Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim burda özeldende konustugum bircok kisi var evim konusundaki gelisme ile ilgili konu acicaktim zaten bende o sekilde girmis oldum ,orda daha onceki evimin kücuk ve kendinden esyali oldugunu da yazmistim yeni bir eve ihtiyac vardi bu yonden bakilmiyor ama daha onceki yazilarimda bunlari da dile getirmistim .konunu okumuştum ve tamamen seni haksız bulmuştum hala da öyle görüyorum.
peki bu konuyu neden açtın,hala kız kardeşini ve pinti eşini haksız görüyor gibisin ve ben davranışımda haklıyım bakın çünkü diye açılmış bir konu gibi geldi bana dicle.
neden tepki aldın biliyor musun? tarzın yanlış çünkü.laf vardır insanı rezil eder laf vardar insanı vezir eder.
sen o konuyu kendini,evini,eşyanı,paranı vs..hiç katmadan daha normal bir şekilde anlatsaydın emin ol o kadar çok tepki almazdın çünkü bir kişi bile sana haklı demedi.hatta paran yüzünden ban yedin diye dalga geçildi hoş olmadı yani.
neyse durumu anlattın,kardeşinle de karşılıklı özür dilemişsiniz ki haksız olan sendin ama o da büyüklük yapmış İnşallah bundan sonra böyle basit sebeplerle aranız açılmaz.gerek yok,kardeş çok önemli.
Benim burda özeldende konustugum bircok kisi var evim konusundaki gelisme ile ilgili konu acicaktim zaten bende o sekilde girmis oldum ,orda daha onceki evimin kücuk ve kendinden esyali oldugunu da yazmistim yeni bir eve ihtiyac vardi bu yonden bakilmiyor ama daha onceki yazilarimda bunlari da dile getirmistim .
Bu konunuyu tekrar aćtım evet son durumu mesajla soranlar oldu ,tavrimi haklı soyleme seklimi yanlıs bulanlar oldu bende durumu açıkladim
Olayı sicagi sicagina yazmistim biraz bekleseydim bende farkli ifade edebilirdim
Bizim kardesligimiz cok farkli surekli tartisir diyer dakika normale doneriz yaslarimizda buna musait 20 yas fevri davranmamiz icin sebep.
Zenginlikten banlandin die dalga gecenler olayi tamamen unutup paraya takilan insanlar ,bunun da icinde yatan bi sebepleri vardır..
O yemekte oyle sandiginiz gibi ben 10 cesit yemegin lafini yapmadim fasulye ve purinc herkesin benimde mutfagimda olan seyler ama sofra adabi dedim
Ki ailemden oyle gördük biz durumumuz cok iyi degildi ama misafire deger verilirdi kardesimin elinde olan bisey degilmis ve evet kocasi pinti burda esler pintu cimri denilince hepiniz ataga geciyorsunuz kadinlara birak su adami diyebiliyorsunuz buyuk celiski.sizin hakli yada haksiz bulmanizin onemi yok biz iki kardes birbirimize hak vermisken.
Ben kardesimle konustum hersey çozuldu anlatamiyorum galibaaldatma ve şiddet dışında hiç bir kadına bırak şu adamı demem,demedim.
bu arada ilk konu başlığın haksız mıyım gibi bir şeydi benim ya da bizim seni haklı bulup bulmamamız önemli değil evet.
Ben özur diledim,oda bana sıkıntısini anlatti kimseyi kucuk düsurmuyorum burda cimri bir koca var kardesimin yasadigi ve istemeden bana yasattigi bir sıkintı var sadece bi pirincten olay buyümedi 2 gun kaldim hep bi sogukluk bende anladim biseyler döndugunu en sonunda patladim çunku gistedigim ilgiyi görememistimAkşam yazacaktım konuna ama vazgeçtim bu yazında bile kardeşini küçük düşürmüşsün
Diğer konun aşırı tepki çekince sanki bu konuda kendini aklamak istemissin gibi acmişsin
Kardeşin senden neden özür diledi kusura bakma dedi hala anlayamadım
Madem enişten sıkıntılı neden 2 gün kalma ihtiyacı duydunBen özur diledim,oda bana sıkıntısini anlatti kimseyi kucuk düsurmuyorum burda cimri bir koca var kardesimin yasadigi ve istemeden bana yasattigi bir sıkintı var sadece bi pirincten olay buyümedi 2 gun kaldim hep bi sogukluk bende anladim biseyler döndugunu en sonunda patladim çunku gistedigim ilgiyi görememistim
Buraya sicagi sicagina yazdim duzgun cumleler kuramamis olabilirim suan dîzeltiyorum ..kiz kardesime burda konu actigimi da söyledim oda anlat durumu napabilirim dedi hatta.
Cok daha büyuk sıkıntilari varmis ona üzüluyorum ve maddi durum eksikliginden degil bu esinin resmen herseyi varken sakınmasindan.
Iyi bakın iyi görun diyorum,ben zaten kardesime karsi bi pismanlik yasiyorum anlamanizi da artik beklemiyorum.
Esinin tutumlu oldugu biliyorduk tutum iyidir deyip geciyorduk,bu kadarini bilmiyordum bilseydim esime disarda ye derdim hamileyim diye otele birakmak istemedi kendisi iste oluyo genelde ki kardesim gel diye davet etti kardesim misafirligi benden iyi bilir guzel yemekler yapar aramizda 2 yas bile yok adam bi tuhafmis esini taniyorduk cunku uzaktan akraba bi daha gelmem demistum konumda da cunku soguklugu gördum ilk yatili misafirligimdi ..kardesimle ayni gunun gecesinde konustum durumu anlatinca sabah evden ayrildim kardesime de hak verdimMadem enişten sıkıntılı neden 2 gün kalma ihtiyacı duydun
Gidip otele orda kalsaydiniz
Kardeşin belki ki eşinin korkusundan öyle yapmak zorunda kaldı
Kardeşinle hiç mi konuşmadın bu durumunu eşinin herşeye karıştığını
O yüzden böyle yapmış olabileceğini
Yada kardeşinin yaşı küçük nasıl misafir ağırlanacağını bilmiyo
O halde önce eşi böyle yapıyormuş diye konu acmaliydin kardeşini küçük düşürmek yerine
Haklisiniz evet duydum yemegi dokme dedi ama bu kadarini yine tahmin etmiyordum ya sonucta yemek dokulmez iki kisi olunca ama misafir var ..esimin geldigi gun dokelim dedim ben kendim icin olsaydi o aksam dok pilavi derdim..sinema yemek parasi patlama noktam oldu cunku enisteme vurgu yaptim orda benimde aklim karismisti hadi enistemi anladm kardesime ne demeli diye de yazdim meger esi mitfagi kontrol ediyormis falan zaten üzüldum cok.İyide kardeşinizin eşinin sizin yanınızda yemeği dökme dediğini biliyordunuz buna rağmen sorun yarattınız. İllaki söylemesi mi gerekiyor eşim böyle istiyor diye,misafirin yanında "kalan yemeği dökme"diyen bir adam var ortada ,belliki fazlaca müdahil oluyor mutfağa ki kız kardesiniz söylemek zorunda kalmış size. Keşke büyüğü olarak anlayışlı olsaydınız, duyduğunuzla yetinseydiniz. Kardeşinizi zorlamasaydınız.Gerekirse o pilavıda yemeseydiniz. Ben bunu duysam annemin evinde dahi olsam demem yenisini yapalım diye,kimseyi zor durumda bırakmak istemem. Diğer konularda (sinema parası vs)dile getirmenizin yanlış olduğunu kabul etmişsiniz bu sebeple yorum yapmıyorum.
Ne samimi bir yorumKeşke benimde bir kızkardeşim olsaydı da onunla kuru soğan ekmek yeseydim .Ona da razı olurdum.
İki erkek kardeşim var Allaha şükür.Tek kızım.Ama kızkardeşin yeri başka .Erkek kardeşle her şeyini paylaşamıyorsun .Çoğu zaman imrenmişimdir,kızkardeşlerin birbirleriyle olan arkadaşlıklarına,muhabbetlerineNe samimi bir yorum
Tek çocuk musunuz, var da erkek mi kardeşiniz
Kesinlikle öyleİki erkek kardeşim var Allaha şükür.Tek kızım.Ama kızkardeşin yeri başka .Erkek kardeşle her şeyini paylaşamıyorsun .Çoğu zaman imrenmişimdir,kızkardeşlerin birbirleriyle olan arkadaşlıklarına,muhabbetlerine.Bir laf vardır ; her anneye bir kız, her kıza bir kızkardeş gerekir diye .Bence çok doğru
Söylemez olaydim esimin durumunun iyiligini ki ailesi zengin bunuda cok onceden bi konuda yazmistim isitip isitip onume koyuyorlar popüler uye olma cabasi evet bende oyle gördum onlari ciddiye almadm zaten gercekten yol gostericilerde oldu bizde kardesimle konusmus olduk..O konuyu okudum
Çoğu üye, sizin derdinizin herkesin kaşığına değen pilavları yemek istememeniz olduğunu anladığı halde sırf dalga geçmek popüler üye komikli üye olmak için üstünüze gelmiş
Benim tükürüklü kaşığıma değen pilavı yemek zorunda değilsin tabi ki
Sen haklıydın o konuda
Zaten kk da bir zenginler bir de öğretmenler çekilemez
Üzüldum ama gecti bazilarinin populer ve komik uye olma cabasini cok umursamadim acikcasi..ben bu platformda bicok seye üzüluyorum bir bebek ölmüs suan ona agliyorum hamilelik beni bitirdi resmen bi süre biralarda olmasam iyi olucak gibi.Bence bosverelim zaten tatlıya bağlanmış hem konu sahibide hamile sinirlerini germiyelim bebekte sıkıntı yaşıyordur içerde