dede(leri)m

Annenin kendini evlatlık gibi hissetmesi anneannenizin ona diğer çocuklarından farklı davranması pekte Aşk aldatması gibi durmuyor... Annen ilk çocuk olsa anneannen hadi ümitlendi ayrılırım o adamla evlenirim falan diye düşünmüştür diycem.. ama anneniz ilk çocukta değil... o yüzden bana görede tecavüz olayı biraz ağır basıyor... ve tecavüz olduysa anneanneniz öfkesini annenize kötü davranarak çıkartmış olabilir... köy yerinde olduysa da köyler küçük olur... herkes birbirini tanır... mutlaka bu olayı bilen birileri vardır... ama hayattalar mıdır ki bunu söylemezlerde... Anneanneniz belki başkasını seviyordu evlenemedi bu dedenizle evlendi... ama öteki adamlada uzun yıllar aşk yaşamışta olabilir.. yaa bu olasılıkların hepsi köy yerlerinde çokça yaşanan şeyler... bu problemin altından çok farklı şeyler çıkabilir...

insallah tum gercekleri ogrenecegz

nenemin annemin annesi oldugu kesin olmasaydi herkes bilirdi . annem onlarla gorusmuyor diye benimde gorusemeyecegim diye bisey yok. ben nenemide sorgulayamiyorum zaten tasindilar eskisi kadar fazla gorusemiyorumda , bende israr ediyorum konus annenle ogren babanin adini diye ama cesaretmi edemiyorum bilmiyorum .

saol tavsiyen icin hic aklima gelmemisti anneme soyleyebilirim.

zaten yok yere suphelnmedi , kimle konustu bilmiyorum ama konustugu kisi agzindan bisiler kacirmis aslinda soylemek istememis ama annem sikistirnca soylemis . ben milletin lafina inanan biri degilim testen once inanmadim
O zaman o kisiye yuklenin siz, baska cikar yolunuz yok

Mune hanim buralardami acaba ? veya takip eden baska bi admin ? bu konuyu actigima biraz pismanin , ozelimi fazla doktum galiba. rica etsem bu konuyu kökten silebilirmisiniz? tskler simdiden.

yok dedem bilmiyor bilse cok uzulur , annem biliyor

nenemin ne mi sucu var ? kuzenlerimin dedesi benim gercek dedem degil

evlatlik degil sadece babasi farkli

anammm neneniz zamanında dedenizden başka birisi ile kırıştırmış ordan bebeşi olmuş
kocasına da senden diye mi yutturmuş vallahi aynen öyle görünüyor ayyyyy

Mune hanim buralardami acaba ? veya takip eden baska bi admin ? bu konuyu actigima biraz pismanin , ozelimi fazla doktum galiba. rica etsem bu konuyu kökten silebilirmisiniz? tskler simdiden.

Konunuz silinmez sadece yorumlara kapatılır ve yine okunur sadece cevap yazılmaz.

Mune ye mesajla konunuzu kilitlendirin. Lakin yazılan yorumlar falan silinmez bundan sonraki dönemde kimse yazamaz sadece.

yani nenen dedeni aldatmış ,anneni başkasından doğurmuş heralde doğru mu anladım:KK57:

dedenin de bundan haberi bile yok yazık adama

ama daha once bi konum silinmisti , mune abla gel :oops:
Eski konularınıIn hepsine baktım sadece bir konunuz yorumlara kapatılmış yani silinmemiş etek konusu ondan mı bahsediyorsunuz.

neneye bak sen.eski devirde nasıl yapmış bunu.şimdiki son model insanlar böyle yapınca topa tutuyoruz hepimiz ama kaç yıl önce nenenin yaptığıda o zamanlar bir ilkmiş herhalde.
sakın dedeye söylemeyin.yazık adama.kalpten gider vallaha.
acaba gerçek dedenizin haberi var mı bir kızı olduğundan? neneniz söylemiş mi ona?
yasak aşk,yasak ilişki yaşamışlar resmen 50 sene önce.

neneye bak sen.eski devirde nasıl yapmış bunu.şimdiki son model insanlar böyle yapınca topa tutuyoruz hepimiz ama kaç yıl önce nenenin yaptığıda o zamanlar bir ilkmiş herhalde.
sakın dedeye söylemeyin.yazık adama.kalpten gider vallaha.
acaba gerçek dedenizin haberi var mı bir kızı olduğundan? neneniz söylemiş mi ona?
yasak aşk,yasak ilişki yaşamışlar resmen 50 sene önce.

bence yoktur haberi :110: 50 yaslarinda bi kadin cikip karsisina kizinim dese onunda kalbine iner kim bilir , durup dururken 50 yaslarda bi kizi damadi ve torunlari oldu eger yasiyorsa:110:

Konunuz silinemez yasak, silindi dediğiniz konunuzda kaldırıldı, içeriği aynen korunuyor silinmedi, kaldırılma sebebiyse büyü ve hocadan bahsetmeniz, sitede büyü, cin, hoca, üfürükçü konuları yasaktır çünkü.

Back
X