• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Decapeptly kullananlar

ozumege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
80
0
36
Manisa
:13::66:herkese merhaba! Ben bişey öğrenmek istiyorum eşimde varikosel var benim değerlerim normal çıktı buna rağmen tedaviye başladık.bu herkesde böylemi değerler normal bile olsa kullanıyorum öylemi?teşekkürler aydınlatırsanız.herkese iyi yıllar!::))

:13::66:herkese merhaba! Ben bişey öğrenmek istiyorum eşimde varikosel var benim değerlerim normal çıktı buna rağmen tedaviye başladık.bu herkesde böylemi değerler normal bile olsa kullanıyorum öylemi?teşekkürler aydınlatırsanız.herkese iyi yıllar!::))

Decapeptly nasıl bi ilaçki ,, ne için kullanıyosun ,, tüp bebeğemi başladınız aşılama falanmı ??

evet tüp bebeğe başladık.dediğim gibi eşim varikosel bende değerlerim normal çıktı şükür.ama y,ne de ilaçlar kullanıyorum.kadında değerler normal bile olsa herkese veriyorlar mı onu merak ettim?

canım bizde tüp bebeğe başladık bende pco var faklat yumurta gelişimim iyi olduğu halde yasminle başladık tedaviye. 20 gün kullandıktan sonra tekrar doktora gidecem o zaman decapeptly iğne verilecekmiş. sanırım doktorlar ipi sağlama bağlamak için herşeyi baştan planlıyorlar. bu iğne yumrta gelişimi baskılamak için kullanılıyormuş daha fazla yumurta elde etmek için yani. hemşirelere sor güzelim onlar cevap vermek zorundalar sonuçta. hayırlısıyla hamiş oluruz inşallah.

merhaba canim bende kullaniyorum yaklasik iki hafta oldu
evet yumurta gelisiminde baskilama amacli kullaniliyor
insallah en kisa surede hamis kaliriz 2011 bize umut olsun

hayirlisi olsun sen basladinmi ignelere nezaman basladin veya basliycan
cok oldu demi belkide beraber hamile kaliriz beraber haber veririz

arkadaşlar ben hamile kalmadığım için tedavi kesildi.bişey sormak isitiyorum.gonal f yada decapeptyl kullananlarda sonradan derinizde lekeler oldumu böyle kuru gibi üzeri ve cildime göre bi ton daha koyu gibi.kolumda ve karın bölgemde çıktı? ne yapmam gerekir?

Back
X