DAYS DOCTOR ERKEN GEBELİK TESTİ

Hamilesinnn hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💖 sen hangi testlerle öğrendin belirtilerin nelerdi regl geciktimi canım
Amin cnm da çok okudum burda kımyasala dönen çok olmuş umarım bnm öyle olmaz belim çok ağrıyor …
Benim düzensiz bazen 30 bazen 35 26 değişiyor ben Novacheck yaptım silik çıktı bugunde artımed kaset deılde çubuk gibi olan vardı ondada silik hayali çıktı işte sen kan vermedin mi

Amin cnm da çok okudum burda kımyasala dönen çok olmuş umarım bnm öyle olmaz belim çok ağrıyor …
Benim düzensiz bazen 30 bazen 35 26 değişiyor ben Novacheck yaptım silik çıktı bugunde artımed kaset deılde çubuk gibi olan vardı ondada silik hayali çıktı işte sen kan vermedin mi
yok yok kötüyü düşünme öyle birşey olmaz inşallah şuan arkadaşımda hamile yeni onunda beli ağrıyor normal demiş doktor.. bu arada ben kan vermeye gitmedim daha emin olamadığım için test yapıp duruyorum habire

yok yok kötüyü düşünme öyle birşey olmaz inşallah şuan arkadaşımda hamile yeni onunda beli ağrıyor normal demiş doktor.. bu arada ben kan vermeye gitmedim daha emin olamadığım için test yapıp duruyorum habire
İnşallah cnm koyulaşma oldu mu bir tıkta olsa

Yarın sabah son testimi yapacağım days doctor kaldı bi tane sadece bakalım ne çıkacak

Maalesef canım. Stresten gecikmiş. Erken gebelik testleri yorumlarını okuyunca hepsini kullanmaktan vazgeçtim. Reglim 3-4 gün geciktiğinde kan testi vermeyi düşünüyorum.
Doğruluk payı nedir sizce markası days doctor acill cevaplarmısınız!!!

Eklentiler

• IMG_1418.webp
    IMG_1418.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 2E85AC2B-75E8-4766-AF00-6D49D2BC61A8.webp
    2E85AC2B-75E8-4766-AF00-6D49D2BC61A8.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 54
Back
X