De facto ürünleri

defacto ürünleri çok rahat ve kaliteli nişanlım defactodan başka giymiuor:)
bir ara hem sevenhill dene hem de dfactodan pantlon almıştık defactodan daha çok memnun kalmıştı.
indirmi bekliyoruz geçen 3 patol almıştık 2 tane fiyatıa:)

Ürünler diğer mağazalara göre kaliteli fakat fiyatlar biraz pahalı çok indirm yapmıyorlar.

Bende, de facto dan pantolon almıstım,kalıpları cok güzel tavsiye edıyorum...Şimdi alıstım de factodan başka bir yerden alamıyorum :)

eşimde bende hiç memnun kalmadık!!!:1no2:ben hırka aldım,1.giymede tülerdi,yıkadım sülük gibi oldu inanın evde dahi giyemedim.eşimede yine triko tarzı bi kazak aldık hele onu hiç sölemim facialmaz: :umursamaz:.kötü tecrübe ne diyelim.3 kuruş fazla verip ömrünü uzatmak lazım kıyafetlerin!!!(aynı zamanda aldık kıyafetleri eşimle ona kazak bana hırka.)artık ikiside yok:teytey:

valla fiyatları, kalıpları modelleri iyi hoşta, ürünler bir yıkamada farklı renklere giriyor, hatta alacalı gibi oluyor, dikkat ettim, bazıları çin, mısır, bangadeş vs..yapımı, ama türk malı olanlar öyle olmuyor aynı yazdığım şeyler lcw içinde geçerli
artık buralardan alırken ilkin barkota bakıyorum türk malı ise alıyorum

valla ben bir hırka aldım yen giymeye başladım ama hemen tüylendi. modelinr vurulmuştum. eski gibi bir görüntü aldı maalesef.

hiç beğenmiyorum bu mağazayı kalitesiz gerçekten buğazlı bi kazak almıştım öyle ucuzda değildi bir yıkmada yamuk yumuk oldu eşimede keten pantolon almıştık rengi attı lc vaikiki defactoya göre daha kaliteli bence

canım bende aynı tecrübeleri yaşadım......... katılıyorum

şu an üzerimde de factodan aldığım 2-3 kez yıkanmış pantolonum var. fiyatı uygundu ama rengi bir arkadaşın dediği gibi alacalı bişey oldu ilk yıkandığında. kalıbı rahat evet ama görüntü olmadıktan sonra

reklamlarını hiç sevemedim, mağazaya girip baktığımda ürünleri de pek kaliteli gelmedi şimdi yazılanları okuyunca anlıyorum ki gerçekten de kalite sorunu var ürünlerinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…