• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYS DOCTOR GEBELIK TESTI

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
434
70
48
29
Merhaba hanimlar adetime 2 gun var days doctor gebelik testi yaptim eger belli olursa footsunu da koyacagim daha once bu testi yaptigimda silik cizgi cikmisti kimyasal gebelikle sonuclandi daha once hep yalanci pozirif gosterdigini okumustum suan onemsemeli miyim bilmiyorum fikir verir misiniz

Eklentiler

• 17602244951848846109383204618513.webp
    17602244951848846109383204618513.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba hanimlar adetime 2 gun var days doctor gebelik testi yaptim eger belli olursa footsunu da koyacagim daha once bu testi yaptigimda silik cizgi cikmisti kimyasal gebelikle sonuclandi daha once hep yalanci pozirif gosterdigini okumustum suan onemsemeli miyim bilmiyorum fikir verir misiniz
Ben göremedim ya , ya da sanki görüyo gibiyim de testin kendi çizgisi gibi.

Ben göremedim ya , ya da sanki görüyo gibiyim de testin kendi çizgisi gibi.
Ya inanir misin galeride fotografta net bi sekilde gorunuyo buraya atinca hicbir sey gorunmuyo allah allah acik secik ikinci cizgi var digeri kadar kopkoyu degil sadece

Ya inanir misin galeride fotografta net bi sekilde gorunuyo buraya atinca hicbir sey gorunmuyo allah allah acik secik ikinci cizgi var digeri kadar kopkoyu degil sadece
Direk yükleyince kalitesi düşüyormuş galeriden, burda dosya ekle derken foto
çekip eklersen daha iyi görünüyormuş. Öyle dene bi istersen

Elimdeki testte daha net ama herkesin kotu tecrubesi varmis bu testle de :)
Yalancı poz veren cok fazla test bvar cidden , bence regl günü olmazsan direk kan ver bir de laboquick marka hiç yalancı poz çıkarmadı bende.

Yalancı poz veren cok fazla test bvar cidden , bence regl günü olmazsan direk kan ver bir de laboquick marka hiç yalancı poz çıkarmadı bende.
Bende de days doctor pozitif cikardi sonradan kimyasal gebelik oldugu cikti ortaya bu durumda yalanci pozitif mi cikarmis oluyo bilemiyorum😀

Kızlar bu ay çok geç yumurtladım adete 9 gün kala o günü değerlendirdim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım days diye bir test yaptım çok ince bir hayalet çizdi gördüm 5-10 dk içinde sonra predictor aldım tekrar onda çıkmadı yani onda da görür gibi oldum ama benim hayalim de olabilir :) Birinde silik çıkıp diğerinde çıkmaması ya da predictorun yanılma ihtimali var mı :)

Canım ben görüyorum çünkü benim de öyle oldu bugün hamile misin peki ? Ekliyorum aynısı bende de oldu ama sonra predictor negatif gösterdi

Eklentiler

• IMG_9134.webp
    IMG_9134.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 16
Canım ben görüyorum çünkü benim de öyle oldu bugün hamile misin peki ? Ekliyorum aynısı bende de oldu ama sonra predictor negatif gösterdi
Burada anlaşılmıyor ama eline alınca görüyorum o çizgiyi valla çok şaşkınım bilemiyorum

Bir kaç gün önce bende bu marka testle tıpkı senin ki gibi bir çizgi gördüm ancak yalancı pozitif çıktı. Aynı gün adet gördüm. Başka bir test ile dene istersen.

Back
X