Decavit Pronatal Kullananlar

Canim yerli bir firma domuz jelatini olacagini sanmiyorum ama siz dedikten sonra baktim firma internet sitesinde yayin yapmis ve domuz la ilgili hicbirseyin bulunmadigini belirtmis...
Demekki bir cok sikayet aldılar iddialar uzerine aciklama geregi duymuslar. Ben yine de duydugumu soylemek istedim canim vebali kalmasin diye yoksa tabi daha rahat icinize sinerek kullanirsiniz.

Demekki bir cok sikayet aldılar iddialar uzerine aciklama geregi duymuslar. Ben yine de duydugumu soylemek istedim canim vebali kalmasin diye yoksa tabi daha rahat icinize sinerek kullanirsiniz.

Tesekkur ederim canım bir çok ilaç firması var belki karalamadır... Satış yapamayan bir ilaç mümessili belki ortaya atmiştir... Bu zamanda kimseye guven olmaz. Akrabalar bile birbirinin kuyusu kaziyor...

Tesekkur ederim canım bir çok ilaç firması var belki karalamadır... Satış yapamayan bir ilaç mümessili belki ortaya atmiştir... Bu zamanda kimseye guven olmaz. Akrabalar bile birbirinin kuyusu kaziyor...
Aynen öyle akraba (Akbaba) diye bosuna dememisler :sus::KK48:Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin ve darisi insallah bana ve isteyene dualariniza beninde katarsaniz sevinirim kimin duasi kabul olur bilinmez hamilelerin duasi kabul olunuyor derler :dua:

Aynen öyle akraba (Akbaba) diye bosuna dememisler :sus::KK48:Rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin ve darisi insallah bana ve isteyene dualariniza beninde katarsaniz sevinirim kimin duasi kabul olur bilinmez hamilelerin duasi kabul olunuyor derler :dua:

Allah razi olsun canım Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin :dua:
Dusuk riskim var yatiyorum genelde allah korusun evlatlarimizi bizlere bagislasin :dua:

Bende kullanıyorum bu ilacı sabahları kahvaltıdan sonra tutuyorum ve bir sorun yaşamadım canım.
Bence kırmadan yut. Kırarsan o koku daha çok gelir.

Allah razi olsun canım Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin :dua:
Dusuk riskim var yatiyorum genelde allah korusun evlatlarimizi bizlere bagislasin :dua:
Canim benim Rabbim onun yiyecegi likmayi verdiyse hiçbişey mani olamaz nasibi rizki yoksa da naparsan yap melek olur ucar o yuzden hersey haktan Rabbim sifa versin umarim kucagina almak nasip olur

Kızlar kırmadan ilaç içemiyorum :110:
Dr'ym decavit yazdi tadi berbat midemi kaldiriyor... Napabilirim? :KK64:
Ben bayağıdır kullanıyorum canım ama kırmıyorum direk yutuyorum gece yatmadan önce 1 tane. Bayağı vitamin var içinde ;)

Ben bayağıdır kullanıyorum canım ama kırmıyorum direk yutuyorum gece yatmadan önce 1 tane. Bayağı vitamin var içinde :KK66:
Bugun denedimde yutamiyrm. :KK42:
Tesekkir ederim canim bebegim icin iciyorum keske suya atilan bise olsaydi:110:

Bende kullandim uzun süre dedigin gibi kirmadan ilac icemiyordum .. Ama yuta yuta alistim bu ilac biraz koku yapiyor idrarda rengini bile degistiyor ama ne yapalim faydasi icin icmek lazim..
Yuttuktan sonra bi kasik bal yada pekmez ye belki agzindaki tat gider..
Birde üzerinde kesik olmayan ilaclari kesinlikle kirip icme .. Kesik olanlar kirilip iciliyor sadece ;)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere :(

Bende kullandim uzun süre dedigin gibi kirmadan ilac icemiyordum .. Ama yuta yuta alistim bu ilac biraz koku yapiyor idrarda rengini bile degistiyor ama ne yapalim faydasi icin icmek lazim..
Yuttuktan sonra bi kasik bal yada pekmez ye belki agzindaki tat gider..
Birde üzerinde kesik olmayan ilaclari kesinlikle kirip icme .. Kesik olanlar kirilip iciliyor sadece :KK66:
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere :KK43:

Bilmiyordum canim ama baska turlu gitmiyor bogazdan :confused:
Sirf bu yuzden veridigim kilolari geri aldim :kızgın: seker ilacini insilun direncini kirmak icin dr vermisti uzun salinimli ilacmis tabi kirinca ozelligi kayboldu ve gozum donercesine acikir oldum sonuc haftada zar zor verilen 1 kg toplamda 9 kg ve hoooooop geri al :KK53:

Bugun denedimde yutamiyrm. :KK42:
Tesekkir ederim canim bebegim icin iciyorum keske suya atilan bise olsaydi:110:
Kafani arkaya dogru ey ve oyle yutmayi dene tatlim ama kirma bence vitamini gitmeain bende yutamam saniyodum ama bol suyla icince gidio hatta once su ic bogazini yumusat sonra ilac kafayi arkaya ey ve suyla ic

Kafani arkaya dogru ey ve oyle yutmayi dene tatlim ama kirma bence vitamini gitmeain bende yutamam saniyodum ama bol suyla icince gidio hatta once su ic bogazini yumusat sonra ilac kafayi arkaya ey ve suyla ic

Tesekkur ederim canim bide senin dedigin gibi denicem :KK66:

Back
X