degerim nasıl sizce??

ruzgaralininannesi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
110
53
298
kızlar merhaba..
23unde kan verdim degerim 146,41 cıktı ıkı gun sonra tekrarladım 437,68 cıktı.ama aile hekımım olabılırde olmayabilirde dedi.sızce nasıl?

kızlar merhaba..
23unde kan verdim degerim 146,41 cıktı ıkı gun sonra tekrarladım 437,68 cıktı.ama aile hekımım olabılırde olmayabilirde dedi.sızce nasıl?

Canım bence gayet normal önemli olan iki günde bir 2 ye katlanmasi sen test yapmaya devam et dr lar beta değeri keseyi görme aşamasına gelecek kadar yükselmedigi sürece kesin konusmuyorlar hiç sıkma canını aynısını bende yaşadım degerim 1687 olunca dr evet hamilesin artık dedi

cok tsk ederım..ınsallah dedıgın gıbı olur.hayrlısı :)

kızlar merhaba..

Bu değerlerle bir de gayet güzel katlanmış olmayabilir de mi dedi?
Bence sağlıklı bir gebesin tebrik ederim..
Muhakkak her gebelikte düşük vs. olabilir ama şu an her şey çok güzel görünüyor...
Sağlıkla gelsin..

canım benim değerlerimiz neredeyse aynı hatta senin daha bile fazla artmış bana göre bende
1kasım 157
4 kasım 417 idi
seninki 146dan 437 ye artmış bence çokkk iyi drum bir daha benden kan testi istemedi canım artışın y eterli dedi 5 haftalıkkken keseyi gördük 5+6dada kalp atışını daha dün kontrole gittim kocaman olmuş sıpam :) 8+0 dayım şuan
hiç korkma canım ama drlar ilk haftalarda boyle karamsar yaklaşıyorlar yaşadığımız stresi hiç düşünmüyorlar. dediğim gibi sıkma canım sen o tatlı canını bebişide üzme hiç etkiliyor sonuçta. bence değerin harika cnaım nazar değmesinnn. hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

cok tsk ederim :) vallahı içim rahatladı.amın ınsallah cümlemizin evladı sağlıkla gelsin..

ayy çok moral oldunuz gerçekten çok saolun :) içime su serptiniz.maşallah o sıpayada darısı basımıza insallah.rabbım nazardan korusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…