kızlar şuan çok feci aşk acısı çekiyorum ve aşk acısı konularına bakıyordumm ve internette bakarken ayşegül aşkının (hani şu intahar eden otelin 6. katından atlayan allah rahmet eylesin kız)sevdiği adam için intihar etti ben meraktan o kızın intihar ettiği adamı merak ettim ver faceden baktım bakmak olaydım adam sevgili yapmış resimler içki alemleri ooo gırla ve aysegül öldükten az arayla resimler falan o kadar kötü oldum ki ölen öldüğüyle kaldı adam alem derdinde kızlar ya aşk bu kadar basit mi bu adamın hiç mi vicdanı sızlamadı bir insan onun uğruna ölüyor biraz daha sabredemezmiydi kız öldükten sonra hemen alem yapmalar ne oluyor biz ölelim bitelim onların umrunda olmasın kızlar valla değmiyormuş olan ölene oluyor adamların ipinde olmuyor offfff benimde canım çok acıyor adam başkasıyla gününü gün ediyor çok mutsuzum çok seviyorum ama biliyorum uğruna ölsemde sonum bunun gibi olur bir iki gün yas sonra ohhhhh ob kadınla günün gün etmeler offffffffff olan hep kadına oluyor kız öteki dünyada hesap veriyor adam burda gününün gün yapıyor çok üzüldüm