• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Degerıme bakarmısınız

sokookoo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar ya bır şey soracağım benım ısrar testınde pozıtıf çıkıyor kaç tane farklı test yaptım hepsı pozitif ama kandaki deger bu ben anlamadım ne yapacağımı da şaşırdım

Eklentiler

• IMG_8641.webp
    IMG_8641.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_8531.webp
    IMG_8531.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar ya bır şey soracağım benım ısrar testınde pozıtıf çıkıyor kaç tane farklı test yaptım hepsı pozitif ama kandaki deger bu ben anlamadım ne yapacağımı da şaşırdım
Kan net sonuctur her zaman test bozuk olabilir

Benim de geçen ay 5/6 testim böyle çıktı sonuç Betada gebelik çıkmadı.
Awox aldım o iyiymiş.

Yalancı pozitiflik verebiliyor testler. Betahcg önce kanda sonra idrarda yükseliyor. Eğer kanda yoksa yoktur..

Teşekkürler kımyasal gebelık olabıleceı soylendı yarın tekrar kadın doğuma gıdecegım orada net bılgı verırler

Back
X