Decavit Pronatal Kullananlar

HNez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
403
160
103
Kızlar kırmadan ilaç içemiyorum :110:
Dr'ym decavit yazdi tadi berbat midemi kaldiriyor... Napabilirim? :KK64:

Bende kullanıyorum ama rahatsız etmedi. Gece yatarken kullan istersen vitamin o bebegin için çok faydalı

Bunu bende kullaniyordum ama hic haturlamiyorum 4 sene onceydi

Büyük diye mi giriyorsun
Ama kirarsan her ilacın tadı igrenctir
Büyük ama yutması basit bir ilaç çünkü kireçli diye tabir ettiğimiz ilaçlardan değil
Bol su ile bir defada icersin
Ne zamandır kullaniyorsun biraz psikolojik olmuş sana sanirim7 aydir kullanıyorum hiç öyle hissetmesini
Bence balık yağının tadını almadan buna haksızlık etme;:)))))

Büyük diye mi giriyorsun
Ama kirarsan her ilacın tadı igrenctir
Büyük ama yutması basit bir ilaç çünkü kireçli diye tabir ettiğimiz ilaçlardan değil
Bol su ile bir defada icersin
Ne zamandır kullaniyorsun biraz psikolojik olmuş sana sanirim7 aydir kullanıyorum hiç öyle hissetmesini
Bence balık yağının tadını almadan buna haksızlık etme;:)))))

Canim daha cok yeni 2 gundur.. Bana kirec gibi geliyor tadi :110: inan augmentin antibiyotik tadi daha iyi...
Bademciklerim biraz buyuk sanirim ondan bide nefes boruma kacicak endisesi en minik hapi bile kiriyrm... Agzimdaki tat gecsin diye kac bardak su iciyrm biseler atiyorum agzima ama midem kalkiyor :KK43:

Bu ilacin içeriginde domu jelatini kullanildigini iddia eden bi bayan vardi b ne kdr dogru bilemiyorum ama söylemek istedim

Canim daha cok yeni 2 gundur.. Bana kirec gibi geliyor tadi :110: inan augmentin antibiyotik tadi daha iyi...
Bademciklerim biraz buyuk sanirim ondan bide nefes boruma kacicak endisesi en minik hapi bile kiriyrm... Agzimdaki tat gecsin diye kac bardak su iciyrm biseler atiyorum agzima ama midem kalkiyor :KK43:
Allah tamamına erdirsin inş hamileliğini daha çok basindasin zaten canim ekstra midem hassas bence kesinlikle kırma. Augmentin büyük ama çok koku falan olmaz bunda tonla vitamin var karışıyordu,bak kirmazsan tadını algilamazsin

Allah tamamına erdirsin inş hamileliğini daha çok basindasin zaten canim ekstra midem hassas bence kesinlikle kırma. Augmentin büyük ama çok koku falan olmaz bunda tonla vitamin var karışıyordu,bak kirmazsan tadını algilamazsin

Amin canim tesekkur ederim :KK15:

Bu ilacin içeriginde domu jelatini kullanildigini iddia eden bi bayan vardi b ne kdr dogru bilemiyorum ama söylemek istedim

Canim yerli bir firma domuz jelatini olacagini sanmiyorum ama siz dedikten sonra baktim firma internet sitesinde yayin yapmis ve domuz la ilgili hicbirseyin bulunmadigini belirtmis...

Back
X