• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

defile

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızzlarrrr :) ben yine dandirik dertlerimle sizlerleyim :) Az önce buse terim in face sayfasında defile bileti kazandım :) istanbul moda haftası var ya ordan bi tasarımcının defilesi.İstiyorum gitmek ama bir defilede ne giyilir nasıl davranılır pek bilgim yok.Hadi tecrübeli moda düşkünü hatunlar bana biraz yardım edin ne giyim nasıl davraniim ne takayım falan :):52::52:

Hayırlı olsun :) antik kuntik giyinip git ya ordakilere bakıyorumda doğru dürüst giyinen nadir. :1:

ben de etek giyim topuklu giyim diye diye yeni gelin gibi süslenip gitcem sanırım :1::1::1:

Koyu renkler tercih edin bence..
Güneş gözlüğünüzüde yanınıza alın :52:
Çıkışta magazin muhabirlerine falan yakalanırsanız gözlüğünüzü takıp ''lütfen arkadaşlar çekmeyin'' diyip tüm dikkatleri üzerinize çekin :52:

İnternetten bakıp az çok fikir sahibi olabilirsiniz kıyafet hakkında.Ben olsam bacak dekoltesi olan bir şey giyerim.Altına topuklu.Öyle kombinlere bayılıyorum.Saç ve makyaj kıyafetten daha önemli bence.Bunlar çok sade olmasın.Aman cool olun işte,Chanel defilesi değil ya :1:

Bilekte biten bir pantolon- ki zarada oldukça mevcut. Üzerine şık bir gömlek ön tarafını içine sokarsınız. Stiletto bir ayakkabı ile gayet şık olursunuz. İyi eğlenceler. :)

Back
X