• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DeFacto Hadımköy şubesi pazardan uygun !

jasmine16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
102
0
96
İstanbul
Şöyle yani Hadımköyde defacto nun büyük bi şubesi var burda fazla üretilen malları veya defolu malları satılıyor. Pantolanlar , kapriler , şortlar 9,99 çok güzeller sonuçta orjinaller bi de . 2 tane pantolan 2 tane kapri aldım bunlarda defo yok zaten defosu varsa kartında dikkat hatalırıdr diye yazıyor. tişörtlerde defo varmış tabi ben defo bulamadım . Elbiseler 14 lira onlarda güzeldi ama onlara bakmaya fırsat olmadı aceleden akannehir Ama pantoln şort kaprilerde hem yazmıyo hemde yok kaydirigubbakcemile3 erkekler içinde pantolonlar vs. çok güzel gömlekleri yanlş hatırlamıyosam 5 lira falan. bi de alışveriş arabaları koymuşlar millet dolduruyo valla 2 tane tişört aldım 5,99 birde gömlek tarzı bi tişört vardı 10 lira o na bayıldım ve nasıl olduysa biri tişörtlerin üzerine koydu ve bende kaptım hemeeeennnn !!!!! kötükedihüso gitti bi kadın sordu nerden buldunuz onu diye kaydirigubbakcemile3 sadece 1 taneymiş sanırım o :ecrin_bebek: sonuç olarak yaz sezonumu 62 tl ye kapattım he bi de 50 liranın üzerinde alışveriş yaparsanız kemeriniz hediye :1: kış sezonunu heyecanla bekliyorum boshayallersmile

canım nerde orası yakın zamanda ista gidicem eğer avrupa yakasındaysa gidebilirim bende hatta eyüpe falan yakınsa çok iyi olur:))

Namık Kemal Mah. Orhan Veli Cad. hadımköy diye bi yer Kıraç Esenyurt o taraflarda :) eyübe yakın değil :( ama avrupa yakasında

Back
X