Değerime Bakabilir misiniz?

bushra_84

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
4.183
1.605
448
Kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim.En son adet olduğum tarih 20 Aralık.Adet tarihim yaklaşık 15 gün geçti,bugün kan tahlili yaptırdım.Dğerim 22 küsür çıktı.Doktor olmadığı için soramadım,kan tahlilimi yapan kız kesin bir şey diyemem dedi.Sizce değerim yükselir mi?Hamile miyim?Böyle geç döllenme yaşayıp,değeri yükselen oldu mu?

Canım adetinin üzerinden bayağı geçmiş.. Benim adeti 4 gün geçince hcg 276 idi. Ama benim geç döllenme değil. Seninki geç döllenme olabilir. Burada sana kim ne derse desin en iyi sonucu doktordan alabilirsin.. Gebeliğin hayırlı olsun..

Bu arada sonucun 22 mi yoksa 22 bin mi? Bu da önemli.

Çok teşekkür ederim.Hayır canım binli değil,22.Ben hep 40 günde bir adet görüyorum.Kız geç döllenme olabilir dedi.Pazartesi gideceğim doktora,inşaAllah yükselir değerim.

Son düzenleme:
Biraz önce tekrar aradım laboratuvarı,bu sefer bir erkek çıktı,ona sordum hayırlı olsun 1-2 haftalık hamilesiniz,daha çok yeni dedi.
İyice aklım karıştı.İnşaAllah pazartesi değerim yükselir.

Yükselir canım hiç merak etme.. Belli ki senin geç döllenme olmuş.. Ben de değerleri çok kafama takardım ama bak şimdi 18 haftalık oldum oğlumla..

Yükselir canım hiç merak etme.. Belli ki senin geç döllenme olmuş.. Ben de değerleri çok kafama takardım ama bak şimdi 18 haftalık oldum oğlumla..

MaşaAllah canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli doğum yapmanı ve bebeğini büyütmeni nasip etsin.
İnşaAllah bende güzel bir hamilelik geçiririm.

Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım yine tam 2 gün sonra değerim 59,35 olmuş,Rabbime şükürler olsun,darısı isteyen herkesin başına inşaAllah.

Back
X