• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

degerini bildigimi gostermek istiorum ama nasil

karamelimmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
284
116
18
34
Kizlar bugun esime ailemle yasadigim ufak biseyden bahsettim beni uzen bak gor artik bundan sonra ona gore davranirsin dedi bende neden uzuldugumu soyledigmde oh olsun diosun dedim karsiliginda
Oh olsun demiorum sadece bnm n kadar iyi biri oldgumu seni ailenden bile iyi tuttugumu gör istiorum çnkü evlendiginden beri bn sana n kadar ii olduysam sen o kadar aileni dinledin dedi
Esimin bana olan soguklugunu kirikligini gecirecek ne yapabilirim

Eşinin dediği gibi mi peki?

Gerçekten ailen senin kafanı mı karıştırıyor olumsuz manada?

Aile cok hassas bir konu yarın siz unutursunuz ama dertlestiginiz kisi unutmayıp size istemedende olsa hatırlatabilir bu nedenle ailenle ilgili eşinle eşinle ilgilide ailenle olumsuz anlamda dertlesmemenizi öneririm

Aranızdaki soğukluk ve kırgınlığı geçirmenin tek yolu evine eşine dönmen.Arada mesafe olduğu sürece daha da soğuyacaksınız.Bu evliliği kurtarmaksa niyetin artık bir adım atmalısın.Zaman lehine değil aleyhine işliyor bu durumunuzda.Asla ve asla da ailenle yaşadıklarını yansıtma.Sana karşı mutlaka kullanılır bir gün.

Eğer imkanı gerçekten eşinin dediği gibi yar o şekilde davranmayı bırakırsan zamanla unutulur diye düşünüyorum.
Tecrübeli arkadaşlar hep demiş eşine aileni ailene eşini kötüleme diye. Bunu da bir yerlere not etmek gerekir galiba

Aranızdaki soğukluk ve kırgınlığı geçirmenin tek yolu evine eşine dönmen.Arada mesafe olduğu sürece daha da soğuyacaksınız.Bu evliliği kurtarmaksa niyetin artık bir adım atmalısın.Zaman lehine değil aleyhine işliyor bu durumunuzda.Asla ve asla da ailenle yaşadıklarını yansıtma.Sana karşı mutlaka kullanılır bir gün.
Herkes don diyo ama evim yok nereye donucem esyalarim yok hicbisey yok

Bacım sen bu evlilik işinde hiç akıllı davranamıyorsun.düne kadar adam senle muhattap olmuyodu iki gün konuşmaya başladı diye aileni kötülüyosun.bak uzun zamandır maddi manevi ailen bakıyor sanada kızınada.yarın öbür gün barıştıgınızda ailenin iyiliği yalan olur bunlar başına kakılır ama.ne ailene dinleyip kocanı ez ne kocanı dinleyip aileni dengeyi bi bul artık

Bacım sen bu evlilik işinde hiç akıllı davranamıyorsun.düne kadar adam senle muhattap olmuyodu iki gün konuşmaya başladı diye aileni kötülüyosun.bak uzun zamandır maddi manevi ailen bakıyor sanada kızınada.yarın öbür gün barıştıgınızda ailenin iyiliği yalan olur bunlar başına kakılır ama.ne ailene dinleyip kocanı ez ne kocanı dinleyip aileni dengeyi bi bul artık
Ailemi kotulemedim ne yasanirsa yasasin yine kotulemem .kizim hakkinda konusuoduk 12 yasinda kardesim var babam kizi severken cok kiskanio bazen izin vermio dedim esimde bidaha gitmeden sonrasini dusun demeye getirdi yani bn ailemi degil esime kimseye ezdirmem ha artik durmam gereken noktayi biliorum o ayri

Ailemi kotulemedim ne yasanirsa yasasin yine kotulemem .kizim hakkinda konusuoduk 12 yasinda kardesim var babam kizi severken cok kiskanio bazen izin vermio dedim esimde bidaha gitmeden sonrasini dusun demeye getirdi yani bn ailemi degil esime kimseye ezdirmem ha artik durmam gereken noktayi biliorum o ayri
öyle konusacagına bi ev tutsun madem nereye kadar böyle gidecek

Back
X