- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
Bazı yorumları dikkate aldim ve kardesime oyle davrandigm icin pisman oldum konustum onla oda yaptiginin yanlis oldugunu bize has bi davranis olmadigini eşini surekli mutfaga karistigini söyledi bigun oncesinden de tartismislar onun etkisi altindaymis esinin bu hareketlerinden bıktıgini maddi durumlari iyi olmasina ragmen sürekli mahcup oldugunu söyledi elektrigi dogalgazi kardesim aciyor enistem kapatiyomus kalan yemek olursa bitmeden yenisi yapilmiyormus kardesimin kisisel parasi vardi bi miktar onuda almis kardesim onla borcunu odeyecekti bi kac yere yani ben işkillenmekte hakliymisim biseyleri sezdim ve cimrilik oldugunu farkettim cimrilik diyorum cunku durumlari gayet iyi arta kalan pirinc bi hayvana verilseydi bu kıs günu bence israf olmazdi.kızin bi sucu yokmus ablasiyim sonucta benden sakinmaz eşi öyle istiyomus ikimizde ozur diledik bende evime geldim bidaha gitmem dememin sebebi de bunu hissetmemdi yemek konusunda patladm işte..ayrica yeni esya aldik dedim cunku benim yeni esyam yoktu esim dayali doseli bi eve gecmisti bebek olucak die evi degistirdik sitede bunu bilenler var bende mutlulugumu paylastim ,hesap odeme konusunu yazmam hos olmadi fakat eniştemin tavrini anlattm yani kardesim ondan dolayi yapmis olabilir mi die sordum fikir olsun istedim ..sizde topa tuttunuz demek ki net ve seffaf olmak her zaman iyi olmuyormus kizlar..