• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dedikodumuzu yaparken yakaladım..

Navizade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
587
317
73
44
İmkanım olsa bütün iş arkadaşlarım erkek olsun isterim,ne güzel abi kardeş çalışır gideriz.Nedir bu kızlar arasındaki dedikodu trafiği.
Onca kavgalar edildi kaç kere yakaladım herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor.birbirimize girdik en son toplantı yapıldı ,arkadaşlar ne sıkıntı varsa birbirimizin yüzüne söyleyelim arkadan konuşulunca ne olay çözüm buluyor ne birbirize güven kalıyor dedim.Herkes tamam dedi arayıda düzelttik gibi. anlayış gösterip yeri geldiğinde yükünü almaya çalışıyorum ,güler yüz gösteriyorum yine laf etmesin diye ama yine akıllanan yok.Kulağım normalde çok keskin bi şekilde herşeyi duymaz ama aksi gibi sanırım odanın sesizliğinden kaynaklı baktım çekmiş yine yandaşını fısır fısır dedikodu yapıp şikayette bulunuyor.

evet ben de tüm iş arkadaşlarımın erkek olmasını dileyenlerdenim.
10 senelik iş partnerim erkek benim. eğer kadın olsaydı bu kadar uzun süre birlikte çalışamazdık.
maaselef bunun çözümü yok. algılarını kapatacaksın. konuşmayan kazanır, unutma.

duymamazlıktan gelmek en doğrusu sanırım. ben de bi komşu var böyle. pazartesi temizlik yapmama karışır(kendisi bahçede oturacakmış da toz kıl geliyormuş silkelenince), apartmanı silmemi ister vs vs. sonra ben lafımı söyleyince de bire bin katarak diğer komşulara anlatır. napayım yani bi kulağımdan giriyor öbüründen çıkıyor artık:)sen de öyle yapmayı dene.

erkekler dedikodu yapmıyor mu sanıyorsunuz :KK14:

fena halde aldanıyorsunuz :KK59:

baktım çekmiş yine yandaşını fısır fısır dedikodu yapıp şikayette bulunuyor.

neyi şikayet ediyormuş ki? demek ki konuşmanız hatta aranızı biraz düzeltmeniz, yeri geldiğinde iş yükünü üstünüze almanız işe yaramamış..

görmezden gelin gitsin, herkes herkesle anlaşacak diye birşey yok :KK59:

Görmemezlikten gelemiyorum duygusal biriyim,inanın duymayayım diğe kulaklık takıyorum çoğu zaman ama olmuyor yine denk geliyorum.Haksızlık yapılıyor gibi geliyor sonuçta ben yeri geldiğinde sert çıkış yapsamda yumuşak yüzlüyümdür şimdiye kadar kimseyi geri çevirmemişimdir.kim yardım istese koşmuşumdur.çalıştığım kurumun nerdeyse bütün sekreterlerine rapor nasıl yazılır eğitimi verdim aradan bir yıl geçti hala anlamadık diye geliyorlar 100 kere tekrar anlatıyorum anlamadıklarında iş görülsün diye kendim yapıyorum. Bütün kurum dua ediyor kıymet biliyor bi şu iki oda arkadaşını anlayamadım bi boşluk oldumu hemen dedikodu uzadıkça uzuyor.gelin yüzüme söyleyin arkadaşım çözmezsem o zaman haklısınız diycem. :(

erkeklerde çok dedikoducu buna emin olabilirsiniz
bizim burada bir kız arkadaş vardı 2 kızız erkekler hep o kızı fişteklemiş fitne sokmuş
şuan konuşmuyoruz

başka odaya geçme imkanınız varsa onun için çabalayın derim..

o ikisi arasında problem doğmadığı sürece böyle davranmaya devam edecekler..

bir de şöyle birşey var, belki onlar sizin güleryüzlü ya da yardımcı olmaya çalışır halinizi görmüyorlardır,

belki onları iten başka şey vardır..

size göre yeri geldiğinde sert çıkış yapıyormuşsunuz ama bir de onların gözünden bakmak lazım..

siz iş arkadaşlarınızı çok takıyorsunuz kafanıza,

en basitinden sekreterlere 100 kere bir işin nasıl yapılacağını anlatmak sizin işiniz mi?
bir de anlamadılar hala 1 senedir diyip kendinizi yıpratıyorsunuz..

en güzel boş vakit kitap okuyarak doldurulandır, takın kulaklığınızı, o zaman ne kulağınız dedikodu duyar ne gözünüz o insanları görür..

Erkeklerle çalışıyorum emin olun onlar daha dedikoducu ben alenen duymadım ama arkamdan atıp tutulduğunu biliyorum duymazlıktan geliyorum ama sırf erkek olmadığım için uğradığım haksızlıklar her geçen gün artıyor. Erkek dünyasında çalışan kadın olmak çok kolay değil

başka odaya geçme imkanınız varsa onun için çabalayın derim..

o ikisi arasında problem doğmadığı sürece böyle davranmaya devam edecekler..

bir de şöyle birşey var, belki onlar sizin güleryüzlü ya da yardımcı olmaya çalışır halinizi görmüyorlardır,

belki onları iten başka şey vardır..

size göre yeri geldiğinde sert çıkış yapıyormuşsunuz ama bir de onların gözünden bakmak lazım..

siz iş arkadaşlarınızı çok takıyorsunuz kafanıza,

en basitinden sekreterlere 100 kere bir işin nasıl yapılacağını anlatmak sizin işiniz mi?
bir de anlamadılar hala 1 senedir diyip kendinizi yıpratıyorsunuz..

en güzel boş vakit kitap okuyarak doldurulandır, takın kulaklığınızı, o zaman ne kulağınız dedikodu duyar ne gözünüz o insanları görür..

haklısın aslında takmamak gerekiyor aslında ama malesef etkileniyorum.işe başladım başlayalı aynı birimdeyim artık bir düzen oturdu gitmek istesemde göndermez sorumlumuz.zaten odanın geneliyle bir problem yok bir kişi ve yandaşı sıkıntı yapıyor sürekli sinek bişey değil mide bulandırır misali işte.diğer sekreterlere eğitim vermem konusu bir sorumluluk çünkü müdürlük konu seminerini sen ver sıkıntıları olunca yardımcı ol dedi.oluyorum da işte malesef elimi verince kolumu kapıyorlar. :(

Kadınların hemcinslerini çekemediği bir gerçek,ama her kadını aynı kefeye koymamak gerek karakter meselesi fesat dedikoducu erkeklerde mevcut.

Back
X