• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

de vib ayakkabı

sweetng

09/09/2012
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
657
3
318
kızlar aranızda de vib marka ayakkabı alan kullanan varmı ben daha önce bir kaç çantasını aldım çok güzel ve kullanışlılar şimdide netten ayakkabılarını almak istiyorum ama karar veremiyorum
sizce bu ayakkabı nasıl
$[img][5][1][2000x2743].webp

Son düzenleme:
kızlar aranızda de vib marka ayakkabı alan kullanan varmı ben daha önce bir kaç çantasını aldım çok güzel ve kullanışlılar şimdide netten ayakkabılarını almak istiyorum ama karar veremiyorum
sizce bu ayakkabı nasıl
Eki Görüntüle 365725

bende birkaç gün önce morhipodan çantasını sipariş verdim daha elime ulaşmadı bakalım nasıl çıkacak sen çantalarından memnunmuşsun buna çok sevindim

bende birkaç gün önce morhipodan çantasını sipariş verdim daha elime ulaşmadı bakalım nasıl çıkacak sen çantalarından memnunmuşsun buna çok sevindim

ben satın aldığım çantalardan çok memnunum hatta ilk satın aldığımda beklediğimden çok daha iyi gelmişti çantam... ama ayakkabıları hakkında bir fikrim yok, alan kullanan varsa bilgi verse çok güzel olacak y

Back
X