dayanılmaz komşum....

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
116
Mardin
merhaba arkadaşlar.

artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. bir komşum var tam kapı komşum keşke olmasa diyrum.
komşum garip bir tip annem geldi yanıma burada kaldığı sürece suratı beş karış annem bile kadın üzüntüsüden bi hal oldu misafir alırım surat beş karış
bana sürekli emirler yağdırır. kendini klopatra zanneder. bunun aşırı yaramaz bi çoçuğu var benim kızımı kışkırtıyr sürekli benim kızımda henüz iki yaşında sürekli kızıma bağırma çağırma durumunda. hem bana hem kızımı. o kadar garip bi insanki eşini dolduruyo dolduruyo eşimin üstüne salıyo artık canıma tak ettirdi. diyceksinizki görüşme. denedim ama bu safer daha zararllı oluyor bi şekilde bulaşıyor. sizde tek isteğim dua edin. allahım beni bundan kurtarsın.

o nasıl bişey öyle ya çok enteresan ne alıp veremediği var anlayamadım birde ki niye çekiyorsun o kim ki sana zarar verecek bırak olay çıksın polisler götürsün akıllansın kusura bakma ama hele çocuğuma hiç kimse kızamaz

Ay arkadasim ne duasi yol sacini basini bitti gitti aaa ne bicim seymis o oyle

bence bu ıste bı garıplık var nasıl esını falan dolduruyor sızın esınızın ustune salıyor ne alaka anlamadım yanı kocasını ne dıye dolrucukkı yada sızın evınıze gelenden onun haberı nasıl oluyorda surat yapıcak derece rahatsız edıyor cekın kapınızı gırın evınıze muhattap olmayın neyı nereye kadar surdurcekkı

gerçekten çok tuhaf
boşverin suratının beş karış olmasını hiç muhatttap olmayın bence,bakmayın yüzüne artık..
size nasıl emirler yağdırıyo,eşini nasıl dolduruyo anlamadım
çocuğunuza bağırmasınada izin vermeyin ne hakkı var ne saçma insanmış

bence eksik var yazdıklarınızda ,neden size emirler yağdırsın veya tavırlar yapsın ki bence daha anlatmadıklarınız var gibi geldi.

Bu komşu,elti,görümce filan mı ?

Annen veya misafirin gelince neden surat yapıyor ki ?

merhaba arkadaşlar.

artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. bir komşum var tam kapı komşum keşke olmasa diyrum.
komşum garip bir tip annem geldi yanıma burada kaldığı sürece suratı beş karış annem bile kadın üzüntüsüden bi hal oldu misafir alırım surat beş karış
bana sürekli emirler yağdırır. kendini klopatra zanneder. bunun aşırı yaramaz bi çoçuğu var benim kızımı kışkırtıyr sürekli benim kızımda henüz iki yaşında sürekli kızıma bağırma çağırma durumunda. hem bana hem kızımı. o kadar garip bi insanki eşini dolduruyo dolduruyo eşimin üstüne salıyo artık canıma tak ettirdi. diyceksinizki görüşme. denedim ama bu safer daha zararllı oluyor bi şekilde bulaşıyor. sizde tek isteğim dua edin. allahım beni bundan kurtarsın.

başka şekilde bulaşıyo derken...
ona neymiş senin misafirin annenin gelmesi falan...
hiç anlamadım valla, akraba değil bişey değil, çek kapını otur, görüşmek zorunda değilsin, eşlerinizde görüşmesin

Aaa bu nasıl insan be ne hakla bana gelen misafirime karışır o kim oluyor yahu
Demekki sen bu böyle yaptıkça tepkini koymamışsın buda sırtına binmiş senin
Asla tahammül edilecek bir şey değil haddini bildirmen lazım
Eskiler boşuna dememiş işte ev alma komşu al diye
Ama nerden bilecektinki kadının tahtalarının bu denli eksik olduğunu

Surat etme veçocuğunuza eziyet etme cüretini nereden buluyor acaba? İzin vermeyin efendim ne demek hayata müdahale etmeler falan... Kadınla göbek bağınız mı var ekmeğinizi suyunuzu o mu veriyor anlamadım ki.

Eski oturdugumuz yerde kapı komşumuz çok merakli idi bizim eve kim gelmiş kim gitmiş onu takip ederdi kendisini çagırmasak canı sıkılırdı bizim eve kim gelmiş kim gitmiş ayakkabı ve terlik numaralarına kadar bilirdi sizin evde bugun şu kişi vardı onun onun terlik nosu küçük bilmem kim vardı onun terlik nosu büyük falan.

Size daha kötüsünü yapacak diye korkup görüşmeyi kesmemek sizi işin içinden çıkamayacak hale getiriyor.

Size böyle davranmaya,hayatınıza bu denli müdahil olmaya hakkı yok bence.Ve böyle bir insanı da bu davranışlarından vazgeçirmenin tek yolu onunla olan ilişkinizi tamamen kesmektir.Çünkü konuşarak anlayacak birine benzemiyor.

Bir uğraşır,iki uğraşır sonunda pes eder.Sonuçta evinize adım atamadıktan sonra dış etkilere kulaklarınızı tıkarsınız ve zamanla rahat edersiniz.

Back
X