• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları "de mobilya" bebek odası kullanan var mı

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
hepsiburada.comda "de mobilya" bebek odası var.çok kullanışlı görünüyor.ama görmediğimiz için almakta kararsızız. bu mobilyayı kullanan yada duyan var mı arkadaşlar? mersinde üretiliyormuş.

Son düzenleme:
Merhaba, aradan uzun zaman geçmiş ama merak ettim de mobilya ürününü aldınız mı? memnun musunuz? bende hepsi burada dan almayı düşünüyorum ama kararsızım

Merhaba, aradan uzun zaman geçmiş ama merak ettim de mobilya ürününü aldınız mı? memnun musunuz? bende hepsi burada dan almayı düşünüyorum ama kararsızım

Ben evim.netten bebek için büyüyebilen karyola aldım.ayın 18 ine kadar geleceğini söylediler.inşallah memnun kalırım.gelince yorum yazarım.

siz ne yaptınız aldınız mı bende ordan almayı düşünüyorum biraz araştırdım en kullanışlı ve uygıunu bu ürün umarım kullanılan boyalar da kurşunsuzdur

Arkadaşım aldınız mı bilmiyorum ama biz kendi sitesinden (demonte mobilya) fil büyüyen beşikli 3 kapılı dolaplı 5 çekmeceli şifonyeri olan şeklinde aldık. Odayı eşimle ikimiz kurduk baya zamanımızı aldı ama gayet memnun kaldık. sonra eşim mobilyacı arkadaşını çağırdı ona baktırttı onlarda beğendi. Oğlumuzun doğmasını ekliyoruz Rabbim kullanmayı nasip etsin. Fiyatına göre gayet başarılı bir ürün diye tercih ettik bakalım kullanıncada inşallah memnun kalırız..

ben buyuk heveslerle demonte mobilyanın denizci oda takımının dolap ve şifonyerini aldım. eve geldi ve içinden kurulum kılavuzu çıkmadı. firmayı aradık ancak bize maıl attıkları kılavuz hıc açıklayıcı degıldı 2 gun uğraştık moralımız bozuldu ve sonunda mobilyacı cagırdık onlarda zar zor taktılar bu ısın uzmanı olarak hemde... sıfonyerın ray ve kulpları cok kotu ben 3 gun uzuldum ve ders oldu bır daha netten mobilya gıbı onemlı oldunu dusundugum seyler almıycam sızede tavsıyem hanımlar asla gozunuzle gormedıgınız mobilya netten almayın ve de demonte den almayın. butür durumlarda güven onemlıdır ve ben demonte ye kesınlıkle guvenmıyorum... esım 'sıkayet var' a da yazdı orayıda mobilya almadan inceleyın bence, saygılarımla....

Back
X