Teşekkür ederim arkadaşlar acayip stres yapıyorum bide bi sorum daha var biz bakırköy spor kulubünde yapmak istiyoruz düğünümüzü burdan nakil nasıl yaptırabilirim bakırköy belediyesine biliyomusunuz ilçeden ilçeye nakil nasıl oluyor?
bakırköye nikah memurunu götürürseniz çok parar alırlar, bence evraklarınızı hazırlayıp beşiktaş veya beyoğlu belediyesinde onaylattıktan sonra bakırköy belediyesinden gününüzü alın. ilçe içi olacağı için ucuza gelir
Evet bende öyle düşünüyorum ama nakil işlemlerinin nasıl olduğunu bilmiyorum siz biliyormusunuz acaba?:26:
evet biz de nakil aldırmıştık. aynen dediğim gibi evraklarınızı hazırlayın beşiktaş ya da beyoğlu belediyesine gidin onlar onaylayıp size geri verecekler siz de bakırköy belediyesine götürüp gün alacaksınız, kolay yani tek farkı fazladan bakırköye gitmek
evet biz de nakil aldırmıştık. aynen dediğim gibi evraklarınızı hazırlayın beşiktaş ya da beyoğlu belediyesine gidin onlar onaylayıp size geri verecekler siz de bakırköy belediyesine götürüp gün alacaksınız, kolay yani tek farkı fazladan bakırköye gitmek
Kolaymış gerçekten verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim içim rahatladı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?