Dedemin yaninda hastanede kalmak istemiyorum. Haksız miyım?

Yaşadıkları yer oda değil de ahır olarak adlandırılıyor. Meyve olarak ne vermeyi düşünüyorsun ? 🤓

10 gün 10 hayvan bakılır da köyde yerleşik yaşıyorsan; hayvanların yanına daha önceden girdiysen, seni tanıyorlarsa, aralarında huysuz hayvan yoksa bakılır. Ancak tüm bunlara rağmen Allah korusun hayvanlardan biri o sırada hasta olsa, suç bakan kişiye kalır. O yüzden kimse de kolay kolay o riske girmez. 1 inek az para değil, canı kadar parasını da düşünür insanlar.
Şermo oda demişim sadece
Sanki ebeveyn banyolu,klimalı suit yazmışım gibi 😏

Yalnız böyle yaftalamayalım, ninesinin de ameliyat olduğunu yazmış konuda zaten.
yazdığı herşey tutarlı
o zaman da nenesi ameliyat olacaktı (olmuş) yazdıkları da aynıydı dayı inekler, ameliyatları da hep şehir dışında oluyor (bu arada afyonda da üniversite hastanesi var ne alaka bunlar hep ıspartada ameliyat oluyorsa? hani ankara olsa tamam da ısparta nedense?)
bahaneleri olan anne (o zaman kulakları duymuyordu, şimdi okuması yazması yok, gelece ameliyata annenin bahanesi ne olacak acaba?)
bu anne tarafına gönülsüz baba

bu kız da 2-3 senedir sınav çalışıyor bu arada ama pek bi puan alamıyor
tüm hepsi tutarlı yani

yazdığı herşey tutarlı
o zaman da nenesi ameliyat olacaktı (olmuş) yazdıkları da aynıydı dayı inekler, ameliyatları da hep şehir dışında oluyor (bu arada afyonda da üniversite hastanesi var ne alaka bunlar hep ıspartada ameliyat oluyorsa? hani ankara olsa tamam da ısparta nedense?)
bahaneleri olan anne (o zaman kulakları duymuyordu, şimdi okuması yazması yok, gelece ameliyata annenin bahanesi ne olacak acaba?)

tüm hepsi tutarlı yani
Üye yazdığı şehirlerden hiçbirinde oturmuyor ama :) yaşadığı şehri illa yazması gerekmiyor böyle bir zorunluluk veya zorlama yok kurallarda, üstelik diğer üyeliği iptal ettiği için belki sitede tanınmayacağını düşünerek anlattıklarında değişiklikler yapıyordur, ki bazı üyeler olayları anlatırken farklı yazabiliyor bu da yönetim tarafından makul karşılanıyor.

İletişim bilgisi de var, bu durumda aksi ispatlanmadıkça kendi adıma yapabileceğim hiçbir şey yok migrenimsi, bana imalı imalı yazıyorsanız diye belirtmek de fayda görüyorum, bir üyeyle bir konuyla alakalı şüpheniz olduğunda beni etiketleyerek yasak olmasına rağmen konuya fake yazılması yerine şikayet et’e basılmalı, o zaman elimden gelen oluyor, en azından şikayeti adminlere paslayıp iletişim bilgisi var ama bir inceler misiniz diye rica ediyorum.

Üye yazdığı şehirlerden hiçbirinde oturmuyor ama :) yaşadığı şehri illa yazması gerekmiyor böyle bir zorunluluk veya zorlama yok kurallarda, üstelik diğer üyeliği iptal ettiği için belki sitede tanınmayacağını düşünerek anlattıklarında değişiklikler yapıyordur, ki bazı üyeler olayları anlatırken farklı yazabiliyor bu da yönetim tarafından makul karşılanıyor.

İletişim bilgisi de var, bu durumda aksi ispatlanmadıkça kendi adıma yapabileceğim hiçbir şey yok migrenimsi, bana imalı imalı yazıyorsanız diye belirtmek de fayda görüyorum, bir üyeyle bir konuyla alakalı şüpheniz olduğunda beni etiketleyerek yasak olmasına rağmen konuya fake yazılması yerine şikayet et’e basılmalı, o zaman elimden gelen oluyor, en azından şikayeti adminlere paslayıp iletişim bilgisi var ama bir inceler misiniz diye rica ediyorum.
bir imam yok ki her 2 konuyu da biliyorum toparladım sadece.

şehir konusunda da "biz afyonluyuz" demişti afyonda yaşıyoruz dememişti, o da var. yaşadıkları yer ıspartaya (orada kimsemiz yok demişti) yakın başka bir yer olabilir belki, burdur ise mesela o zaman makul olur. ben profil kontrol etmiyorum hiç.

bir de ben kimseyi fake diye şikayet etmem, hakaret alay olmadıkça kimseye kızmam o kadar üzerinde de durmam sadece genel olarak unutmam, okuduğum birşeyi unuttuğum pek olmaz o yüzden özet geçtim hepsi bu.

bazı şeyleri değiştirmek filan da (kendim asla yapmam ama) benim için bi mesele değil belki zamanında anlattı, sonra tanınmak istemedi, bilinmesini istemedi ya da sürekli o konu üzerinden üstüne gelinsin istemedi... bunlara sitede yükselen çok oluyor ama ben öyle değilim.

yazdığı herşey tutarlı

tüm hepsi tutarlı yani
Ablacım hesap kapatmak suç mu anlamıyorum ki ? Hesabımı kapattım başka bir hesap açtım bu bir suç mu bu platformda ... cevap alabilir miyim? Suçsa bilmiyordum .

Kalamazsın, haklısın, annen de haklı bırak dayın ne yaparsa yapsın. Konunun muhatabı sen değilsin, zamanında nasıl yedilerse yiyenlere yedirdilerse bi çare bulsunlar.

Hay yani şunu demek istiyorum . Şu tutarlı bu tutarlı bilmiş bilmiş konuşuyorsun da . Sherlok gibi . Dedim heralde kurallara çok hakim o yüzden bu kadar bilmiş bilmiş konuşuyor
bir üyenin yazdığı şeyleri net hatırlamak ve 2 konuda tutarsız bişey var mı yok mu onu özet geçmekle sitenin kurallarına hakim olmanın alakası nedir?

Kendi öğrenmek istemedi. Benim yapabileceğim birsey yok
Öğrenmek istemediyse paşa paşa kalacak hastanede. Bir şey olursa sorar birine okutur. Kalma sen, ben yapamam edemem de hiç vicdan yapma kendi cocuklari varken sana ne oluyor?

Ananen de işine baksın. Babam yollamiyo de tamam bu kadar.

Hoşgeldin kiviricik2025 diyesim. Terbiyesi ve imla hatalarından belli o derim ben. Çok içiçe bir akrabalık bağı varsa bakanı duydum. Ama ciddi bir akrabalıksa bakıcı tutulur günlük.

Hoşgeldin kiviricik2025 diyesim. Terbiyesi ve imla hatalarından belli o derim ben. Çok içiçe bir akrabalık bağı varsa bakanı duydum. Ama ciddi bir akrabalıksa bakıcı tutulur günlük.
terbiye konusu daha belli değilmiş. Ama yaşanan bölge, dayı, büyükebeveynler ve köy diyince o çağrıştı ama yinede o benim için @kiviricik2025

Herneyse bakıcı tutulmalı lamı cimi yok.

Çocukları varken bakmak size düşmüyor. Hiç böyle bir işin altına girmeyin, herkes bahaneler uydurmaya devam edecek diğer tüm hastane vs işlerini sizin üstünüze yıkacaklar. Bakamıyorlarsa parayla bakıcı tutsunlar.

Selam bacılar. Dedem (75) haftaya ameliyat olacakmış . Dizinden. Annem ben okuma yazma bilmem, yer yön bilmem anlamam diyor kalmak istemiyor . Dayım da benim ineklerim var ben yanında yatamam diyor . Ananem de kalçasından ameliyat oldu . Seke seke yürüyor . Başka kalacak kimse de yok. Dedem isitme engelli samıt. Ne konuşabiliyor ne duyabiliyor . Ananem sen kalıver hayrına diyor. Bende istemiyorum. Nenem olsa kalırım ama o erkek . Utanıyorum. Sonuçta soyunacak olur tuvete gidecek olur . Bir yandan da vicdan azabı çekiyorum. Dedem kırılacak bu sefer de. Dedem Ne düşünüyor bilmiyorum.. sizce kalmak istememekte haklı miyim? Biz afyonluyuz. Ameliyatı ispartada olacak şehir dışında. O yüzden de 1 bucuk saat arası. Pat diye gelip gidemeyecekler. Ispartada da kimsemiz yok. Korkuyorum biraz da
O kadar insan varken neden size kalıyor ki.kalamam deyin kalmak istemiyorsanız

Back
X