defalarca söz verdi maç yapmaya gitmeyecegim diye yine gitmek istiyor

38meryem60

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
115
32
48
Merhaba hanimlar esim le 9 yillik evliyiz.bem onun icin saclarimi suourge ettim kendimi feda ettim.o nasil istiyorsa oyle oldum.ama o bir mac icin herseyini feda eder.9 yillik evliyiz yeni evlendigimizden bu zamana kadar mac sevdasindan vazgecmedi.vee defalarca söz verdi en buyuk yemini etti.ustelik behçet hastasi eklem tutulumlu.her gitmesinde hasta oldu ayaklari eklemleri sisti yine gitti yine...ustelik mac yaptiktan sonta ise de gidemiyordu.benimle gecirecegi en guzel zamnlari mac yaparak gecirdi saatlerce gelmezdi eve 5. 6 ay once yine dediki canim söz bundan sonra maca gitmeyecem seninke olacam vaktimi sizle gecirecem mac bos is.vallahi billahi talahi gitmem artik nus sozu canim cocuklarimin basina kavusmayim gidersem dedi ve 1 kac haftadir yine basladi.ustelik muftulugu aramis ben yemin ettim fln dis muftulukte oruc tutarsin 3 gun kefaret olur demis.bende buna xok uzuldum.tamam yemini bozabiliyor insan ama peki ya bana verdigi soz.simdide diyorki muftuluk bozabilirsin dedi bozuyorum dedi.ben hic mi guvenemeyecegim ona hicmi....yanlis anlamayin sakin hem hasta kendisi doktor dahi mac ve koşu yasak demisti .askerlik dahi yapmadi hastaligi yuzunden ben artik biktim.sadece mac konusinda degil her konuda yalan soyluyor her konuda soz verip sozunu tutmuyor.benim icin guven cok onemli ama o obemsemiyor dayanamiyorum beni hice saymasini.gidecek yerim olsa 1 saniye dahi durmam yaninda tahammilum kalmadi

Canım ne var haftada bir gün gidiversin. Ben de sevmiyorum maç işlerini ama gidince bana da değişiklik oluyor. Hastaymış, ona rağmen gidiyormuş, benim eşim hasta olduğu halde kaça kaça maça gitse, git de geber hastalıktan, napıyosan yap derim :) 9 yıldır böyleymiş, değiştiremezsin ki... Boşver... Maça gittiği günler için ceza ver ona. Her maça gittiğinde 100 veya 50 lira ceza versin sana, o şekilde anlaşın...

Ama diyorumki rahatsizligi cikiyor ortaya sonra 3 4 gun hasta basimda biktim

Kızacaktım aman esir mi bu adam hobisi maçsa gitsin eğlensin diye
Ama doktor bile yasaklamışsa kendidinlemeli, sen annesi gibi nasihatle vazgeçiremezsin
Askere gitseymiş madem, bu azmi askeriyede görseydik daha mantıklı olurdu
Şimdi boş boş koşturuyo top peşinde, hemde sonra işe gidemeyecek kadar kötü oluyo
Çok af edersiniz ama baba olmasaymış keşke, o sorumluluk yok gibi..

meryem hanim 3 38meryem60

annem ileri derecede hasimato tiroid hastasi, sigara icmesi olume acik cek. ona ragmen gunde kac paket iciyor bilemiyorum. dolayisiyla esinizin mac bagimliligini - sevdasini - aliskanligini degistirebileceginizi sanmiyorum.

ote yandan bu konuda bir bagimliligi varsa, oynamamasi konusundaki israriniz yalana tesvik edici olur. siz hatalisiniz demiyorum yanlis anlamayin, sadece degistirebileceklerimiz icin cesaret, kabullenmek zorunda olduklarimiz icin sabir...

ote yandan baska sebeplerle, baska konularda guven sikintisi varsa, o ayri bir konu.

Bu turden bir tanede benm evimde var benim esmde dedalarca soz verdi yine gidiyr yine gidiyr bide eve her geldgnde cok yoruldm bir dha gtmycem diyr yine gdiyr bmde fitil oluyrum tabii bu duruma haftada bir kere gitmesne izin verdim ustelemiyorm da artik cnku kavga ediyruz snde usteleme bnce laftan anlamiyorsa anlamiydur boyle gelms boyle gder

Adamın hastalığı bu denli önemli ve etkili olduğu halde göze alıp, gitmek istiyorsa karışmayın. Yazık günah herkes çektiğini bilir. O ağrıları, sancıları, yaraları kolay mı??? Zaten hayata yenik başlamış, bırakın istediği gibi yaşlansın. Çektikleri kolay değil.​

Maça gitmekte bir şey yok kötü arkadaşları olsa kötü işler peşinde koşsa daha mı iyi ? Eşinin durumu farklıymış maçtan sonra rahatsızlanıyormuş madem karışmayın maçına gitsin gelsin acısını çeksin , o kendini düşünmüyorsa sen mi düşünceksin.

Benim eşim de fıtıklı güya, dambıl kaldırıyor ne zaman boş olsa. Hayır bir de işte olacağım kimseye ulaşamayacak kıvranıp parkeleri öpecek. Değiştiremezsiniz bu adamı. Dikkat etmesi gerek. Etmiyorsa sorumluluğunu almalı. Bir kere kırar bacağını. Gitmez sonra.

Yerinizde olsam eşimin maça gidiyor olmasından dolayı ona dırdır etmem.Ama hasta olup yattığı zamanda asla ilgilenmem:) bence maça gidicek kadar enerjisi varsa, hastaykende kendine bakabilir:) Bence bi kaç kere muhtaç kalırsa bacağı yüzünden bişeylere kendisi vazgeçer.Ama anne gibi sizin tepesinde maç yüzünden konuşup durmanız bişey kazandırmaz.Zaten bu zamana kadar dırdırla istediğini elde eden birini görmedim.Biraz politik davranmayı öğrenseniz iyi olur.

Ayagi sistiginde, gelip ayagim oram buram agriyor derse. Gitmeseydin, yapabilecek birseyim yok de. Kendini dusunmeyen adama baska ne yapabilirsin ki

Hastalanınca bakmazsın sende bosverirsin ne hali varsa görsün bidaha hitmez oda herhalde galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…