Göz Çevresi Bakımı DDF göz altı kremi

Bu ürünü çok duydum ben de denemek istiyorum. Acaba gerçekten işe yarıyoru mu? Uyku sorunum yüzümden - tabi sigara, stres, düzensiz beslenme de etkilidir mutlaka- göz altlarım mor ve hafif çökme de var. Birkaç ürün kullandım ama düzenli uygulamadığım için iyi ya da kötü diyemeyeceğim.

bana dermotolog önermişti 24 de kullandım bende şimdi 27 yim hiçbişeye yaramadı. boşuna okadr parayı vermeyin o kremlere hele ddf e!

ama ddf'in hangi göz kremi, ismi protective eye cream ise, mucize yaratmadı. gerçi ben çok düzgün kullanamam...

ben kullanmadım ama eczanede sürekli bu kremi kullanan bir bayan var ben 23 sanmıştım ama yaşı 37 ymiş

Benim de göz altı morluklarım vardı. bu ürünü daha ikinci kullanışımda morluklarım geçti ama bu sefer de göz altımda çizgi çizgi torbalar oluşmaya başladı. Üçüncü gün bıraktım. Alerjik bünyem olmamasına rağmen alerji yaptığını söylediler. Morlukları geçirdi mi? Geçirdi hem de iki günde. Ama bende yan etki yaptı.

Konu eski ama google aratmalarında tesadüfen denk geldiğim için yazacağım. Ben bu kremden çok memnun kaldım. Sabah akşam mutlaka aksatmadan kullanıyorum. Göz altımdaki torbalardan çok rahatsızdım. Bir krem ne kadar işe yarayabilir ki cevabını bana 1 haftada verdi. Pahalı bir ürün ama uzun süre gidiyor.

Konu eski ama google aratmalarında tesadüfen denk geldiğim için yazacağım. Ben bu kremden çok memnun kaldım. Sabah akşam mutlaka aksatmadan kullanıyorum. Göz altımdaki torbalardan çok rahatsızdım. Bir krem ne kadar işe yarayabilir ki cevabını bana 1 haftada verdi. Pahalı bir ürün ama uzun süre gidiyor.
Hangi goz kremi oluyor bu?

Back
X