- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.109
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geleni de gömer derler...Benim dedem de aynı annemden sonra 2kez daha evlendi son eşi 2sene önce oldu hala evlenecem diyor bu sefer annemler karşı çıktı gelen kadın seni döver para pulun için gelir elindekinde kaptirirsin dediler bizimki 90 dan fazla ama seni beni cebinden çıkarır
Başınız sağolsun.Bizim Türk toplumunda insanın illa bir eşi olması gerektiğine inanılır hayata geliş amacı evlenmek ve çocuk yapmaktır bu nedenle genelde psikolojisi bozuk insanlardan geçilmiyor ben eşimi 28 yaşında kaybettim on yıldır yalnız yaşıyorum inan kafamı dinliyorum nekadar insan okadar huzursuzluk ailesiyle ayır uğraş adamla ayrı uğraş kimsenin dokugunu pusurunu toplanıyorum.aciktiysammbir sandviç bitti gitti.valla sarışın boylu poslu kadınım istersem evlenirimde hiç gerek yok
Bazen arkadaş ortamını çok merak ediyorum biliyor musun75 genç değil ama bir ayağını mezara sokup ölmeyi bekleyecek yaş da değil, benim 75 yaşında bir arkadaşım var, ayda birkaç buluşuruz, hiç usenmez her yere gelir
Çok tatlis ya, dur sana özelden fotoğrafımızı atayım, jilet gibi giyinip geliyor buluşmalaraBazen arkadaş ortamını çok merak ediyorum biliyor musun![]()
Kılıçdaroğluda 75 yaşında farkındaysanz 75lerde yarın toprağa girecek değil yani dinç diyor kadın zaten gayet kendi gibi birini bulabilir 65 yaş olabilir evlilik illa para için yapılmaz dengine rastlarsa huzur için de evlenebilecek biri illa ki bulunur zor ama imkansız bisey değil emekli maaşı kalsa kadın yaşadığı sürece ev sahibi olma hakkı kadın öldükten sonra tekrar mal sahibi çocuklar olacak şekilde sözleşme yapılabilir hem kadın mağdur olmaz hem çocuklar.75 yaşındaki adama evlilik sözleşmesi yapılarak nasıl eş bulunsun. Adamın gül yüzüne mi evlenecek karşı taraf. Üstüne mal yapmadan evlenmezler muhtemelen.
Yardimci olarak dahi evime sokmam. Adam canindan bile olabilir, ornekleri bolca var haberlerde :/ Dede kontrol altina alinmali..Valla özbekistandan türkmenistandan azerbaycandan gelen 35lik 45lik ablalar havada kapar dedeyi malı mülkü de çatara çutara yer. Çok duyuyorum çevremde böylelerini. Karar mekanizmasının dedeye devretmek daha da tehlikeli .
Hayır birde gelmişsin 75 yaşında iki elinle şeyini tutup doğrultamıyorssun e bu kadın sana ustun seks performansından mı gelecek biraz akıl yaaa.....Geleni de gömer derler...
O yaştaki adamlar genelde böyleler... hep duydum. Engelleyemezsiniz... Bi kadın babasının evleneceğim isteğine kafayı çok takmış ve demans olmuş. Mal mülk kısmını halledin bırakın ne hali varsa görsün...
Rahmetli Ananem 60lı yaslarindayken, dışarıda gördüğü 70li yaşlarında bi dede evlenme teklifi etmiş.. anneannem de ağzının payını vermiş... ki anneannem 41 yaşında dul kalmış. Ona rağmen evlenmemiş bir kadın... bu adamlar kadının 40ı çıkmadan evlilik peşindeler...
Paradannn oo. Adamda ucuz hizmetçi derdinde zatenHayır birde gelmişsin 75 yaşında iki elinle şeyini tutup doğrultamıyorssun e bu kadın sana ustun seks performansından mı gelecek biraz akıl yaaa.....
selamlar yeni üye oldum. objektif yorumlara ihtiyacım var. anneannemi yeni kaybettik sayılır. 5-6 ay oldu henüz. yakın uzak herkes çok üzüldü, sevilen bir kadındı ruhu şad olsun. dedem de keza öyle yalnız kaldım diye ağlıyor, özlem duyduğunu hep dile getiriyordu. bu süreçte onu asla yalnız bırakmadık. teyzemlerle tabiri caizse nöbet usulü yanında kalmaya, kıyafet yeme-içme, temizlik gibi ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. sosyalleşmesine yardımcı olduk. eksik hissettirmemeye çalıştık.
birkaç gündür teyzemlerde bir gariplik sezdim ve üzerlerine gittim. dedem ramazan ayında büyük teyzeme evlenme mevzuunu açmış, teyzem de üstelememiş ancak yaşının uygun olmadığını(75 yaşında) nasıl güvenilir bir insan bulacaklarını, zaten sağlık sorunları olduğunu esas bunları düşünmemiz gerektiğini söyleyip bir anlamda konuyu ötelemiş. dedem yakın zamanda diğer teyzeme de konuyu açıp, “herkes kendi başının çaresine baksın ben yalnızım ölsem cenazemi kaç gün sonra bulursunuz” (asla böyle bir şey yok her sabah kahvaltı için annem, teyzemler ya da ben kesin gidiyoruz) gibi kırıcı cümleler de kullanmış.
her neyse daha bir sürü ayrıntı var ancak olay genel hatlarıyla bu. bizim şu an nasıl yaklaşmamız gerekiyor, kabullenmeli miyiz bu istenci? aşırı kafamız karışık. annemler olaya çok duygusal yaklaşıyor esasında, annemin zorluklarla kurduğu yuvaya biri gelecek falan gibi. açıkçası ufak çaplı bir kaos hakim ya da nasıl desem soğuk savaş. bu sebeple insanları doğru kanalize etmek istiyorum. bir de şeyi merak ediyorum acaba bu, her ailede mesele olur muydu yoksa bir biz mi? iyi geceler diliyorum herkese…
Kendi hayatı kendi kararı saygı duyup kabul etmelisiniz aklı başında sağlıklı biri sonuçtaselamlar yeni üye oldum. objektif yorumlara ihtiyacım var. anneannemi yeni kaybettik sayılır. 5-6 ay oldu henüz. yakın uzak herkes çok üzüldü, sevilen bir kadındı ruhu şad olsun. dedem de keza öyle yalnız kaldım diye ağlıyor, özlem duyduğunu hep dile getiriyordu. bu süreçte onu asla yalnız bırakmadık. teyzemlerle tabiri caizse nöbet usulü yanında kalmaya, kıyafet yeme-içme, temizlik gibi ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. sosyalleşmesine yardımcı olduk. eksik hissettirmemeye çalıştık.
birkaç gündür teyzemlerde bir gariplik sezdim ve üzerlerine gittim. dedem ramazan ayında büyük teyzeme evlenme mevzuunu açmış, teyzem de üstelememiş ancak yaşının uygun olmadığını(75 yaşında) nasıl güvenilir bir insan bulacaklarını, zaten sağlık sorunları olduğunu esas bunları düşünmemiz gerektiğini söyleyip bir anlamda konuyu ötelemiş. dedem yakın zamanda diğer teyzeme de konuyu açıp, “herkes kendi başının çaresine baksın ben yalnızım ölsem cenazemi kaç gün sonra bulursunuz” (asla böyle bir şey yok her sabah kahvaltı için annem, teyzemler ya da ben kesin gidiyoruz) gibi kırıcı cümleler de kullanmış.
her neyse daha bir sürü ayrıntı var ancak olay genel hatlarıyla bu. bizim şu an nasıl yaklaşmamız gerekiyor, kabullenmeli miyiz bu istenci? aşırı kafamız karışık. annemler olaya çok duygusal yaklaşıyor esasında, annemin zorluklarla kurduğu yuvaya biri gelecek falan gibi. açıkçası ufak çaplı bir kaos hakim ya da nasıl desem soğuk savaş. bu sebeple insanları doğru kanalize etmek istiyorum. bir de şeyi merak ediyorum acaba bu, her ailede mesele olur muydu yoksa bir biz mi? iyi geceler diliyorum herkese…
Benim alanım değil o yüzden yanlış olabilirim; eş 3te 1 oranında mirastan yararlanıyor. Çoğunluk çocuklara kalıyor diye biliyorum ama tabi hayattayken sattirir, yer. O kısım tehlikeli.Açıkçası var malı mülkü, banka hesabı da kabarık. Biz bulmuş olmasından korkuyoruz. Çünkü boş atacak bir adam değil. Ya da e hadi beni evlendirmek için kapı kapı gezin birilerini arayın diyeceğini de sanmıyoruz. Arkadaş çevresi var kendisinin, büyük ihtimalle biri, aklına birini soktu. Meyilli tabii bizimki de.