- 1 Mart 2016
- 115
- 32
- 48
- Konu Sahibi 38meryem60
-
Canım ne var haftada bir gün gidiversin. Ben de sevmiyorum maç işlerini ama gidince bana da değişiklik oluyor. Hastaymış, ona rağmen gidiyormuş, benim eşim hasta olduğu halde kaça kaça maça gitse, git de geber hastalıktan, napıyosan yap derim :) 9 yıldır böyleymiş, değiştiremezsin ki... Boşver... Maça gittiği günler için ceza ver ona. Her maça gittiğinde 100 veya 50 lira ceza versin sana, o şekilde anlaşın...Merhaba hanimlar esim le 9 yillik evliyiz.bem onun icin saclarimi suourge ettim kendimi feda ettim.o nasil istiyorsa oyle oldum.ama o bir mac icin herseyini feda eder.9 yillik evliyiz yeni evlendigimizden bu zamana kadar mac sevdasindan vazgecmedi.vee defalarca söz verdi en buyuk yemini etti.ustelik behçet hastasi eklem tutulumlu.her gitmesinde hasta oldu ayaklari eklemleri sisti yine gitti yine...ustelik mac yaptiktan sonta ise de gidemiyordu.benimle gecirecegi en guzel zamnlari mac yaparak gecirdi saatlerce gelmezdi eve 5. 6 ay once yine dediki canim söz bundan sonra maca gitmeyecem seninke olacam vaktimi sizle gecirecem mac bos is.vallahi billahi talahi gitmem artik nus sozu canim cocuklarimin basina kavusmayim gidersem dedi ve 1 kac haftadir yine basladi.ustelik muftulugu aramis ben yemin ettim fln dis muftulukte oruc tutarsin 3 gun kefaret olur demis.bende buna xok uzuldum.tamam yemini bozabiliyor insan ama peki ya bana verdigi soz.simdide diyorki muftuluk bozabilirsin dedi bozuyorum dedi.ben hic mi guvenemeyecegim ona hicmi....yanlis anlamayin sakin hem hasta kendisi doktor dahi mac ve koşu yasak demisti .askerlik dahi yapmadi hastaligi yuzunden ben artik biktim.sadece mac konusinda degil her konuda yalan soyluyor her konuda soz verip sozunu tutmuyor.benim icin guven cok onemli ama o obemsemiyor dayanamiyorum beni hice saymasini.gidecek yerim olsa 1 saniye dahi durmam yaninda tahammilum kalmadi
Bu turden bir tanede benm evimde var benim esmde dedalarca soz verdi yine gidiyr yine gidiyr bide eve her geldgnde cok yoruldm bir dha gtmycem diyr yine gdiyr bmde fitil oluyrum tabii bu duruma haftada bir kere gitmesne izin verdim ustelemiyorm da artik cnku kavga ediyruz snde usteleme bnce laftan anlamiyorsa anlamiydur boyle gelms boyle gderMerhaba hanimlar esim le 9 yillik evliyiz.bem onun icin saclarimi suourge ettim kendimi feda ettim.o nasil istiyorsa oyle oldum.ama o bir mac icin herseyini feda eder.9 yillik evliyiz yeni evlendigimizden bu zamana kadar mac sevdasindan vazgecmedi.vee defalarca söz verdi en buyuk yemini etti.ustelik behçet hastasi eklem tutulumlu.her gitmesinde hasta oldu ayaklari eklemleri sisti yine gitti yine...ustelik mac yaptiktan sonta ise de gidemiyordu.benimle gecirecegi en guzel zamnlari mac yaparak gecirdi saatlerce gelmezdi eve 5. 6 ay once yine dediki canim söz bundan sonra maca gitmeyecem seninke olacam vaktimi sizle gecirecem mac bos is.vallahi billahi talahi gitmem artik nus sozu canim cocuklarimin basina kavusmayim gidersem dedi ve 1 kac haftadir yine basladi.ustelik muftulugu aramis ben yemin ettim fln dis muftulukte oruc tutarsin 3 gun kefaret olur demis.bende buna xok uzuldum.tamam yemini bozabiliyor insan ama peki ya bana verdigi soz.simdide diyorki muftuluk bozabilirsin dedi bozuyorum dedi.ben hic mi guvenemeyecegim ona hicmi....yanlis anlamayin sakin hem hasta kendisi doktor dahi mac ve koşu yasak demisti .askerlik dahi yapmadi hastaligi yuzunden ben artik biktim.sadece mac konusinda degil her konuda yalan soyluyor her konuda soz verip sozunu tutmuyor.benim icin guven cok onemli ama o obemsemiyor dayanamiyorum beni hice saymasini.gidecek yerim olsa 1 saniye dahi durmam yaninda tahammilum kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?