- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 32
- Konu Sahibi Melissss_9394
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl beyaz çizgi canım ben hiç duyadıma bende merak içindeyim kendim bence sen testini tekrarlaKızlar acilllDays comfort erken genelik testini aldım ve ıkıncı cızgı beyaz cıktı kızlar boyle olup hamile oldugunu ogrenenler varmı normalde cızgı bıle cıkmazdı bende
Canım ışıkta daha net belli oluyoe beyaz hayali bi çizgiNasıl beyaz çizgi canım ben hiç duyadıma bende merak içindeyim kendim bence sen testini tekrarla
Peki canım sağolKuzum hiç bilmiyorum
Bence testini tekrarla sen yarın yinePeki canım sağol![]()
Darısı bizlere inşallah5 gun once yaptim testi tek cizgiydi 5 tl lik testten yaptim bugun cift cizgi cikti suan hastaneden donuyorum kan verdim hamismisim![]()
Canım sendedemı beyaz çiZgı vardı5 gun once yaptim testi tek cizgiydi 5 tl lik testten yaptim bugun cift cizgi cikti suan hastaneden donuyorum kan verdim hamismisim![]()
Ayni bu sekildeydiCanım sendedemı beyaz çiZgı vardı
Gerçektenmi canım beyaz çizgimiAyni bu sekildeydi
gercektenmı canım beyaz cızgımı cıkmıstıAyni bu sekildeydi
Kuzucum gercekten oyle onda gebelik yok dedim 5 tl lik testten 2 tane yaptim cikti gebelik kan verdim az once isteGerçektenmi canım beyaz çizgimi
gercektenmı canım beyaz cızgımı cıkmıstı
Kuzucum gercekten oyle onda gebelik yok dedim 5 tl lik testten 2 tane yaptim cikti gebelik kan verdim az once iste
Kız zeyzey sen daha geçen gün biz çalışmalara yeni başladık demedin mi o ne bir hızlı spermdir hemen tutmuş helllllaaaallllKuzucum gercekten oyle onda gebelik yok dedim 5 tl lik testten 2 tane yaptim cikti gebelik kan verdim az once iste
Ay inşallah hayırlısı olsun canım ben normalde hıc cızgı gormezdım ılk defa erken gebelık testı aldım bu sekılde cıktı bende suphelendım normalde pcos hastasıyım ıntımal bıle vermıyorum ben amaKuzucum gercekten oyle onda gebelik yok dedim 5 tl lik testten 2 tane yaptim cikti gebelik kan verdim az once iste
Valla kaliteliymisKız zeyzey sen daha geçen gün biz çalışmalara yeni başladık demedin mi o ne bir hızlı spermdir hemen tutmuş helllllaaaallll
Nasıl canım benimki gibimiBenim testinde de silik çizgi var sizce hamilemiyim![]()
5 tl lik testte cikti 1.5-2 haftalik fasulyeAy inşallah hayırlısı olsun canım ben normalde hıc cızgı gormezdım ılk defa erken gebelık testı aldım bu sekılde cıktı bende suphelendım normalde pcos hastasıyım ıntımal bıle vermıyorum ben ama ☺