DAYS DOCTOR ERKEN GEBELİK TESTİ

gzmtt_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
11
4
1
Kızlar ben de bu days doctor testini sabah yaptığımda negatifti. Akşam 5te işten gelince baktığımda bu durumdaydı. Gün ışığında daha belirgin t çizgisi. Elimde prodoctor ve valfast erken gebelik testleri de var. Hangisini önerirsiniz? Sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum. (Sat 8 Şubat - Bat 11 Mart - Test 11 Mart ve hala regl olmadım)
IMG_10CB3BFF-AFCE-437D-A946-4D0743001382.webp
#erkengebeliktesti #daysdoctor

Kesinlikle prodoctor . Days doctor ve artımedden kaçın

Bende 3 gündür bir tane artımed 2 tane days doctor 2 de awox marka testler yaptım hepsi silik pozitif bu sabah predictor yaptım hiçbirşey çıkmadı akşam yine days doctor yaptım pozitif delircem hangisi doğru acaba
Sat ve batını bilmiyorum ama ben bu yalancı pozitifleri ve kuruma çizgilerini gördükten sonra forumu iyice taradım; en güvenilir marka 1 prodoctor 2 awox imiş. Diğerlerini dikkate almamalısın. Eğer bulunduğun yerde bu markalar yoksa trendyoldan vs. sipariş verebilirsin. Hem eczaneden de daha uygun oluyor. Umarım güzel haberi sağlıkla alırsın 🌸

Sat ve batını bilmiyorum ama ben bu yalancı pozitifleri ve kuruma çizgilerini gördükten sonra forumu iyice taradım; en güvenilir marka 1 prodoctor 2 awox imiş. Diğerlerini dikkate almamalısın. Eğer bulunduğun yerde bu markalar yoksa trendyoldan vs. sipariş verebilirsin. Hem eczaneden de daha uygun oluyor. Umarım güzel haberi sağlıkla alırsın 🌸
Productor da baya baya yanıltti defalarca ilk dk karda pozitif çıkardı bariz. Pahalı olan predictor en iyisi ve awox

Sat ve batını bilmiyorum ama ben bu yalancı pozitifleri ve kuruma çizgilerini gördükten sonra forumu iyice taradım; en güvenilir marka 1 prodoctor 2 awox imiş. Diğerlerini dikkate almamalısın. Eğer bulunduğun yerde bu markalar yoksa trendyoldan vs. sipariş verebilirsin. Hem eczaneden de daha uygun oluyor. Umarım güzel haberi sağlıkla alırsın
geçen ay yaşadım ben Prodoctor adet gününe kadar pozitif. Gösterdi sonrasında regl oldum zaten 1 gün sürdü kesildi bu ayda 9 gün var adetime

9 gün önce teste başlaman biraz erken olabilir. Erken gebelik testlerinin hassasiyeti 25 mlu. En sağlıklı sonucu gecikmenin olduğu gün gösteriyor ama reglim 1 gün sürdü deyinca acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm 🤔 kan testi vermiş miydin?

Kızlar ben de bu days doctor testini sabah yaptığımda negatifti. Akşam 5te işten gelince baktığımda bu durumdaydı. Gün ışığında daha belirgin t çizgisi. Elimde prodoctor ve valfast erken gebelik testleri de var. Hangisini önerirsiniz? Sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum. (Sat 8 Şubat - Bat 11 Mart - Test 11 Mart ve hala regl olmadım)Eki Görüntüle 3557599 #erkengebeliktesti #daysdoctor

9 gün önce teste başlaman biraz erken olabilir. Erken gebelik testlerinin hassasiyeti 25 mlu. En sağlıklı sonucu gecikmenin olduğu gün gösteriyor ama reglim 1 gün sürdü deyinca acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm 🤔 kan testi vermiş miydin?
Evet vermiştim kan verdim çıkmasını beklerken regl oldum zaten maalesef acaba bu ay yine aynı zamanda mı regl olurum erken gelir diye düşündüm ben geçen ay 1 gün oldu dayanamadım test yaptım şimdi neye inanıcam bilmiyorum 4 farklı marka pozitif predictor negatif iyice kafam karıştı

Kızlar ben de bu days doctor testini sabah yaptığımda negatifti. Akşam 5te işten gelince baktığımda bu durumdaydı. Gün ışığında daha belirgin t çizgisi. Elimde prodoctor ve valfast erken gebelik testleri de var. Hangisini önerirsiniz? Sabah ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum. (Sat 8 Şubat - Bat 11 Mart - Test 11 Mart ve hala regl olmadım)Eki Görüntüle 3557599 #erkengebeliktesti #daysdoctor
Siz n’aptınız gebe misiniz

Aynen öyle cnm kan tahlılı verdin mi ? Ben bugün beta baktırdım 6.76 çıktı testımde silikti
Hamilesinnn hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💖 sen hangi testlerle öğrendin belirtilerin nelerdi regl geciktimi canım

Back
X