- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi kadinistemezse
Merhaba hanımlar benim sorunum ne inanın anlayamadım. Önceki konularımda var; mutsuz bir ilişkim vardı, erkek arkadaşım değer vermez , herşeye küser , ayrılsam tınlamaz vs.. Gecen gun cok komik bir sebep yüzünden ayrıldım. Bana dinle ilgili konuşuyorken kızdım benle din konuşma sevmiyorum vs dedim banlanmamak için ayrıntıya girmiyorum. Neyse bu her zamanki gibi küstü tavrimi koydum die. Hastalandım arayıp sormadı, evime 3 tane adam geldi antenim bozulmuştu ilgilenmedi. En son arkadaşımla gezmeye gidicem dediğimde yok ondan izin almamışım özgür yaşayacakmışım bundan sonra izin almasam da olurmuş vs mesafe koyalım dedi. Benim de tepem atti " o kadar hastalandım evime adamlar geldi anten vs ilgilenmedin arkadaşımla gezicem diyince mi bir ilişkin olduğu, hayatında biri olduğu aklına geliyor sen çok hain ve adi bir insansın hastalığımı bile fırsat bilip sormayarak canımı yakmaya çalıştın" dedim o da madem hain adiyim niye benimlesin diyince ben de " bitiriyorum zaten " dedim. Ve her zaman ki gibi kılını kıpırdamadı. 1 hafta olacak. Ama beni bu kadar degersizleztirmesie rağmen ben yapamıyorum akıl verin neden becerimiyorum