• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayısının Kızı

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
eşimin daysının kızı 1 çocugu var eşinden boşanmış.eşime karşı çok lavbali davranıyor.sinir oluyorum ama belii etmiyorum.geçenlede eşimin halasıgile oturmaya gittik.bunlarda gelmişler.eşim tamir yapıyodu buda gelmiş kolayı enssesine degdirdi şişeyle sonrada içermisin felan diye sordu. osıra bende bebeylen ugraşıyordum.içim bituhaf oldu.eşime söledimde obeni kardeşi olarak görüyo dedi.fikirlerinie ihtiyacım var bu kızn yaptıklarına nasıl karşılık veriyim.siz olsanız kızarmıydınız.yoksa benmi abrtıyorum..

malesef ailelerde böle cıvık insanlar olabilio nekadrda kardeşi olarak görüosada sonuçta erkek ve bayan
ve o erkek evli onun karısı var böle düşünmesi lazım belki siz istemiosunuz diye neden
düşünmüoki sinir olurum böle şeylere.
benimde sevgilimin bi kuzeni faln çok cıvık davranıo hoşuma gitmio

bence çok abartılacak bişey sonuçta onlar kuzen
benim için bütün kuzenlerim kardeş gibidir
eminim onlarda eşinin dediği gibi kardeş olarak görüyolardır birbirlerini
sıkmayın canınızı

valla benim teyzemin oğlu var. abimden farklı değildir. abime nasılsam öyle davranırım. şaka yapmış kız... bir şey göremedim.
zaten bizde akrabalar kuzenler o tarz bakmazlar birbirlerine. yanlıştır,çünkü... . hiç bir zaman böyle bir şey olmadı olmayacakta...

valla kimse kusura bakmasın...
aralarındaki yakınlık derecesi nedir bilemiyorum ama benim sevdiceğimin pek bi samimiyeti yoktur kuzenleriyle (biri hariç ki onu ben de çok severim)
hala kızı amca kızı dayı kızı falan dinlemem yapiştiririm lafi
nahoş hareketlerden hiç hazetmiyorum :kahve:
herkes haddini ve yerini bilecek

ee ne olmuş
pardon ama o "dayısının kızı" akraba yani kardeş, kuzen

Son düzenleme:
sanırım bu bayanın boşanmış olması etken buna...birada yakınlık gösterince eşinize kıskandınız...
sırf medeni halinden dolayı önyargılıda olabilirsiniz....ama bu durum onlar için sürekli böylemiydi yani kuzen bunlar sürekli böyle yakınmıydı bu kişi eşine sonradan mı değişdi bilemiycem...
ama sürekli bu şekildeyse davranışları anormal bi durum yok...ama bu durum yeni yeni ortaya çıkdıya belki garipsemekde haklı olabilirsin...ama dediğim gibi sen biraz önyargılısın...bayana karşı...

Anormal bi durum goremedim, kuzen kardes demektir, bu kadar fesat olmayin..

burada niyet çok önemli tabi. kadının niyeti kardeşçemi, yoksa farklı mı. bunu sen ayırtedebilirsin aslında.
yani belki kötü niyeti yoktur, aralarındaki ilişki bu şekildedir belki. şimdi sen boşandığı için o şekilde düşünüyor olabilirsin ama sanmıyorum ya. öyle birşey olsa senin gözünün önünde yapacak değil ya. ama hayatta neler oluyor kimseye de güvenmeyeceksin.

canım kıskanıyorsan fazla görüşmemeye ve biraraya gelmemey çalışın o zaman. eşinin yanında da sürekli bu konuyu dile getirme ters tepki yapabilir.

bende kuzenlerimle böyle yakınım eşleri böyle düşüncekse vay halimize !!! kardeşiz biz yaa !
allah akıl fikir versin !!!

Kuzenimin eşi benim hakkımda böyle düşünse çok üzülürdüm.
Kuzenlerim benim için kardeştir,bir yabancıya davranır gibi mesafeli olamam evlendiler diye.
Garip olurdu bu.
Kardeşçe bir yaklaşımı başka şeylere yorup,kendinizi paranoyak durumuna düşürmeyin derim.

Ben 20 yaşındayım .... Annemın kucuk kardesı dayımm 30 yasında evlı..
Evlenmeden önce bızde cok iyidik ama evlenınce birazcık resmi oldukk..
Dayım hayla sarılır öperr yürürken elını omzumuza atar ama bız fazla sokulmayız.

Ensesine kola deydirmek tuhaf bıraz qercekden. Ama tahmınımce iyi niyettir..
Düşünemiyo olabılır.Bırazda yılışıksa ....Görmemezlıkden qel cnm..Yada kötü düşünme =)

Bende eşime karşı kuzeninin laubali davranmasından hoşlanmam ama pek üzerinde durma bence canım:umursamaz:
Herşeyin bi sınırı olmalı:olmaz:
Ben genelde laubali insanlardan hoşlanmadığım için tepkimi gösterirdim.
Kuzeniyese kuzeni:delphin:

eşinizin ve kuzenin nasıl bir ortamda büyüdüğü yetiştiği ile alakalı bir durum bence bu. Kimileri çok uzak mesafeli yetişir e durumdada normal değildir. ancak benimde içinde bulunduğum bazıları ise kardeş gibi büyümüş yetişmişlrdir. bende hala dayı teyze oğullarımla yakınımdır.
yani dediğim gibi

onlar kuzen ne var bunda hiçbir anormal durum yok bana göre

kuzenlerimi çok severim kardeşlerimden ayırmam kazara bi kuzenimin eşi böyle düşünse çok üzülür ve bozulurum altında da art niyet ararım açıkçası

vallahi bu zihniyet beni öldürecek !!
siz kardeş bilmez misiniz kuzeninizi ? öyle değilse bu sizin eksiğiniz kendinize ve eşinize güvensizliğiniz !
dul olmanında adı varmış yani siz gibi düşünenler oldukçada olacak!

valla kızlar eger aynı şeyleri ben yapsam kesinlikle eşimin tepkisiyle karşılaşırdım çünkü evlendikten sonra sınır olmalı diye düşünüyorum

abartıcak bısey yok kuzen onlar kardeş sayılırlar

ohoo ben 4 senelık evlıyım eşimin yanında teyzemın oglu ıle bogusuruz resmen cok zorda kalırsam eşim gelır ayırır onun eşi de kıskanmaz hiç abim benım o
bosanmıs olsam dahı eşi boyle seylerden rahatsız olmaz

yanlıs anlamıssınız bence :1hug:

sanırım boşanmış olduğu için onu kıskandın..dert etmeyin sonuçta kuzenler..
yani ondan korkmanıza gerek yok..

dayımın oğlu evli beni her gördüğünde sarılır. şakalaşırız. da... eşi de asla yanlış birşey düşünmez benide çok sever. ben bu tarz düşüncelere anlam veremiyorum.

Back
X