:uhm::uhm::uhm:merhaba arkadaslar yardım ederseniz cok sevinirim çünkü bu konuda bi bilgim yok henüz..şimdi benim dedem ve anneannem öldüler...annem de vefat etti ve dedemlerin bir evleri var...bi de benim iki dayım var...yani şu an bu ev ben ve iki dayımın...şimdi dayımın birisi yurtdışında yaşıyor ve o ev hatıra satmayalım diyor,diger dayımda evini çinde oturuyor ve bana senin hakkın olamaz diyor bana kalsın diyor,evi yaptırmış keyfine göre oturuyor kaç yıldır...dayımdır dedim otursun ama evi satayım başka bir semtten alayım burayı sevmiyorum diyor ve ben d eolmaz satılırsa hakkımı alırım dedim diye bana beddualar eden bir dayı bu...her neyse bu evi kiraya versek ible bana da her ay bir miktar para düşerdi ve paraya da cok ihtiyacım var...teklif ettim ev ne kadarsa bana düşen payını ödeyini ki kardeş ev sizin olsun dedim ama ödemiyorlar peki ben napmalıyım mahkemeye verme hakkımı alma sansım var mı ?ortada kocaman bir haksızlık var biri zengin ihtiyacı yok biri de rahatca oturuyor içinde ,yol gösterir misiniz?CADIARZU