DeFacto Hadımköy şubesi pazardan uygun !

jasmine16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
102
0
96
İstanbul
Şöyle yani Hadımköyde defacto nun büyük bi şubesi var burda fazla üretilen malları veya defolu malları satılıyor. Pantolanlar , kapriler , şortlar 9,99 çok güzeller sonuçta orjinaller bi de . 2 tane pantolan 2 tane kapri aldım bunlarda defo yok zaten defosu varsa kartında dikkat hatalırıdr diye yazıyor. tişörtlerde defo varmış tabi ben defo bulamadım . Elbiseler 14 lira onlarda güzeldi ama onlara bakmaya fırsat olmadı aceleden akannehir Ama pantoln şort kaprilerde hem yazmıyo hemde yok kaydirigubbakcemile3 erkekler içinde pantolonlar vs. çok güzel gömlekleri yanlş hatırlamıyosam 5 lira falan. bi de alışveriş arabaları koymuşlar millet dolduruyo valla 2 tane tişört aldım 5,99 birde gömlek tarzı bi tişört vardı 10 lira o na bayıldım ve nasıl olduysa biri tişörtlerin üzerine koydu ve bende kaptım hemeeeennnn !!!!! kötükedihüso gitti bi kadın sordu nerden buldunuz onu diye kaydirigubbakcemile3 sadece 1 taneymiş sanırım o :ecrin_bebek: sonuç olarak yaz sezonumu 62 tl ye kapattım he bi de 50 liranın üzerinde alışveriş yaparsanız kemeriniz hediye kış sezonunu heyecanla bekliyorum boshayallersmile

canım nerde orası yakın zamanda ista gidicem eğer avrupa yakasındaysa gidebilirim bende hatta eyüpe falan yakınsa çok iyi olur:))

Namık Kemal Mah. Orhan Veli Cad. hadımköy diye bi yer Kıraç Esenyurt o taraflarda :) eyübe yakın değil ama avrupa yakasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…