Dedikoducu komşumm!

sekerparem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
217
3
46
İstanbul
Komşum kendi haline bakmadan diğer bir komsumuzla dedikodumu yapmıs utanmadan benim ahlakıma laf atmıs kaldı ki ortada öle yaptığım yanlış bişey de yok yani, diğeri buna ortak olmasa da sonucta ona söylenmiş hakkımda bazı seyler, bunu hafiften seziyor olsam da kesınlık kazandı bugün!

Off napim ben bu kadını ya hayır genç olsa haddini bildircemde yaşlı başlı kadın bi laf etsem kalpten gider yani!!!
Yaa ben insanlara hic güvenemicek miyim hep böle yarı yolda kalıyorum!

Bi de bana niye bize hic gelmiyosun diye alınmaz mı çıldırtıyo beni...
Tabi benim bu arkamdan dönen dolabı bıldığımden haberi yok..

Napim ben bunu ya napayımmm sinirimden çatlıcam artık uyuz etti beni

valla bunlara yaşlı maşlı demicen çata çat konuşacaksın canım.. yaşlıysa yaşlılığını bilsin..! ne akla hizmet senin ahlaki değerlerin hakkında yorum yapıyo..! tut ki yalan yanlış değilse bile ona düşmez..! insanların başkaları hakkında yorum yapmaya kendilerini mecbur hissetlerinden nefret ediyorum..! git açık açık söyle çıngar çıkar ben olsam elimden alamazdı kimse.. namus konusu farklıdır canım...

zaten uzun süredir alakayı kesmıstım evine adım atmıyodum ama annem tek tük gidiyodu..Ya namus bekçiliğimi yapmak ona kalmıs ya baska ısı gücü yok benle uğrasıyo... Allahtan diğer komşum karakterli bi insanda pek dikkate almamış onu! Eline farkında olmadan malzeme verdim salaklık ben de! Neymiş annem yokken ben ona emanetmişim de sorumluluk ondaymıs pek bi sever sağolsun!!! Hay ben böyle sevginin.... Daha da muhattap olacak değilim zaten de hele bir şey daha duyayım bu sefer kimse tutamaz beni!!!

Namusunuzla, ahlakınızla ilgili sözler söyleyen birine neden sessiz kalıyorsunuz ki?
Yaşlıysa yaşlılığını bilsin.
Ben böye bir şeyi duyduğum anda gider bunun hesabını sorardım.
Hiçkimseye bu şekilde konuşma hakkını veremem

ya direkt olarak bisey söylememiş daha acık anlatmak gerekirse benim annem memlekete gittiğinde ben sevgilimle buluşmuştum bu da görmüş beni kaldı ki annem benim görüşmelerimden haberdar herşeyi biliyo.. Sanki gizli saklı , ayıp bişey yapıyomusum gibi bunu baskalarına anlatması cok sinirimi bozdu yalnız kaldı da fırsat değerlendiriyo demeye getirmiş aklınca! Benim ailem bilirken herseyi ona ne oluyo anlamadım gitti..Bi de ben onun kızının nelerini biliyorum ağzımı açıp da tek kelıme etmem kimseye , o bana güvenmiş anlatmıs ne olursa olsun bunu acık etmem elbette doğru olmaz! İşte insanlar böyle kendi gözünün önünde olanlara gözünü kulağını kapatır baskasınınki ne dil uzatır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…