Dayy Off uyarlaması diyetim (Dr.Mehmet ÖZ)

Kendimi tam anlamıyla diyete hazır hissetmesem de olması gereken şeklinde düşünüp yeniden diyorum. 65,3 kg ile başlıyorum, başlamalıyım. Yoksa; ucu kaçtı, tutamıcam bi daha. 3 ay tanıyorum kendime. Bakalım hedefin ne kadarı gerçekleşecek...

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea canım, nerelerdesin? napıyosun?
haberleşemedik bi türlü.

canım sorma hiç öyle oldu :KK43: benim diyette yalan oldu grip geçirdim atlatmam 3 hafta aldı o arada iyice zorlandım aman iyileşeyim de diyet biraz beklesin dedim sonra malum benim kpss dersane ev iş arası koşuşturmalarım sonuçta benim diyetten istediğim sonucu bir türlü alamadım 58 le 59 arası gidip geliyorum kendimi kaybetmemeye çalışarak bu arada yürüyüşlerimi de arttırmaya başladım :KK17: şimdilik 56 _ 57 ye demirlesem yeter şu sınav stresini atlatıncaya kadar ama sonra hedefim 52 malum gelinlik giycem nasipse bu sene :KK68::KK68: sen napıyosun peki canım diyetiin nasıl gidiyo annenle zor oluyodu hatırlıyorum ve haklısın bende ev kalabalık olduğunda zorlanıyorum istediğimi yapıp yemekte :KK64:

şu an akşamları da düzene soksam normale döneceğim aslında;
sabahları yetişemiyorum kahvaltı hazırlamaya, geceden hazırlamaya da üşeniyorum doğrusu.
3 gündür sabahları simit+ çay (09:30)
şekersiz kahve 150 cc (11:45)
yürüyüş (12:15-13:15)
öğle yemeği olarak ayran çorbası içiyorum. (13:30)
(zaten en büyük fayda bu, soğuk ayran çorbasına tuz koymuyorum bolca da pul biber, çok rahatlatıyo gün içinde beni)
şekersiz kahve 150 cc (15:30)
akşama da ne varsa 1 tabak yiyorum ayırt etmeden, ekmek mümkün mertebe tüketmeden.
20:00 den sonra da bişey yemiyorum.

hafifleme oldu ama, yürüyüş öncesi kahve ve yürüyüş sonrası yoğurt kurtarıyo beni gibi.

hmm bide günde 1 magnezyum, 1 de demir hapı alıyorum. yoksa diyet beni bitkin düşürüyor.
bu hafta böyle geçer haftaya biraz daha şekillendiririm, salata- sebze yemeğiyle akşamı geçiririm.

ayran çorbası için ;
5 dolu dolu kaşık yoğurt, yarım su bardağı su, 1 salatalık rendesi, 3-4 kaşık haşlanmış nohut, 3-4 kaşık haşlanmış buğday- nane- pul biber. karıştırıyorum. ohhh sıcaklarda da çok iyi gidiyor. öğlen iş yerinde çıkan yemekleri yediğimde şişiyorum, hem çok kalorili hem de ağır oluyor.

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea sende haklısın canım yaa, aileyle yemek olayı resmen diyeti baltalıyor. Yoğunlukta da yapmak güçleşiyor çoğu zaman. dediğin gibi bu kilolarda sabit tutabilirsen yoğunluğu atınca üstünden sıkı bi diyet ve sporla gayet fit olursun. ha zaten düğün hazırlığında minimum 2 kg gidiyor.

tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea sende haklısın canım yaa, aileyle yemek olayı resmen diyeti baltalıyor. Yoğunlukta da yapmak güçleşiyor çoğu zaman. dediğin gibi bu kilolarda sabit tutabilirsen yoğunluğu atınca üstünden sıkı bi diyet ve sporla gayet fit olursun. ha zaten düğün hazırlığında minimum 2 kg gidiyor.

Sagol canım insallah bakalım havalar güzellestikce motivasyonum artıyo sanki ☺ bakalim 1 hafta sonra annemler de memlekete gidiyo diyete daha uygun beselenebilmeyi ve daha başarılı olmayı umuyorum ;)

Sagol canım insallah bakalım havalar güzellestikce motivasyonum artıyo sanki ☺ bakalim 1 hafta sonra annemler de memlekete gidiyo diyete daha uygun beselenebilmeyi ve daha başarılı olmayı umuyorum :KK66:

aa evet yalnızken daha da başarılı olursun inşallah, baya sıkı bi diyete girip bu fırsatı değerlendirebilirsin.

bende hafta içinde gayet iyi gidiyordum ki haftasonu havalarla gevşedi benim diyet, kaçırdım yine.
11.04.2016 kilo : 64.9

Bu hafta fazla dikkat etmedim açıkçası. malum hafta sebebiyle de tartıda fazla gelmek kaçınılmaz oldu.
18.04.2016 kilo : 65.4

Meraba canım tüm yazdıklarını okudum diyetin gerçekten çok mantıklı ve katı değil ekstra yaptıklarında çok hoşuma gitti bende diyetteyim üçüncü günüm bugün güzel gidiyor şimdi emziriyorum bende bu sefer kararlıyı bende ve yaptıklarını bende deniyicem vermem gerekiyor artık bu kiloları
Bu hafta fazla dikkat etmedim açıkçası. malum hafta sebebiyle de tartıda fazla gelmek kaçınılmaz oldu.
18.04.2016 kilo : 65.4

Meraba canım tüm yazdıklarını okudum diyetin gerçekten çok mantıklı ve katı değil ekstra yaptıklarında çok hoşuma gitti bende diyetteyim üçüncü günüm bugün güzel gidiyor şimdi emziriyorum bende bu sefer kararlıyı bende ve yaptıklarını bende deniyicem vermem gerekiyor artık bu kiloları

Başarılar dilerim canım. Emzirme döneminde bol bol yeşilliğe yüklen. Hem yağ yaktırır hem süt arttırır.

Bu diyeti 1.5 ay hakkıyla yaptım ve 4,5 kilo kadar verdim, ama korumaya geçemedim. Geri aldım. 2. Bebek planlıyorum. Aslında son dönemlerde çok da dikkat etmiyorum. Akşamlarımı düzene soksam veririm ama olmuyor pek :)

25 Nisan-25 Mayıs tarihleriyle sınırlı 1 aylık sıkı bir diyet programına başladım. Umarım fire vermeden uygulayabilirim. Sonrasında da koruma programına geçeceğim. Yoğurt ve ayran odaklı bir diyet olacak. Mümkün mertebe karbonhidrat, şeker ve yağdan uzak bi program hedefliyorum.

25 Nisan 2016 : 65.0 kg

Back
X