- 25 Kasım 2019
- 99
- 14
- 3
- 25
- Konu Sahibi Zeynep korkmaz
Kızlar adetime 3 kala idrar test yapmıştım silik çizgi çıktı onun akşamında kan testi yaptırdım hastane de değerim 41.41 çıktı düşük mü sizce YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki canım kaç haftalık hamileyimdirDaha ne olsun 3 gün varken bide bu değer iyi. Önemli olan katlanması zaten iki gün sonra aynı yerde yine ver katlanirsa problem yok demektir. Hayırlı olsun
Son adet tarihine göre gebelik haftası hesaplanır uygulama indir son adet tarihini gir çıkar zatenPeki canım kaç haftalık hamileyimdir
Anladım canım yüksek çıkar inşallah allahın izniyle korkuyor insan işteSon adet tarihine göre gebelik haftası hesaplanır uygulama indir son adet tarihini gir çıkar zaten
Benim adete 3 gün kala 10 çıkmıştı. 1 gün kala 60 çıkmıştı hatta labaratuvardaki adam niye bu kadar düşük ki demişti. Doktora gittim değerlere bakma sen rahat ol artık ölçmene gerek yok şu an görünmüyo 2 hafta sonra gel demiştiKızlar adetime 3 kala idrar test yapmıştım silik çizgi çıktı onun akşamında kan testi yaptırdım hastane de değerim 41.41 çıktı düşük mü sizce YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Doktora kaç haftalıkken gitmiştin canımBenim adete 3 gün kala 10 çıkmıştı. 1 gün kala 60 çıkmıştı hatta labaratuvardaki adam niye bu kadar düşük ki demişti. Doktora gittim değerlere bakma sen rahat ol artık ölçmene gerek yok şu an görünmüyo 2 hafta sonra gel demişti
3 haftaliktimDoktora kaç haftalıkken gitmiştin canım
Ben şuan beta hcg değerimi ölçtürdüm 96 olmuş 2 gün içinde 3+4 im galiba3 haftaliktimdoktor görememişti doğal olarak
Gayet güzel katlanmış hayırlı olsun. 3000 bini geçince gidersin kese içinBen şuan beta hcg değerimi ölçtürdüm 96 olmuş 2 gün içinde 3+4 im galiba
Canım ilişki riskli mı şimdiGayet güzel katlanmış hayırlı olsun. 3000 bini geçince gidersin kese için
Canım ilişki riskli mı şimdiGayet güzel katlanmış hayırlı olsun. 3000 bini geçince gidersin kese için
Riskli bu dönemler dikkat et bz hc girmiyoruz yapmayız da. Kanama flb olursa üzülürsünCanım ilişki riskli mı şimdi
Benimde adetime 2 gun varken 50 çıktı.sonrasindaki artışlar cok iyi gitti..Kızlar adetime 3 kala idrar test yapmıştım silik çizgi çıktı onun akşamında kan testi yaptırdım hastane de değerim 41.41 çıktı düşük mü sizce YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Çok teşekkür ederimBenimde adetime 2 gun varken 50 çıktı.sonrasindaki artışlar cok iyi gitti..
Sizinde oyle olucaktir uzulmeyin
17 nisana kadın doğuma randevu aldım doktora sorarım o zaman gir derse girerimRis
Riskli bu dönemler dikkat et bz hc girmiyoruz yapmayız da. Kanama flb olursa üzülürsün
Testin resmini yollar. MısınKızlar adetime 3 kala idrar test yapmıştım silik çizgi çıktı onun akşamında kan testi yaptırdım hastane de değerim 41.41 çıktı düşük mü sizce YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Canım kan vermeye durup durup gitme bence bugünlerde. Bana bile gitmene gerek yok demisti 8ay önce doktor. 1 2 hafta bekle kontrole git benceBen şuan beta hcg değerimi ölçtürdüm 96 olmuş 2 gün içinde 3+4 im galiba
Pazartesi günü aile hekimim sağlık ocağına gel bütün tahlillerini yapalım dediCanım kan vermeye durup durup gitme bence bugünlerde. Bana bile gitmene gerek yok demisti 8ay önce doktor. 1 2 hafta bekle kontrole git bence
Testin resmini yollar. Mısın