Dç.Funda göde

Ankara 0635

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
25
2
16
34
Arkadaşlar herkese merhabalar suan da Funda hocayla görüşme yapmaya karar verdım tüp bebek için amh 0.62 eşde sorun yok Funda hocaya ve Medical parka gıdenler sızlerden yorumlarınızi beklıyorum tek sefer yapabılme ımkanım var o yüzden ince eleyip sık dokuyorum maddi imkanım yetersız araştırmaya devam edıyorım sizlerin yorumlarına ihtıyacım var mübarek aylarda Rabbim kımseye aratmasın 🤲🏻

Arkadaşlar herkese merhabalar suan da Funda hocayla görüşme yapmaya karar verdım tüp bebek için amh 0.62 eşde sorun yok Funda hocaya ve Medical parka gıdenler sızlerden yorumlarınızi beklıyorum tek sefer yapabılme ımkanım var o yüzden ince eleyip sık dokuyorum maddi imkanım yetersız araştırmaya devam edıyorım sizlerin yorumlarına ihtıyacım var mübarek aylarda Rabbim kımseye aratmasın 🤲🏻
Funda hocaya gitmedim doktorum dışarıdan geldi ama medicalparkta opu ve transfer oldum kesinlikle izmirde en iyi yerlerden biri çok doğru tercih yapmışsınız. Çalışanların ilgi ve alakaları iyiydi biz çok memnun kaldık.

Merhaba , Funda hocaya gidiyorum. Yarin yumurta toplamam var ilk deneme şuan herşey yolunda memnunum. Evet normal bir kadin doğum doktoru surecinde göremiyorsunuz doktoru ,hemsireler cok yardimci oluyor ama genel olarak memnunum Funda hanimin ilgisinden

Back
X