değerim nasıl?

CANCAN24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
80
0
96
İstanbul
dün regli olmam gerekirdi olmadım, idrar testinde silik çıktı, bugünde test yaptırdım beta hcg 146 ne dersiniz? hamileyimdir değil mi?

sonucu doktorunuza göstermediniz mi?
hamilesiniz tabi tebrik ederim. ama 2 gün sonra tekrarlanıyor diye biliyorum. değeriniz katlanırsa kesinleşiyor.

tebrik ederim cancan, tabi ki hamilesin :) değerin 100'ün üzerinde olduğundan katlamasına falan da gerek yok bildiğim kadarıyla. benim transferin 12. günü 172 çıkmıştı ve doktor tekrar yapmaya gerek bu değer düşmez 15 gün sonra gel keseye bakalım demişti. hayırlı olsun şimdiden, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..

teşekkür ederim yardımlarınız için allah isteyen herkese sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin.

yanlış biliyorsun güzelim benim değerim 450 olmasına rağmen 48 saat sonraki yaptırdığım testte düşük çıktı...o yüzden 48 saat ssonra tekrarla derim ben..ama hamilesin şimdilik...katlanırsa kesinleşir gebeliğin...tbrk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…