Ben göremedim ya , ya da sanki görüyo gibiyim de testin kendi çizgisi gibi.Merhaba hanimlar adetime 2 gun var days doctor gebelik testi yaptim eger belli olursa footsunu da koyacagim daha once bu testi yaptigimda silik cizgi cikmisti kimyasal gebelikle sonuclandi daha once hep yalanci pozirif gosterdigini okumustum suan onemsemeli miyim bilmiyorum fikir verir misiniz
Ya inanir misin galeride fotografta net bi sekilde gorunuyo buraya atinca hicbir sey gorunmuyo allah allah acik secik ikinci cizgi var digeri kadar kopkoyu degil sadeceBen göremedim ya , ya da sanki görüyo gibiyim de testin kendi çizgisi gibi.
Direk yükleyince kalitesi düşüyormuş galeriden, burda dosya ekle derken fotoYa inanir misin galeride fotografta net bi sekilde gorunuyo buraya atinca hicbir sey gorunmuyo allah allah acik secik ikinci cizgi var digeri kadar kopkoyu degil sadece
Galerimden mi atayim yaniDirek yükleyince kalitesi düşüyormuş galeriden, burda dosya ekle derken foto
çekip eklersen daha iyi görünüyormuş. Öyle dene bi istersen
Yok dosya ekleye tıklayınca foto çek kısmından çekip atmak daha iyiymişGalerimden mi atayim yani
Koydum bakabilir misin bi arkadasim belli oliyor muYok dosya ekleye tıklayınca foto çek kısmından çekip atmak daha iyiymiş
evet suan cok daha net çizgi belli olmuş. Bence var gibi yarın ilk idrarla yapsan da cok daha net cıkarKoydum bakabilir misin bi arkadasim belli oliyor mu
Elimdeki testte daha net ama herkesin kotu tecrubesi varmis bu testle de :)evet suan cok daha net çizgi belli olmuş. Bence var gibi yarın ilk idrarla yapsan da cok daha net cıkar
Yalancı poz veren cok fazla test bvar cidden , bence regl günü olmazsan direk kan ver bir de laboquick marka hiç yalancı poz çıkarmadı bende.Elimdeki testte daha net ama herkesin kotu tecrubesi varmis bu testle de :)
Bende de days doctor pozitif cikardi sonradan kimyasal gebelik oldugu cikti ortaya bu durumda yalanci pozitif mi cikarmis oluyo bilemiyorumYalancı poz veren cok fazla test bvar cidden , bence regl günü olmazsan direk kan ver bir de laboquick marka hiç yalancı poz çıkarmadı bende.
Kızlar bu ay çok geç yumurtladım adete 9 gün kala o günü değerlendirdim bugün adet olmam gerekiyordu olmadım days diye bir test yaptım çok ince bir hayalet çizdi gördüm 5-10 dk içinde sonra predictor aldım tekrar onda çıkmadı yani onda da görür gibi oldum ama benim hayalim de olabilir :) Birinde silik çıkıp diğerinde çıkmaması ya da predictorun yanılma ihtimali var mı :)Merhaba hanimlar adetime 2 gun var days doctor gebelik testi yaptim eger belli olursa footsunu da koyacagim daha once bu testi yaptigimda silik cizgi cikmisti kimyasal gebelikle sonuclandi daha once hep yalanci pozirif gosterdigini okumustum suan onemsemeli miyim bilmiyorum fikir verir misiniz
Canım ben görüyorum çünkü benim de öyle oldu bugün hamile misin peki ? Ekliyorum aynısı bende de oldu ama sonra predictor negatif gösterdiMerhaba hanimlar adetime 2 gun var days doctor gebelik testi yaptim eger belli olursa footsunu da koyacagim daha once bu testi yaptigimda silik cizgi cikmisti kimyasal gebelikle sonuclandi daha once hep yalanci pozirif gosterdigini okumustum suan onemsemeli miyim bilmiyorum fikir verir misiniz
Burada anlaşılmıyor ama eline alınca görüyorum o çizgiyi valla çok şaşkınım bilemiyorumCanım ben görüyorum çünkü benim de öyle oldu bugün hamile misin peki ? Ekliyorum aynısı bende de oldu ama sonra predictor negatif gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?