Dedemden sonra :(( toparlanamıyorum....

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
15 gün oldu sen gideli..
Hiçbir şey artık eskisi gibi değil dedem..
Nasıl atlatacağım bunu hiç bilemiyorum...
Hani hep gülerken gördüğüm anneannem var ya, şimdi hep yaşlı gözleri.
yemeğini bitiremiyor artık, bi kaşık alıyor doydum deyip bırakıyor tabağını.
Annem mi, onu hiç sorma.. sana öyle alışmış ki kaç yıldır, gidişin onu çok etkiledi.
onda kaldığım da geceleri yatağında değil, camın kenarında sigara içerken buluyorum.
şimdiden çok özledim dedem..
ezan okundu mu kızım diye peşimde dolaşmanı
her akşam yatmadan önce bir parça peynir ekmek istemeni
her zaman ki yerinde duran lastik ayakkabılarını
anlatmaktan bıkmadığın askerlik anılarını dinlemeyi..
namazınızı kılın diye öğütler vermeni şimdiden çok özledim..
içimin acısı nasıl hafifler hiç bilmiyorum..
oyalanmaya çalışıyorum bişeylerle ama olmuyo işte..
birileri geliyo, başınız saolsun diyor ve gidiyolar..
gündüz hep kalabalık ama ya gece..
odandan gelen öksürük sesini bile çook özledim..
yoğurt çorbasını çok severdin, ben bi kaşık alınca gözlerim doluyo..
olsaydın nasıl da sevine sevine içerdin çocuk gibi...
artık toparlan dedenin yaşı da varmış hem diyorlar..
anlamıyorum.. üzülmeyecek miyim ben yaşlıydın diye..
sen o yaşlı halinle bizim derdimize derman oldun...
geçen yıl babalar gününde aldığım pijama takımını buldum dolabında
aynı sen kokuyodun, yıkamamıştı annem. öyle sevindim ki...
aldım eve geldim hemen.. kokluyorum habire...
sanki sen yanımdaymışsın gibi...
güzel dedem.. hani hep derdin ya zaman geçiyo su gibi diye
işte o su gibi geçen zaman çok da acımasız..
senin yokluğuna alıştıracak bizi biliyo musun?
şu an imkansız gibi geliyo bana ama gün geçtikce bu böyle olacak biliyorum..
öyle olmasa dayanılır mıydı gidenin ardından..
ama sana teşekkür ederim.. geldin dün gece rüyama, ellerinden öptüm yine..
sen sakın yanlız kaldım burada diye üzülme oldu mu
ben sık sık geleceğim ziyaretine.. hem de gelirken hediyeler getireceğim sana
kimi zaman fatiha, kimi zaman yasin...
sen rahat uyu oldu mu?
vuslat vakti gelecek elbet.. o zamana kadar kendine iyi bak..
seni çoook seven ve çook özleyen torunun, kızın...

Senin duygularını çok iyi anlıyorum canım bende babaannemi özlüyorum

dedenin mekanı cennet olsun malesef giden geri gelmiyor...

off yine ağlattın beni..
gerçekten insanın sevdiğini kaybetmesi çok zor..
zamandan başka ilacı yok sanırım.. Allah rahmet eylesin dedene.. mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin, bu yas süresi geçecek elbet. Ben dedelerimi hiç tanıyamadım. Bence kederlenmek yerine böyle bir dedeye sahip olduğunuz için şükredin, onun için dua edin. Siz hayırlı işler yaptıkça ona da yansır.

Canım Allah rahmet eylesin ...Bende ananemi kaybettim yakın zamanda gerçekten çok zor her gece rüyamda görüyorum her bayram şehirdışına mezarlığını ziyaretine gidiyoruz diyorum bak anane bayram da hep gelirdik yine geldik seni burdaki evinde ziyaret ediyorum beni görüosun biliyorum seninde bayramn kutlu olsun dedm inan şu an yazarken bile ağlıyorum Bol bol dua etmekten başka elden gelen bir şey yok ,Hatta bazı hocalar çok çok böyle Allah'a isyan eder gibi ağlamayın diyolar ...Nur içinde yatsınlar .

başın sağolsun.. bende 2 dedemi kanserden kaybettim annemim babasını 18 sene önce prostat kanseri ciğerlerine sıçramış.7 sene önce babamın babasını kanserden kaybettim ALLAH mekanlarını cennet etsin. 2 dedemde aynı hastalıktan vefatetti .mekanları cennet olsun.

Bende babaannemi 07.08.09 da kaybettim şok ediciydi ilk defa böyle görmüştüm babamı ailemi çok yaralayıcıydı 4 yıl oldu ama hala içimde acısı hani derler ya bir sevdiğini kaybettiğinde 40 mum yanarmış tek tek sönermiş hergün ama birisi hep yanarmış öyle oluyor işte ben ne zaman aklıma gelse gözlerim dolar kolay değil...

Yerine koydum kendimi,ben yazmışım gibi yıkıldım,göz yaşlarına boğuldum şu dakikalar da..
Allah güç versin,mekanı cennet olsun inşAllah.

Kız ağlattın beni de... Bende babannemi kaybettim bu sene. Bizde de dedem yalnız kaldı. Allah sabır versin, tüm sevdiklerini kaybedenleri cennette kavuştursun inş. Yüreğine sağlık...

Yazdıklarınızın hepsini okumaya cesaret edemedim.Bir kısmını bile okuyunca boğazıma bir yumru oturdu çünkü ): Dede diyince bende de akan sular duruyor,ben iki dedemi de yakın zamanda kaybettim.Ama özellikle birinin acısı zaman geçse de hala yüreğimdedir.Dedeler gerçekten başka oluyor annelerimizin babalarımızın tadını çıkaramadıklarını bizler çıkarıyoruz,onlarında evlatlarında ki toylukları bizde olmuyor.Daha doyasıya seviyorlar torunlarını daha samimi..Bak yine aktı akacakd amlalar gözlerimden tutuyorum kendimi.Allah rahmet eylesin,tüm kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun...

amin arkadaşlar tşk ederim..
babamla görüşmüyorum ben.. dedemin yanında büyüdük biz, o sahip çıktı bize..
o yüzden babam öldü benim.. ondan alışamıyorum bi türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…