Dedikoducu komşum bıktım illallah

Umutdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
121
102
33
Selam arkadaşlar konu komşumun sürekli ya eltisininden bahsetmesi yada sürekli benim evime giren çıkanı takip etmesi mesela başka Bi komşuma var onla yakınız sürekli bana kaç kere geldi sen gittinmi Altan Altan soru sorması bide dememi bnamı çok geliyorsun onamı diye kız biraz 49 sanki gibi ben görüşüyoruz tabi oda bnm arkadaşım diyorum bu sefer başlıyor kızı kötülemeye bida kalbini kırcam haberi yok yani sadece o kıza degil benim arkadaşlarımı merak ediyor soruyor sizce bu nasıl Bi insan görüşmeyi kesmelimiyim

Selam arkadaşlar konu komşumun sürekli ya eltisininden bahsetmesi yada sürekli benim evime giren çıkanı takip etmesi mesela başka Bi komşuma var onla yakınız sürekli bana kaç kere geldi sen gittinmi Altan Altan soru sorması bide dememi bnamı çok geliyorsun onamı diye kız biraz 49 sanki gibi ben görüşüyoruz tabi oda bnm arkadaşım diyorum bu sefer başlıyor kızı kötülemeye bida kalbini kırcam haberi yok yani sadece o kıza degil benim arkadaşlarımı merak ediyor soruyor sizce bu nasıl Bi insan görüşmeyi kesmelimiyim
Böyleleri tehlikeli iyi yada kötü niyetli ama çok konuşması hoş değil tabi
Sen mesafe koy birinin hakkında konuştuğunda sa direk şöyle ortaya söyler gibi ben böyle konuşmalardan hoşlanmıyorum die

Böyleleri tehlikeli iyi yada kötü niyetli ama çok konuşması hoş değil tabi
Sen mesafe koy birinin hakkında konuştuğunda sa direk şöyle ortaya söyler gibi ben böyle konuşmalardan hoşlanmıyorum die
Aynen öyle en güzeli bazen insan sıkılıyor evde gelse kahve falan içelim diyorum ama konu arkadaşım ve eltisinden dışarı çıkmıyor kadın eltisinin bile hesabını tutuyor yok sunu almış yok bunu bende artık sonunda senden parasını almadığı sürece sanane dedim eltisinede Allah sabır versin

46 lık olmasın 🙈

Aynen öyle en güzeli bazen insan sıkılıyor evde gelse kahve falan içelim diyorum ama konu arkadaşım ve eltisinden dışarı çıkmıyor kadın eltisinin bile hesabını tutuyor yok sunu almış yok bunu bende artık sonunda senden parasını almadığı sürece sanane dedim eltisinede Allah sabır versin
Amin valla kafa yoruyor çok komşunun ısıda zor
Benimde çok komşum oldu geçti inan bi kafa dengi bulamadım. Millet benim gibisini bulmuş bulunuyor

Pek hayır geleceğini sanmıyorum sizi iyi niyetli gördüm inşallah hayırlı arkadaşlar bulursunuz bülbül güle karga çöplüğe götürür

O gelse bile siz gitmeyin. Bir süre sonra gelmeye çekinecektir. Bir de başkasını size çekiştiren, sizi de başkalarına çekiştiriyordur unutmayın. Boş insanlarla geçirilen zamana yazık bence.

Benimde başımda var öyle komsu herkesi takip ederler bana kim gelmiş gitmiş dış kapımda asansör bekliyordu bebegim ağlıyordu dün kapıyı çaldı bebek niye agliyor diyor merakli insanlar başkasının dedikodusu yapan seninde dedikodunu yapar dedikodu dinleyerekte günaha girmek istemiyorum mesafeliyim artık evinde çocuklarımla ilgileniyorum

yazdığınız göndermeden bi okusanız keşke...
Altan kim, 49 ne?
Görüşmeyin rahatsız olduğunuz insanlarla.

Kadının hayatı, başkalarının ne yaptığı, ne aldığı, kimle görüştüğü merak ve analiz etmek üzerine kurulmuşsa ve bütün vizyonu, merakı bundan ibaretse yapacak bir şey yok. Görüşmeyin.

Benimde başımda var öyle komsu herkesi takip ederler bana kim gelmiş gitmiş merakli insanlar başkasının dedikodusu yapan seninde dedikodunu yapar dedikodu dinleyerekte günaha girmek istemiyorum mesafeliyim evimde çocuklarımla ilgileniyorum

Ben komşuya karşı değilim ama sadece bir kişiyle görüşüyorum evine giderim oda evime gelir fazlası gereksiz...ne öyle gelecek yorum yapacak asla izin vermem..

Back
X