değdimi değmedi ölen öldügüyle kaldı

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
kızlar şuan çok feci aşk acısı çekiyorum ve aşk acısı konularına bakıyordumm ve internette bakarken ayşegül aşkının (hani şu intahar eden otelin 6. katından atlayan allah rahmet eylesin kız)sevdiği adam için intihar etti ben meraktan o kızın intihar ettiği adamı merak ettim ver faceden baktım bakmak olaydım adam sevgili yapmış resimler içki alemleri ooo gırla ve aysegül öldükten az arayla resimler falan o kadar kötü oldum ki ölen öldüğüyle kaldı adam alem derdinde kızlar ya aşk bu kadar basit mi bu adamın hiç mi vicdanı sızlamadı bir insan onun uğruna ölüyor biraz daha sabredemezmiydi kız öldükten sonra hemen alem yapmalar ne oluyor biz ölelim bitelim onların umrunda olmasın kızlar valla değmiyormuş olan ölene oluyor adamların ipinde olmuyor offfff benimde canım çok acıyor adam başkasıyla gününü gün ediyor çok mutsuzum çok seviyorum ama biliyorum uğruna ölsemde sonum bunun gibi olur bir iki gün yas sonra ohhhhh ob kadınla günün gün etmeler offffffffff olan hep kadına oluyor kız öteki dünyada hesap veriyor adam burda gününün gün yapıyor çok üzüldüm :50::50::50:

Adam zaten kızla ilgilenmiyormuş, sevmiyormuş ki.
Kızın onun için hayatını hiçe sayması kendi aptallığıdır.
Ben senin kadar duygusal bakmıyorum böyle şeylere.
Biraz akıllı olmak lazım.
Sevilmiyorsan, uzaklaşacaksın. Başka çare yok ki.
Aksi halde kimsenin umrunda olmaz öldün mü kaldın mı, naptın, ne hale düştün...
Sevmeyen biri umursamaz bunu. Ancak egosu tavan yapar.
Benim için öldü falan der.
Ayrıca bahsettiğin kızın sadece aşk acısı sebebiyle öldüğünü sanmıyorum.
Hayatında hiçbir şey yolunda gitmiyormuş kendisine göre.
Fuhuş iddiaları da vardı zaten. O yüzden dayanamamıştır.
Sen de olsan umursamazdın. Sevmediğin birinin aşkı seni de ilgilendirmezdi.
Bu işler böyle.

Kimse senin hayatından önemli değil. Bırak ne yapıyorsa yapsın unutmak çok zor olabilir lakin imkansız değil. Kendine bir meşgale bul onu düşünmemeye çalış kendinle ilgilen ona ve ondan gelecek haberlere kulaklarını tıka. Elbet geçecek.

ben öyle duymadım canım ilişkileri varmış adam terketmiş kız dayanamamış falan die duydum zaten aşk acısı tavan yapmış psikopata bağladım resmen

kimse ölmez aşk acısından. hepimiz aşık olduk, terk edildik, acı çektik .. aşk, sevgi değil bu, hastalık. saplantılı bir kişilik bozukluğu. tedavi edilseydi ölmezdi ayşegül. burda ailesi de sorumlu. daha önce intihara teşebbüs etmiş bu kız, destek alması gerekiyordu. aşkın acısı bile güzeldir, tatlı tatlı efkarlanır çekersin, biter.. bu bambaşka bir şey.. bu ciddi bir hastalık.

şu anda duruyorum zehrim ve ona bakıyorum.
emeklerime hayallerime ağlıyorum.
bir beyaz gelinlik giymeden gidiyorum.
siz yalan dünyada kalın ben gerçeğe dönüyorum.

şu anda duruyorum zehrim ve ona bakıyorum.
emeklerime hayallerime ağlıyorum.
bir beyaz gelinlik giymeden gidiyorum.
siz yalan dünyada kalın ben gerçeğe dönüyorum.

Acı çeken ruhundur.
Ölünce ruhun kalacak, bedenin toprak olacak sadece.
Bu durumda hiçbir şeyden kurtulamazsın.
O yüzden intihar etmek akıllıca bir seçim değil.
Ruhunun acısı, ölmekle dinmez ne yazık ki. :31:

Back
X