değerim yükselir mi?

sxuxnger53

lokum suratlı kızım
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
1.277
6
641
İstanbul
bugün transferin 11 günü kanda değerim 0.5 çıktı dr iki sonra tekrar test yap bazen yanılma payı olabiliyor dedi böyle bişey yaşayan varmı ya da duyan bu değerin yükseleceğine hiç ümidim yok yaa

bugün transferin 11 günü kanda değerim 0.5 çıktı dr iki sonra tekrar test yap bazen yanılma payı olabiliyor dedi böyle bişey yaşayan varmı ya da duyan bu değerin yükseleceğine hiç ümidim yok yaa
Canım inşallah yükselir ama ben yükselen duymadım.ama herşey allahtan rabbim gönlünden geçeni ömrüne versin inşallah.

Allah yardımcın olsun. Seni üzmek istemem. Ancak kesin ümitlenme derim. Doktorun neden böyle bir şey söylemiş hiç anlam veremedim doğrusu. Yani 11. günde 10-20 bile çıksa büyük ihtimal kimyasal gebelik diyolar. 5 in altında ise hiç hamilelik düşünülmüyor. Allah Subhenehu Teale en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kovuştursun.

3 kez neqatif aldım. Bu duyguyu iyi bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…