- 28 Nisan 2022
- 160
- 97
- 48
- 25
- Konu Sahibi Kadermelisa
-
Yaa5,5 yıldır evliyim 4 sene sonra ilk defa testte pozitif gördüm sevincimden gece gözüme uyku girmedi dedim anne oluyorum sanırımSabah kan verdim sonuc kocaman bir 0...
3 tane test yaptım hepsinde pozitif çıktı hadi biri bozuktu desem hepsimi bozuk olur.
Umutlarım yine çöp,alıp boşa paranızı vermeyin...
Malesef bu testlerin yalancı pozitif çıkarma problemleri var ve gittikçe artıyor5,5 yıldır evliyim 4 sene sonra ilk defa testte pozitif gördüm sevincimden gece gözüme uyku girmedi dedim anne oluyorum sanırımSabah kan verdim sonuc kocaman bir 0...
3 tane test yaptım hepsinde pozitif çıktı hadi biri bozuktu desem hepsimi bozuk olur.
Ay pardon benimki days comfort olandı özür dilerimBen gebeliğimi days doctor ile öğrendim. Bir çok markayı duymuştum forumda ama ilk defa sende days doctoru duyuyorum. Ama en güvenilir olan avox bile hatalı çıkabiliyor. O yüzden test alırken iki farklı marka bir kaç tane almak lazım. Ben iki defa tekrarlamıştım ikisi de silik çıkınca kan verdim. İdrar testleri yanılabiliyor
Zaten sürekli pozitif çıktığı için gebe kalanlar da faydalanmış oluyor bu durumda.Ay pardon benimki days comfort olandı özür dilerim
Ekleme yapmak isterim proclinic nimo softec5,5 yıldır evliyim 4 sene sonra ilk defa testte pozitif gördüm sevincimden gece gözüme uyku girmedi dedim anne oluyorum sanırımSabah kan verdim sonuc kocaman bir 0...
Days comfort bende hiç kuruma çizgisi bile çıkartmamıştı öncesindeAy pardon benimki days comfort olandı özür dilerim
Silik falanda değildi bayağı net görünüyordu ama olmadı yine,umudum var olacak bir gün ama bu yanıltıcı durumlar modunu düşürüyor insanınYaaaynı durum bende de artimed de oldu cuma günü net pozitifi gördüm üç saniye içinde. Nereden bilebiliriz yanıltıcı olduğunu. Pazar günü Kanda 0.6 çıktı. İnsanız ya işte yine bir umut bekliyorum
Önceki postuma bakabilirsiniz bayağı da belirgin. Bir cizgiydi nasıl sinir oldum firmaya yaMalesef bu testlerin yalancı pozitif çıkarma problemleri var ve gittikçe artıyor
Days confortta kullandım daha önce onda dediğiniz gibi kuruma çizgisi bile olmuyor nerdeyse ama bu zalim testte gözüme soktu cizgiyi sjsjs kanda dq al sana cizgi dediDays comfort bende hiç kuruma çizgisi bile çıkartmamıştı öncesindepcos vardı bende gecikmeler kafa karıştırıyordu. En son kusma olmasa yine test yapmazdım aman hep gecikiyor diye bunu da yaparken boşuna test aldın negatif çıkar yine diye kendime gülmüştüm. Yanında da reni medpamid almıştım
Gerçekten öyle oluyor hep pozitif olduğu için hamile olupta kullananlar memnun ama olmayıp da pozitif çıkınca insan bir yıkım yaşıyorZaten sürekli pozitif çıktığı için gebe kalanlar da faydalanmış oluyor bu durumda.
Gebeliğimi öyle öğrendim diyor e normal zaten gebesin her türlü pozitif. O testler yüzünden ağlama krizlerine giren biz.Gerçekten öyle oluyor hep pozitif olduğu için hamile olupta kullananlar memnun ama olmayıp da pozitif çıkınca insan bir yıkım yaşıyor
En güvenilir denilen avox normalde ama onda da silik çizgi yanılması gördüm forumda. En sağlıklı sonuç kan ama sürekli verilmiyor işteDays confortta kullandım daha önce onda dediğiniz gibi kuruma çizgisi bile olmuyor nerdeyse ama bu zalim testte gözüme soktu cizgiyi sjsjs kanda dq al sana cizgi dedi
Evet evet burada o markalarla 10 tane test yapıp hepsinde tamamen koyu görüp yine de malesef kanda negatif çıkan çok kişi gördümÖnceki postuma bakabilirsiniz bayağı da belirgin. Bir cizgiydi nasıl sinir oldum firmaya ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?