'Dayımla kaçtım'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Araştırmacı gazeteci ve sunucu Müge Anlı, 7 aydır kayıp olan Leyla Akbulut'u telefona bağlayarak ailesiyle konuşturdu.
Sitene Ekle

ATV'de hafta içi her gün yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet dosyaları aydınlanmaya ve kayıplar bulunmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde ise yine duygusal anlar yaşandı.

"DAYIMLA KAÇTIM"

Müge Anlı, İstanbul'da kaybolan ve 7 aydır haber alınamayan Leyla Akbulut'u telefona bağlayıp ailesiyle konuşturdu. Anlı'nın olayı sorgulaması üzerine kendisini kimsenin kaçırmadığını, dayısıyla beraber kaçtığını iddia eden Leyla, seyircileri şaşırttı.

"DÖNMEK İSTEMİYORUM" DEDİ
Müge Anlı'nın "Kadın sığınma evine yerleşmek ister misin?" sorusu üzerine ise mutlu olduğunu, dönmek istemediğini söyleyen Leyla, ailesini hayal kırıklığına uğrattı. milliyet

nasıl yani dayısıyla aşkmı yaşıyorlar
Allah akıl fikir ihsan eylesin ne diyelim.

evet dayısıyla ilişkisi varmış şoklardayım:KK57::KK57:
valla bende şoklardayım,yazık gerçekten,nasıl bir bataklığa düştüklerinin farkındalarmı acaba
yahu aynı can aynı kan,sana nikahmı düşüyor

Şok oldum .
Dayı kaç yaşındaymış acaba ?
Nasıl bir iğrençlik , çok yazık Allah ıslah etsin .

Son düzenleme:
Programın sonunda dönmek istemiyorum diye ağlayınca bende dedim gebedir yani ondan dönemem diyor yada dayıya sırıksıklam aşık
Allah sonumuzu hayrı etsin kiyamet alametide bunlardan biri sona doğru yaklaşılıyor

İzlerken çok üzüldüm çok. Ne kadar cahilce bi durum. Bence kız hamile ve geri dönemiyo ondan ben mutluyum dönmiyxem diyo.

aklıma bu karikatür geldi.baktıkça gülerdim.neredeyse gerçek olabileceğini düşünmezdim :KK14:

Akraba-evliliği-yiğit-özgür.webp

Hiç dikkat ettiniz mi,bu programa katılan çoğu ailelerin çocukları ya kaçıyor yada cinayete kurban gidiyor..
Çoğu istanbul'a göç etmiş aileler..
Kimlik bunalımı yaşıyorlar herhalde,bu kızın da yaptığı heleki dayısına kaçması olacak şey değil..
Yakalansalar bir an önce,o dayıyıda gebertseler..

Dayısıyla kaçan bi zahmet dönmesin zaten. kadın sığınma evine değil biran önce ruh sağlığı ve sinir hastalıkları hastanesine yerleşmeli.

Doğru tesbit aile kent hayatına uyumsağlayamıyor kuzuyu kurt kapıyor ,aman kalın köyünüzde ,kasabanızda

Hiç dikkat ettiniz mi,bu programa katılan çoğu ailelerin çocukları ya kaçıyor yada cinayete kurban gidiyor..
Çoğu istanbul'a göç etmiş aileler..
Kimlik bunalımı yaşıyorlar herhalde,bu kızın da yaptığı heleki dayısına kaçması olacak şey değil..
Yakalansalar bir an önce,o dayıyıda gebertseler..

Tespitinin üzerine ilave unsurlarda var, ailesini, yaşadığı hayatı beğenmeme, anne baba çalışıyorsa onların işinden utanma, büyükşehirde yaşamı bar, gece kulüpleri sanma.
Geneli değil ama önemli bir kısmı arkadaşlarının veya çevrelerinin yaşamına özeniyor, ailenin korumak amaçlı tavrına isyan edip istediği hayatı dışarda arıyorlar ya da tümüyle serbest bırakılıp ilgisizlikten ilgiyi dışarda arıyorlar.

Kız cahildir ama dayı, dayının yatacak yeri yok:KK62:

uvey dayi falan mi acaba
vidoyuda izlemedim ama inanmak sitemiyorum bu kadar helal haaram bilmemelerine ...

Back
X