Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorum.Memnunum
Hangi goz kremi oluyor bu?Konu eski ama google aratmalarında tesadüfen denk geldiğim için yazacağım. Ben bu kremden çok memnun kaldım. Sabah akşam mutlaka aksatmadan kullanıyorum. Göz altımdaki torbalardan çok rahatsızdım. Bir krem ne kadar işe yarayabilir ki cevabını bana 1 haftada verdi. Pahalı bir ürün ama uzun süre gidiyor.
DDF markasının göz kremi. Koyu halkalar ve kırışıklıklar için. Pahalı bir krem ben memnun kaldım ama tavsiye ederim diyemem çünkü herkesin cilt yapısı farklıdırHangi goz kremi oluyor bu?
Ben krem falan inanmiyorum. En iyisi ve kesin sonuc estetik.DDF göz altı morlukları ve torbaları için olan kremini uzun vadede kullanıp memnun kalan var mı acaba