• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanmak cok zormuş....

tse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.374
1.266
133
37
Babamı çok çok özledim. .. Aklimi neye nye yoneltirsem yönelteyim onu düşünmeden yapamiyorum. Gitti aramzda ayrilali 50 gün oldu dile kolay 50.. BEn onu cok cok özlüyorum ..Elimizden kayip giiit. Hastayken bile onla mutluyduk meger o zor zor gunlere bile hasret kalirmiş insan onu cok ozledim hic mi hic yeri dolmiyacak. Güçlü durayom kimsemiz yok diyorum ama icimde firtinalar kopuyor Allahim nasil bir aciymiş bu kimseye yasatamasin.. Babiskomm ev sensiz tadi yk tadimjz yok. Sen gencligimizi guzel yillarimzda sennle giiti simdi nasil yasayalim yaşamak mi bu sen yokken .Eksigiz sensiz cooookkk..:( Baba kelimesi ne agir ne yüce bişeymis hala inanamasamda öldügune bogazim dugumlensede seni cok seviyorum babisimm..:((((( Bundan sonraki yaslarimi sensiz görmek ne aci. ; ( Keske sağ olsaydin koca devim . Cok doluymmmm :(

Allah sabır versin canım bende 7 ay önce gencecik 19 yaşında 3 tane amca oğlumu trafik kazasında kaybettim hala ağlarım içimde sönmeyen bir yangın var ben böyle yanarken amcamla yengem nasıl yanıyordur derim hep rabbim sabır versin çok zor canım

Babamı çok çok özledim. .. Aklimi neye nye yoneltirsem yönelteyim onu düşünmeden yapamiyorum. Gitti aramzda ayrilali 50 gün oldu dile kolay 50.. BEn onu cok cok özlüyorum ..Elimizden kayip giiit. Hastayken bile onla mutluyduk meger o zor zor gunlere bile hasret kalirmiş insan onu cok ozledim hic mi hic yeri dolmiyacak. Güçlü durayom kimsemiz yok diyorum ama icimde firtinalar kopuyor Allahim nasil bir aciymiş bu kimseye yasatamasin.. Babiskomm ev sensiz tadi yk tadimjz yok. Sen gencligimizi guzel yillarimzda sennle giiti simdi nasil yasayalim yaşamak mi bu sen yokken .Eksigiz sensiz cooookkk..:KK43: Baba kelimesi ne agir ne yüce bişeymis hala inanamasamda öldügune bogazim dugumlensede seni cok seviyorum babisimm..:KK43:(((( Bundan sonraki yaslarimi sensiz görmek ne aci. ; ( Keske sağ olsaydin koca devim . Cok doluymmmm :KK43:
tam 27 ay önce babamı kaybettim ben de.. canım çok acıdı hala da acıyıor, geçmeyecek biliyorum. her insanın içinde bir tarafında çocuk kalıyormuş aslında ama baban öldüğünde o çocukluk elinden alınıyormuş gibi.. omuzlarındaki yükün ağırlaşıyor, yalnızlaşıyorsun, eksiliyorsun.. babam için napabilirim diye araştırırken su kuyusu yaptırmak geldi aklıma. afrikada bir ülkeye yaptırdım. demin senin konunu okurken tesadüfen ilgilenen bey kuyunun fotoğraflarını yolladı..babamın ismi yazıyor kuyunun önünde ve3-5afrikalı yalınayak çocuk su çekiyor kuyudan. içime dokundun :((

Allah rahmet eylesin.babamı kaybedeli 15 ay oldu.öyle zor bi acı ki çok iyi anlıyorum seni hele ki ilk günler çok daha zor geçer.abimn çocukları baba deyince bile nefret ederdim onlardan babamın hastalığıyla panik atak oldum ki hala daha geçmedi çok zor gerçekten.ama zaman geçtikçe az da olsa acın hafifliyor.bol bol dua et ona tek yarar bu

Allah sabır versin :(

• Beğen
Reactions: tse
Allah mekanını cennet eylesin. Başınız sağolsun, ne diyeceğini bilemiyor insan.. :(
Allah sizlere uzun ömür versin. Babanız nur içinde uyusun inş.

• Beğen
Başınız sagolsun
Hepimizin basına gelecek acılar malesef

• Beğen
Başınız sağolsun... Allah sabır versin.
Nasıl bir acı bilmiyorum hiç bir zamanda sizin gibi babalarını ilk aşkı olarak insanların baba acısını hissedemeyeceğim. Duymak istediğiniz bu olmadığına eminim ama zaman ilaçtır. İyi, güzel günleriniz anılarınız sizin kalbinizde, zihninizde size tavsiyem böyle duygu yüklüyken kendinize bir defter alıp herşeyi yazmanız...

• Beğen
Bende babamı iki yıl önce kaybettim nasıl bir acı olduğunu çok iyi bilirim..hangi yaşta olursak olalım çocuk gibi boynumuz bükük kalıyor baba gidince..
Öldüğünü zaman geçtikçe kabulleniyorsun ama yokluğu ve hasreti dayanılmaz bir hal alıyor. .hergece allahım ne olur bari rüyamda göreyim diyerek giriyorsun yatağa. .
Geçmişe dönebilmek için neler vermezdim diyorsun..kokusuna sesine gülüşüne hatta nefesine hasret yarım yamalak yaşıyorsun.hep bir yanın eksik kalıyor..
Ama kendini teselli edeceksin.kural bu,birgun hepimiz gideceğiz vakit gelince..
Allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin diyecek duanı okuyacaksın. .
Sabır diliyorum size de. .

O kadar aglattin ki beni... benim babama da akciger kanseri teshisi koyuldu. Sag cigerdeydi kitle. 1 aralikta ameliyat oldu aldilar sag cigerini tamamen. Suan atlatti sukurler olsun. Ama ne acilar cekti. Onun cani yandi bizim icimiz yandi. Halen atlatabilmis degilim. Icimde bi yerlerde halen o aci. Yazdiklarini okuyunca o anlari yasadim sanki. Cok zor cokk. Suan cok iyi hamd olsun. Allah sizlere sabir versin. Babanin mekani cennet olsun nur icinde yatsin cnm.

Allah sabır versin.bende aileme çok düşkünüm.zaman zaman onları birgün kaybedeceğim aklıma gelir hüzünlere kapılır ağlarım.belki onlardan önce ölürüm bilmiyorum ama o acıyı birgün yaşayacağımı bilmek bile beni çok üzüyor.Rabbim babanın mekanını cennet eylesin siZlerede sabırlar versin

Allah mekanini cennet etsin babanizin.
Aglamak yerine her akliniza dustugunde bi fatiha okuyun, dua edin babniz icin.
En cok bu isine yarar.

Back
X