- 12 Mart 2024
- 239
- 72
- 18
- 32
- Konu Sahibi KumraL3437
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırk bin kere maşallahKizlarrrrr sanırım bukez oldu![]()
Amin rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahKırk bin kere maşallahsağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı bize olsun
![]()
Regl gününüz muyduAmin rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Reglm geçmişti. 4 Gün . Öncesinde yaptim negatifti. Salı günü hastaneye gittim regl olamadim hamile de degilim sorun mu var acaba diye hormon testi ve beta yapti cuma kontrole gel dedi baktim sonuçlarım böyle yarinda doktora gidecegim. Değerim sanki düşük gibi geldi. Gec döllenme olabilir gibi. Belirtim aslinda yumurtlama zamaninda göğüslerimde az bi hassasiyet vardi sonra kayboldu kasiklarimin ara ara ağrıması dışında bisey yok suan yeni yeni belirtilerim başlıyor.Regl gününüz muydubelirtiniz var miydi
Sizde durum nedir ?Regl gününüz muydubelirtiniz var miydi
Hiç aklınıza kötü birşey getirmeyin zaten öncesinde cikmadiysa belki geç döllenme olmuştur insanlar 10 ile bile öğreniyor.Reglm geçmişti. 4 Gün . Öncesinde yaptim negatifti. Salı günü hastaneye gittim regl olamadim hamile de degilim sorun mu var acaba diye hormon testi ve beta yapti cuma kontrole gel dedi baktim sonuçlarım böyle yarinda doktora gidecegim. Değerim sanki düşük gibi geldi. Gec döllenme olabilir gibi. Belirtim aslinda yumurtlama zamaninda göğüslerimde az bi hassasiyet vardi sonra kayboldu kasiklarimin ara ara ağrıması dışında bisey yok suan yeni yeni belirtilerim başlıyor.
Ben bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 13. Günüm ama hiç cesaretim yok şuan test yapmaya o kadar çok negatif gördüm kiSizde durum nedir ?
Sizden de çok güzel dönüşler bekliyorum içinizi rahat tutun geleceği varsa gelirBen bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 13. Günüm ama hiç cesaretim yok şuan test yapmaya o kadar çok negatif gördüm ki
İnşallah canım hamilelerin duası tutarmis bana da dua etSizden de çok güzel dönüşler bekliyorum içinizi rahat tutun geleceği varsa gelir![]()
Rabbim geri cevirmesin hepimize saglikli gebelik nasip etsinİnşallah canım hamilelerin duası tutarmis bana da dua et![]()
Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağınıza almayı nasip etsin, birşey sormak istiyorum nasıl değerlendirdiniz günlerinizi ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay deniyorum yineRabbim geri cevirmesin hepimize saglikli gebelik nasip etsin![]()
Reglm bittiminden 2. Gunden itibaren 1 er gun arayla yada yumurtlamaya kadar 2 gun de bir iliski yasadik . Yumurtalama doneminde gün aşırı bu sekildeydi ikimizde çok istediğimiz icin bebis.Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla kucağınıza almayı nasip etsin, birşey sormak istiyorum nasıl değerlendirdiniz günlerinizi ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay deniyorum yine
Canım naptın var mı gelişmeBen bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 13. Günüm ama hiç cesaretim yok şuan test yapmaya o kadar çok negatif gördüm ki
Bu sabah 15. Günüm idi canım ilk idrarla test yaptım yine negatif. 14. Gün 5-6 kez gün içinde adet ağrısı oldu 5-6 saniyelik geçti 15. Gün hiç ağrım olmadi. İnsanlar 15. Günde 170 li degerlerle falan öğrenmişler. İki gündür baya koyu beyaz sarı akıntım oluyor. Dün göğüslerim şişti ve hala sisler. Gün döndüğü için bugün 16. Günüm ama umudum kalmadı.Canım naptın var mı gelişme
Adeti bekle bakalım, Allah ne isterse o olurBu sabah 15. Günüm idi canım ilk idrarla test yaptım yine negatif. 14. Gün 5-6 kez gün içinde adet ağrısı oldu 5-6 saniyelik geçti 15. Gün hiç ağrım olmadi. İnsanlar 15. Günde 170 li degerlerle falan öğrenmişler. İki gündür baya koyu beyaz sarı akıntım oluyor. Dün göğüslerim şişti ve hala sisler. Gün döndüğü için bugün 16. Günüm ama umudum kalmadı.
Öyle yapacağım salı günü regl günüm normalde. Ah o duygu çok garip onlar için sevinip kendin için üzülüyorsun. Bugün bizde iftara gittik arkadaşlara. İki arkadaşta bizden sonra evlendi ve bebekleri oldu çok şükür. İkisi sürekli hamilelikten bebeklerin ataklarından falan bahsederken kendimin öyle içli içli dinlemesine üzüldüm arabaya biner binmez bir ağlama kriziAdeti bekle bakalım, Allah ne isterse o olurben hala aynı karardayım gecikene kadar yapmayacağım test. Bugün eşimin arkadaşının eşinin gebelik haberini aldık
söyleyeceklerim bu kadar
![]()
Yaaa kıyamam, en doğru zamanda verecek Allah öyle düşünÖyle yapacağım salı günü regl günüm normalde. Ah o duygu çok garip onlar için sevinip kendin için üzülüyorsun. Bugün bizde iftara gittik arkadaşlara. İki arkadaşta bizden sonra evlendi ve bebekleri oldu çok şükür. İkisi sürekli hamilelikten bebeklerin ataklarından falan bahsederken kendimin öyle içli içli dinlemesine üzüldüm arabaya biner binmez bir ağlama krizi![]()
Aynen öyle canım aminYaaa kıyamam, en doğru zamanda verecek Allah öyle düşün![]()