömür geçmez , çok erken yaşta evlenmenin kötü getirisi işte bunlar . Duygularının ne olduğunu bilmedigin ergenlik döneminde evlenmissin , yeni yeni kendinin farkına variyorsun , bulunduğun konum seni mutlu etmiyor ..

Kafanız karışık galiba,hem hic birseyi eksik etmez,herşeyi alır diyorsun, hemde 1 liralık poğaça bile aldırmaz diyorsun,hem çok merhametli diyorsun hemde dövüyor diyorsun,ayrıca(namaz ,niyazi karıştırma,çünkü gerçekten,abdest, namaz karakterde,bir kriter değildir,o kişiye özeldir,)

Cok kötü durumdayım inanın aslında ben evlendigim ilk zamanlardan beri ayrılmak istiyorum cocuk olunca düzelir vs hep kendimi avuttum evliligimin en güzel zamanı hAmileykendi... inanın komsular beni parmakla gösteriyor ailemden uzak hem evime baglı hem cocuguma baglı büyüttüm 1 yıl. Yemegimi temizligimi herşeyimi yetiştirdim o gelmeden sofram hazır olur. Aileme anneme göre dünyanın en iyi kocası. Cubku babam sorumsuz annemi aldatan biriydi. Annem eve gelip napıcaksın biz cok mu mutluyuz babanı görmüyomusun diye bir sürü laf söylüyor hayat benim için cekilmez oldu kızım olmasa... bende anne sen bakarsın kızıma bende dershaneye yazılır okurum bir işe girerim dedim erkek kardesimde okuyor neyseki o yanımda arkamda tek destekçim. Babam annemle sorunları vardı ama bizi hiç üzmedi

Kafanız karışık galiba,hem hic birseyi eksik etmez,herşeyi alır diyorsun, hemde 1 liralık poğaça bile aldırmaz diyorsun,hem çok merhametli diyorsun hemde dövüyor diyorsun,ayrıca(namaz ,niyazi karıştırma,çünkü gerçekten,abdest, namaz karakterde,bir kriter değildir,o kişiye özeldir,)
Evet eksik etmez derken bunu kast ediyorum işte eve herşeyi alır ama kendi alıcak! Ben alamam benim aldıklarım israf! Merhametlidir herşeyimi yapar temizlik yapar çamaşır serer ama döverde zaten bende konunun burasındayım:(

Yahu bu kadar sorunlu bir adam nasıl çok iyi biri oluyor girişi öyle yapmışsınız da
ona şaşıyorum ben.
Kaba, ölümüne cimri, sürekli aşağılayan, döven biri nasıl çok iyi oluyor.
Eşim annesiz büyümüş belkide acıdıgım için cok iyi diyorum :( diyorum ya karmakarısıgım

Canım hiç iyi bir yönü yokmu yani ne biliyim sinrliyken her insan birşeyler yapar.
Kimse bilemez tabi içini , eğer her xaman böyleyse o hayat çekilmez ömür boyu birde şiddet varmış işin içinde çocuğun vardıye şiddete boyun eğme...

Bir evlilik psikiyatrisine gidebilirsiniz..

Burnu nu olmadı iyice sürttür düzelebiliceğini düşünüyorsan.Allah yardımcın olsun senin için ne hayırlısıysa o olsun

Kızlar hepinize merhaba.. şuan yazacagım sey cok uzun olcak...
Ben 5 yıllık evliyim 18 yaşında lise biter bitmez evlendim. Eşimle cok büyük aşkla evlenmedim sadece seviyordum bilemiyorum o aralar ne hissettiğimi bile düşünemiyorum artık... zaten hiçbişey düğün bile istedigim gibi olmadı...eşim cok iyi bir insandır merhametli herkes parmakla gösterir abdestli namazlı tertemiz düzenli tertipli eve herşeyi alır hiçbişeyi eksik etmez ama kendimi artık hizmetci gibi görüyorum yemek bulasık temizlik sadece eve malzeme almayla evlilik yürümüyor asla bişeyimi paylaşamam beni dolduruyosun der .bosanmaya kalksam eminim herkes suçu bende görür böyle adamı bırakıyorsun diye...Ama gelin görün ki asla anlasamıyoruz.benim yaptıgım hiçbişeyi onaylamaz begenmez illa bir kulp bulur surası şöyle burası böyle sürekli beni aşağılar. Herseyime karısır mutfaga yemege kıyafete yüzüme elime herşeye. Ayak ayak üstüne atma bunu yapma sunu yapma. Hiç kibar degildir cok kabadır ama sadece bana karsı. Kavga ederiz asla kavga edilmez bagırır cagırır ve döver 1 yaşında kızım var. Paraya cok düşkündür asla 1lira bosa harcansın istemez eve poaça bile alamam yemek için boşa para gidiyo der.en sonkavgamız evlilik yıldonumumzdu 3yıldan sonra ilk defa yemege gittik.menudeki yemegi 30lira görünce yüzü düştü kazık yiyoruz bilmem ne vsbi sürü sey kolayı cok severim ben kola içmek istedim kola 4 lira oldugu için benimle kavga etti içmeyeyim diye. Durumumuzda iyi ev ödüyoruz aylık 3800 maaşı var. Ben artık cok bunaldım kesin kararım ayrılmak. Cocugum var. Sonradan diledigi özür vs artık bişeyi seğiştirmiyoe onunla yaptıgım hiçbişeyden keyif almıyorum...suanki amacım bosanıp ailemin yanına gitmek tekrar okumak ama bu süreçte kızımın hali ne olur bilmiyorum babasına cok düşkün yardımlarınızı bekliyorum..

Adamin tavri bu..evliliginin 1.yilindada 5.yilindada 15.yilindada ayni sorunlarindan kacamayacaksin..anladim kadari calismiyorsun..calissaydin bu tarz problemler yasanmazdi aranizda en azindan ekonomik olarak sartlar esit olurdu..asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik olayi olmus..evladinizda var..cocuguna ve kendine iyi bir gelecek saglayan farkli bir hayat kurabileceksen ailenle .. adamida sevmiyorsan bosan gitsin..aksi bir durum varsa hayat sizin icin daha zor olur

Eşim annesiz büyümüş belkide acıdıgım için cok iyi diyorum :KK43: diyorum ya karmakarısıgım

Duygularınızı netleştirin bence öncelikle.
Karar vermeniz daha kolay olur.
Çok iyi bir insan olmadığı bir gerçek.
Annesiz büyümesi haklı çıkarmıyor.
Sorunları varsa psikolojik destek alsın sizi tüketmeye hakkı yok.

Adamin tavri bu..evliliginin 1.yilindada 5.yilindada 15.yilindada ayni sorunlarindan kacamayacaksin..anladim kadari calismiyorsun..calissaydin bu tarz problemler yasanmazdi aranizda en azindan ekonomik olarak sartlar esit olurdu..asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik olayi olmus..evladinizda var..cocuguna ve kendine iyi bir gelecek saglayan farkli bir hayat kurabileceksen ailenle .. adamida sevmiyorsan bosan gitsin..aksi bir durum varsa hayat sizin icin daha zor olur
Bir dönem çalıstım o zamanlar gerçekten iyiydi tabi para geliyordu ve ben asla calıstıgım süre boyunca o paeayı kendim çekemedim ama sorsan derki ben baska yere mi harcıyorum eve harcıyorum sizsiz bir lokma dısarda yemiyorum...

Tek planladıgım bosanıp bir bilezigim var onu satıp dershaneye yazılmak kendimi okumaya vermek kızımı en iyi sekilde büyütmek...

alır getırır camasır asar ama dover...dover..neden bırısının senı dovmesıne ızın verdın verıyorsun

alır getırır camasır asar ama dover...dover..neden bırısının senı dovmesıne ızın verdın verıyorsun
Sürekli ayrılmak istedim ama ailemin tepkisinden cekindim korktum...asla böyle bir evlilik hYal etmedim en güzel yaşlarımı bu evde gecirdigim için cok pişmanım. Elele gördüğüm çiftlere hep imreniyorum aslında dısardan baksan bizde öyleyiz ama asla öyle degiliz kendime güvenimi kaybettim resmen...

Her yaptıgı seyden sonra özürler diliyor ama ben hemen barısmassam. Birdaha kavga özür diledim ne uzatıyosun huysuzluk yapıyosun huzursuzluk cıkarıyorsun hemen gülüp oynamam lazım yoksa devamı yine bir işkence... ev benim degil onun bende hizmetci evin içinde oturuş seklime izledigim şeylere yedigim içtigimd herşeye karısıyor:(

Back
X