açma bırak. Tipsiziylr anacığıyla mutlu bir bayata yelken açsın.. daha ne yapacaksın ki...Günaydın!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tipsiz.759762/
bu konumu hatırlayacaksınız..
Arkadaşım o gün beni aradı uzun uzun konuştuk. Söylediklerinizi de söyledim , fakat bana inanmak istemedi.
Sen evlisin bekar insanın halinden anlamazsın dedi. Peki dedim bu ertesi gün gitmiş o şahsiyetsiz ile buluşmuş . tüm gün beraber olmuşlar , instagrama falan resim yüklemiş ben şok oldum.. Aradım dedim neden böyle yapıyorsun ben hocaya gittim senle konuştuğumuz akşam bana dua etti kısmetin de biri var şuan çok yakınında demiş ve buna bir sürü dua okumuş. Buda ben inanıyorum bu şekil devam edeceğim demiş.
neyse bunlar hafta sonunu beraber geçirdi . Dün de beni aradı gene napıyorsun diye bende başımdan savdım işlerim var falan diye .. sonra sesi baya kötüydü ne oldu dedim çocuk buna demiş ki evlenince çalışmayacaksın , dışarıda çıkmanı istemiyorum demiş , benim saf arkadaşımda e bütün gün evde ne yapacağım deyince "Annemin misafiri çok oluyor, ona yardım edersin hem yazık anacığıma çok yaşlı demiş". Buda kabul etmiş o anlık ama şimdi pişman oldum falan dedi.Ama ne olacak ki bakarım annesine hem benimde annem olacak dedi. Eee tamam da seni bu şekil uyarması yanlış deyince de sen hep benim aklımı bulandırıyorsun dedi. Sonrada çocuk telefonuma bakarken bizim mesajlarımızı okudu ve o kız aramızı bozmaya çalışıyor sakın onla görüşme falan demiş. Bu da söylediğine göre karşı çıkmış. Bende ona tamam bir daha sakın beni arama dedim.. 13 yıllık dostluğun üstüne bu yaptığın hiç olmadı falan dedim. özürler diledi 1000 kez ama artık ben karışmamaya karar verdim. Ve en kötüsü de cuma günü istemesi olacakmış. Bende kendi düşen ağlamaz ben sana daha ne diyeyim dedim. ve sonra yüzüne telefonu kapattım . Sinirden de epey bir ağladım..
Bu arada sabahtan beri beni arayıp duruyor sizce açayım mı?
Böyle birine bir daha fikir verilir mi?
Siz olsanız ne yapardınız?
bende öyle düşündüm ama dile kolay 13 yıllık dostuz biz..açma bırak. Tipsiziylr anacığıyla mutlu bir bayata yelken açsın.. daha ne yapacaksın ki...
ben yanında olmak istesem de çocuk onla görüşme ilişkimize engel demiş..Arkadaş / dost dediğin fikrini söyler kenara çekilir hayat onun hayati... siz sadece her kararinda onun yaninda olmalisiniz eğer dostlugunuz gerçekse...
aynen öyle sen hamile kalsan çocuğun olsa ben evli bile olmıycam falan demişti bana..Arkadaşınız evde kaldım sendromuna girmiş. Şimdi siz ne söyleseniz anlamayacak. Kendi düşen ağlamaz. Arkadaşlık görevinizi fazlasıyla yerine getirmişsiniz.
ben olsaydım tüm irtibatımı kese,ne hali varsa görsün derdim.Günaydın!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tipsiz.759762/
bu konumu hatırlayacaksınız..
Arkadaşım o gün beni aradı uzun uzun konuştuk. Söylediklerinizi de söyledim , fakat bana inanmak istemedi.
Sen evlisin bekar insanın halinden anlamazsın dedi. Peki dedim bu ertesi gün gitmiş o şahsiyetsiz ile buluşmuş . tüm gün beraber olmuşlar , instagrama falan resim yüklemiş ben şok oldum.. Aradım dedim neden böyle yapıyorsun ben hocaya gittim senle konuştuğumuz akşam bana dua etti kısmetin de biri var şuan çok yakınında demiş ve buna bir sürü dua okumuş. Buda ben inanıyorum bu şekil devam edeceğim demiş.
neyse bunlar hafta sonunu beraber geçirdi . Dün de beni aradı gene napıyorsun diye bende başımdan savdım işlerim var falan diye .. sonra sesi baya kötüydü ne oldu dedim çocuk buna demiş ki evlenince çalışmayacaksın , dışarıda çıkmanı istemiyorum demiş , benim saf arkadaşımda e bütün gün evde ne yapacağım deyince "Annemin misafiri çok oluyor, ona yardım edersin hem yazık anacığıma çok yaşlı demiş". Buda kabul etmiş o anlık ama şimdi pişman oldum falan dedi.Ama ne olacak ki bakarım annesine hem benimde annem olacak dedi. Eee tamam da seni bu şekil uyarması yanlış deyince de sen hep benim aklımı bulandırıyorsun dedi. Sonrada çocuk telefonuma bakarken bizim mesajlarımızı okudu ve o kız aramızı bozmaya çalışıyor sakın onla görüşme falan demiş. Bu da söylediğine göre karşı çıkmış. Bende ona tamam bir daha sakın beni arama dedim.. 13 yıllık dostluğun üstüne bu yaptığın hiç olmadı falan dedim. özürler diledi 1000 kez ama artık ben karışmamaya karar verdim. Ve en kötüsü de cuma günü istemesi olacakmış. Bende kendi düşen ağlamaz ben sana daha ne diyeyim dedim. ve sonra yüzüne telefonu kapattım . Sinirden de epey bir ağladım..
Bu arada sabahtan beri beni arayıp duruyor sizce açayım mı?
Böyle birine bir daha fikir verilir mi?
Siz olsanız ne yapardınız?
bende ona şaşırdım ya adamla dün 1 bugün 2 ne hakla telefonuna dokunmuş anlaymadım..ben olsaydım tüm irtibatımı kese,ne hali varsa görsün derdim.
bırak canım ya,dostluk ta bi yere kadar.
uyarını yapmışsın onun iyiliği için.
kalanını kendi ve ailesi düşünecek.
arkadaşın güvenilir biri değil ayrıca.
ne ara seninle olan mesajları filan açık etmiş hemen.
bu sebeple bir kelime daha görüşme karışma.
Bu kız çok mu saf yoksa rol mu yapıo ?
ay inanmıyorum durumumuz aynı..Boşuna yorma kendini ne yaparsan yap bildigini okuyacak.
Ayni durumu yasadim cocukluk arkadasim bir magandayla evlendi. Suan ev kuşu gibi evde hapis hayati yasiyor. Güneslikleri dahi kapali oturuyor mahalle onu izlermis
Annesiyle ayni mahalledeler esi olmadan gidemiyor! Cok cabaladim sakin evlenme hayatin zindan olacak dedim ben kötü oldum. Esi benle gorusmesine izin vermiyor.
O bildigini okudu cok pisman ama oldu olan... Ailesi boşanmasına karsi cikiyor. 26 yasindaki kiz 46 yasindaki kadin görüntüsünde şuan... Oylesine çökmüs.
Tek pismanligim o kadar müdahil olmam. Keske karismasaydim evlenmeye evlendi aramiz bozulmazdi en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?