Değerlerim normal mi arkadaşlar...

gulken00

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
909
49
318
Son regl tarihime göre 5 haftalığım. Değerim normal mi?

BETA HCG SONUÇ : 389.12 mIU/mL referans aralığı . 0.5 - 5.0

oyle cok ugrasırsın acıle gıt kadın doumu olan bıyere ben oyle yaptım degerın guzelde yınede bıraz daha yuksek olması lazım

Bilemedim ne yapacağımı regl zamanı 10 gün geçtikten sonra net sonuç çıkıyor diyorlar. Kafam iyice karıştı.

hayırlısı olsun canım gebesin, iki günde bir beta hcg tahlili yaptır, iki katına çıkması gerekiyor.
Teşekkür ederim canım. Yarın gidicem dr. bir türlü gidemedim. Sağlık ocağındaki hemşire 8 haftalıkken git demişti. O yüzden 22.sine randevu aldım bende ama özele gitmeye karar verdim belim ağrıyor.

Teşekkür ederim canım. Yarın gidicem dr. bir türlü gidemedim. Sağlık ocağındaki hemşire 8 haftalıkken git demişti. O yüzden 22.sine randevu aldım bende ama özele gitmeye karar verdim belim ağrıyor.

Bilirim bel ağısı yapar ama kısa bir süre sonra geçicek emin ol, nasıl oturucağını bilemez insan ağrıdan :))

14 ay aradan sonra hepinize merhaba kızlar! 14 aylık bir paşam var ve yeniden hamileyim. Prezervatifin azizliğine uğrayınca ertesi gün hapı almıştım ama alırken de içim de bir şeyler kopmuştu ve hapı içtiğime üzülmüştüm. Adet günümde tatilimizin başladığı güne denk geliyordu ama ve tatilim zehir olmasın diye adet geciktirici kullanacaktım. Adete 3 gün kala kullanılması gerekiyordu hapın ama benim içimden de gebe olduğum geliyordu. Eşimle adetime 4 gün kala kam testi yaptırdık sonuç pozitif;) Oğlum için 5 ay bekleten Rabbim bu sefer onca önleme rağmen bir melek daha gönderdi bize:) önceleri çok endişelendim korktum ama şimdi eşimin de desteğiyle iyiyim. Tek korkum oğlumun sevgisinin ilgisinin eksik kalabilme ihtimali. Benim durumumda olan var mı ? Avantaj dezavantaj ?

Kizlar merhabalar. Bende 5haftalk gebeyim. Beta hcgm cok yavas artyo. Ve suan 13.gnum ve beta hcg 750. Ama vajinal usgde kese görüldü. Doktor sagliksiz diyo. Kurtaj diyo. Aglamaktan ölücem napmalym sizce

Kizlar merhabalar. Bende 5haftalk gebeyim. Beta hcgm cok yavas artyo. Ve suan 13.gnum ve beta hcg 750. Ama vajinal usgde kese görüldü. Doktor sagliksiz diyo. Kurtaj diyo. Aglamaktan ölücem napmalym sizce

Kıyamam canım üzme kendini ama farklı bir dr. da görün. Aynı şeyi söylüyorlarsa yapacak bişey yok maalesef =(((

gebeyim35 .!.:
Canim biraz bekle kese gorundu ise gec döllenmedir belki. Baska bir doktora gittin mi

Merhaba kızlar benimde son adet tarihim 11 ağustos ama adetlerim düzensizdir o sebeple kaç gün geciktiğimi bilemiyorum. Dün özel hastanede tahlil yaptırdım 50.62 çıktı gebelik var ama bir kadın doğumcuya git dediler. Bugün gittim doktor daha tüpte olmalı rahime tutunmamıştır yeni bir gebelik olabilir. Sağlıklı bir gebeliğe de dönüşebilir düşebilir de dedi lütfen dua edin bebeğim tutunsun bana :/

Back
X