Değerime bakabilirmisiniz

mina2091

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
401
123
23
25
Bugün sonuçları almaya gittim doktor kesin bişi diyemeyiz dedi 1 hafta sonra bidaha kan verin dedi gecikmenin 4. Günündeyim normal mi bu değer

Eklentiler

• 1000029887.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 95
Hamilesiniz ama daha çok yeni. Geç döllenme olabilir, artışını takip etmelisiniz. Hayırlı olsun

Gebelik var görünüyor. Değer biraz düşük ama geç yumurtlama geç döllenme olmuş olabilir. İki günde bir kan vererek iki-üç kat artış olup olmadığını takip edin.

Bugün sonuçları almaya gittim doktor kesin bişi diyemeyiz dedi 1 hafta sonra bidaha kan verin dedi gecikmenin 4. Günündeyim normal mi bu değer
Gebelik var ama çok çok yeni. 2 3 günde bir artışı takip edin düzenli artarsa güzel ilerleyen bir gebelik denilebilir şuan için

gebelik var ama adet gecikmesine göre değer çok düşük. bu değere göre kimyasal gebelik şüphesinden dolayı doktor bir şey diyemeyiz demiştir. geç döllenme de olmuş olabilir. birkaç gün sonra kan değerinize yeniden baktırın.

Teşekkür ederim regl ağırısı ara ara gelip gidiyo onu da anlayamadım en iyisi biraz bekliyip bidaha test yspmak

Teşekkür ederim regl ağırısı ara ara gelip gidiyo onu da anlayamadım en iyisi biraz bekliyip bidaha test yspmak
Gebelik belirtileriyle regl belirtileri benzer oluyor zaten onun için tedirgin olmayın. Ama birkaç gün sonra yine kan verin artışı değerlendirir doktorunuz sonra düzenli aralıklarla bir iki defa daha verirsiniz artış oranı değerlendirilir

Öyle yapıcam teşşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…