- 25 Mart 2020
- 2
- -1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sevdelimsin
-
Maaş kartını ona verirsen bayıla bayıla yapar harcamayı canım erkekler ondan hoşlanıyor. Ama maaş kartım kredi kartım bende kalsin harcamayı da eşim yapsın diyorsan iki ay sonra evin reisi kim muhabbetlerine girecektir diye tahmin ediyorum.Merhaba ablalarım ev harcamaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum, kendimle alakalı bahsedecek olursam , yaklaşık 1 yıldır nişanlıyız ve 3 ay sonra düğünümüz var ins . Ben eczane işletiyorum kendisi de aile şirketlerinde calısıyor, bana kendilerine belli bir maaş yazdıklarını söyledi. Geçen akşam bir mevzu geçti aramızda Evlilkle alakalı harcamalar konusunda ben küçüklügümden beri yatırım yapmayı seviyorum o yuzden arsa yada ileride ev falan alırız diye düşüncem var aslında daha net olarakta düşünmedim. Ev içi harcamalarda kendisinin yapmasını istiyorum benimle alakalı harcamaları da onun yapmasını istiyorum bu beni daha çok memnun ediyor çünkü. Bu şekilde söyledim kendisine de ama bana eğer gelirin varsa niye sende harcamalara katılmıyorsun gibi dedi. Açıkçası ben erkeğin ev geçimini yapmasını daha hoşuma karşılıyorum o yuzden kendim katılmak istemediğimi söyledim. Nasıl algılamıştır bilmiyorum. Bu konuda sizlerinde değerli merak ediyorum.
Belkı sızın bu tavrınız da ona soguk gelir.Aslında işletme benim üzerime yani maaşlı değilim, tam zamanlı çalışmayı düşünmüyorum yani ev işleriyle alakalı ben alakadar olmak istiyorum yine, ayrıca sürekli de çalıştırmayı da düşünmüyorum ileride çocuk falan olunca nasıl olur bilmiyorum, kendisine de evimi aksatmayacağımı söyledim. Yani aileden gelen bir şey sanırım ben erkeğin daha çok ev aile geçim rolünde aktif olmasını istiyorum bu beni daha çok mutlu ediyor. Diğer türlü biraz soğuk geliyor o yüzden.
O zaman evin bütün işlerini, yemeği, çocuk bakımını da kadının tek başına yapmasını hoş karşılıyorsunuzdur. E kolay gelsin o zamanMerhaba ablalarım ev harcamaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum, kendimle alakalı bahsedecek olursam , yaklaşık 1 yıldır nişanlıyız ve 3 ay sonra düğünümüz var ins . Ben eczane işletiyorum kendisi de aile şirketlerinde calısıyor, bana kendilerine belli bir maaş yazdıklarını söyledi. Geçen akşam bir mevzu geçti aramızda Evlilkle alakalı harcamalar konusunda ben küçüklügümden beri yatırım yapmayı seviyorum o yuzden arsa yada ileride ev falan alırız diye düşüncem var aslında daha net olarakta düşünmedim. Ev içi harcamalarda kendisinin yapmasını istiyorum benimle alakalı harcamaları da onun yapmasını istiyorum bu beni daha çok memnun ediyor çünkü. Bu şekilde söyledim kendisine de ama bana eğer gelirin varsa niye sende harcamalara katılmıyorsun gibi dedi. Açıkçası ben erkeğin ev geçimini yapmasını daha hoş karşılıyorum, o yuzden kendim katılmak istemediğimi söyledim. Nasıl algılamıştır bilmiyorum ama yarım kaldı gibi oldu mevzu. Bu konuda sizlerinde değerli merak ediyorum.
Yani kırıcı yorum yapmak istemem ama sene 2020. Orası sizin eviniz senin paran benim param olayı mı var? Biri fatura öder biri mutfak masrafıdır öder iş bölümü yapılır. Ne garipMerhaba ablalarım ev harcamaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum, kendimle alakalı bahsedecek olursam , yaklaşık 1 yıldır nişanlıyız ve 3 ay sonra düğünümüz var ins . Ben eczane işletiyorum kendisi de aile şirketlerinde calısıyor, bana kendilerine belli bir maaş yazdıklarını söyledi. Geçen akşam bir mevzu geçti aramızda Evlilkle alakalı harcamalar konusunda ben küçüklügümden beri yatırım yapmayı seviyorum o yuzden arsa yada ileride ev falan alırız diye düşüncem var aslında daha net olarakta düşünmedim. Ev içi harcamalarda kendisinin yapmasını istiyorum benimle alakalı harcamaları da onun yapmasını istiyorum bu beni daha çok memnun ediyor çünkü. Bu şekilde söyledim kendisine de ama bana eğer gelirin varsa niye sende harcamalara katılmıyorsun gibi dedi. Açıkçası ben erkeğin ev geçimini yapmasını daha hoş karşılıyorum, o yuzden kendim katılmak istemediğimi söyledim. Nasıl algılamıştır bilmiyorum ama yarım kaldı gibi oldu mevzu. Bu konuda sizlerinde değerli merak ediyorum.
Çok saçmalamışsinizMerhaba ablalarım ev harcamaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum, kendimle alakalı bahsedecek olursam , yaklaşık 1 yıldır nişanlıyız ve 3 ay sonra düğünümüz var ins . Ben eczane işletiyorum kendisi de aile şirketlerinde calısıyor, bana kendilerine belli bir maaş yazdıklarını söyledi. Geçen akşam bir mevzu geçti aramızda Evlilkle alakalı harcamalar konusunda ben küçüklügümden beri yatırım yapmayı seviyorum o yuzden arsa yada ileride ev falan alırız diye düşüncem var aslında daha net olarakta düşünmedim. Ev içi harcamalarda kendisinin yapmasını istiyorum benimle alakalı harcamaları da onun yapmasını istiyorum bu beni daha çok memnun ediyor çünkü. Bu şekilde söyledim kendisine de ama bana eğer gelirin varsa niye sende harcamalara katılmıyorsun gibi dedi. Açıkçası ben erkeğin ev geçimini yapmasını daha hoş karşılıyorum, o yuzden kendim katılmak istemediğimi söyledim. Nasıl algılamıştır bilmiyorum ama yarım kaldı gibi oldu mevzu. Bu konuda sizlerinde değerli merak ediyorum.
İşte herkesin bakış açısı farklı demek ki bana bu durum gurur kırıcı gelir mesela, ben isterim ki eve katkım olsun kendi ihtiyaçlarımı da kendim karşılamaya devam edeyim ,diğer türlü eşim evin ihtiyaçlarını karşılıcak beni ihtiyaçlarımı karşılıcak para mı isticem yani eşimden iş hayatında 5 yıldır varım insanın kendine evine harcama yapma paranın hesabını bilme özgürlüğü güzel bişey,tamamen eşim karşılıyo olsa bişey isteyememMerhaba ablalarım ev harcamaları konusunda fikirlerinizi almak istiyorum, kendimle alakalı bahsedecek olursam , yaklaşık 1 yıldır nişanlıyız ve 3 ay sonra düğünümüz var ins . Ben eczane işletiyorum kendisi de aile şirketlerinde calısıyor, bana kendilerine belli bir maaş yazdıklarını söyledi. Geçen akşam bir mevzu geçti aramızda Evlilkle alakalı harcamalar konusunda ben küçüklügümden beri yatırım yapmayı seviyorum o yuzden arsa yada ileride ev falan alırız diye düşüncem var aslında daha net olarakta düşünmedim. Ev içi harcamalarda kendisinin yapmasını istiyorum benimle alakalı harcamaları da onun yapmasını istiyorum bu beni daha çok memnun ediyor çünkü. Bu şekilde söyledim kendisine de ama bana eğer gelirin varsa niye sende harcamalara katılmıyorsun gibi dedi. Açıkçası ben erkeğin ev geçimini yapmasını daha hoş karşılıyorum, o yuzden kendim katılmak istemediğimi söyledim. Nasıl algılamıştır bilmiyorum ama yarım kaldı gibi oldu mevzu. Bu konuda sizlerinde değerli merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?