değersiz hissediyorum

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden

Oturup duygularini acikca belirt sakin sessiz guzel bi yere gidin..ayrilmayi dusunmuyosan kendini anlat

Aramızda çok mesafe var bizim 800 km kadar yanyanayken bi sıkıntımız yok çünkü ben onu görünce herseyi unutuyorum. Ama uzaktayken kendimi anlatmaya çalıştığım da beni dinlemiyor. Ya işim var diyip telefonu kapatıyor ya da sinirleniyorum diyip yazdıklarıma cevap vermiyor

Daha şimdiden gönlünü almaya üşenen adamla evlendikten sonra işin zor..
Çok küsme, kırılma bari de az üzül..:ssz:

Onu bu hale biraz da ben getirdim süpriz yapmayı çok seven biri ama ben hoslanmiyorum süprizden diye hep engelledim onu. Beni odun bi adam yapıyorsun dediğinde inanmamistim ama gerçekten odunun alasi oldu

Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden

Kendini degersiz hissettiren bir insani mi
cok seviyorsun

o zaman devam et evlenince gorursun sevgiyi

düğününe az kalmış canım bu konuya bir açıklık getirmen lazım konuşarak durumun ciddiyetini belirt adama farkındaysan flört dönemi bitti yuva kuruyoruz böyle ergen triplerini bi kenara bırakalım artık gibisinden söyle

Son düzenleme:
düününe az kalmış canım bu konuya bir açıklık getirmen lazım konuşarak durumun ciddiyetini belirt adama farkındaysan flört dönemi bitti yuva kuruyoruz böyle ergen triplerini bi kenara bırakalım artık gibisinden söyle

Biz doğru dürüst flört dönemi yasayamadik ki. Tanistiktan 3 ay sonra evlenme teklifi aldım hep evlilik için evimiz için cabaladik kosturduk. Bir araya geldiğimiz zamanlarda hep evimiz için eksikleri tamamladık. Nişan hazırlıklarına falan kostuk. Hiç boş boş gezmeye zamanımız olmadi

Onu bu hale biraz da ben getirdim süpriz yapmayı çok seven biri ama ben hoslanmiyorum süprizden diye hep engelledim onu. Beni odun bi adam yapıyorsun dediğinde inanmamistim ama gerçekten odunun alasi oldu

İyi de sürpriz başka bir şey o romantikliğe girer, gönül almak başka bir şey..
Romantik olması gerekmiyor seven her erkek gönül almayı bilmelidir..
Sen öbür odada ağlarken kucağında pc, elinde kumanda saatlerce yanına gelmez
demek istediğim ne kadar acı bir şey anlarsın..

Biz doğru dürüst flört dönemi yasayamadik ki. Tanistiktan 3 ay sonra evlenme teklifi aldım hep evlilik için evimiz için cabaladik kosturduk. Bir araya geldiğimiz zamanlarda hep evimiz için eksikleri tamamladık. Nişan hazırlıklarına falan kostuk. Hiç boş boş gezmeye zamanımız olmadi

canım neden böyle o zaman seni bu kadar çok isteyen adam 3 ay içinde evlenme teklifi eden adam neden böyle değersiz hissettiriyor sana kendini?
bunu aslında en iyi sen bilirsin

canım neden böyle o zaman seni bu kadar çok isteyen adam 3 ay içinde evlenme teklifi eden adam neden böyle değersiz hissettiriyor sana kendini?
bunu aslında en iyi sen bilirsin

Nişandan sonra böyle oldu 2 aydır nisanliyiz. Evliliğe hazır onu biliyorum ama çok borç yaptık ailelerden yardım almadık sanırım onun etkisiyle sinirleri iyice gerildi. Çok rahat adamdı ben doğru dürüst sinirlendigini görmemiştim şimdiyse en ufak şeyde patlıyor anlam veremiyorum

İyi de sürpriz başka bir şey o romantikliğe girer, gönül almak başka bir şey..
Romantik olması gerekmiyor seven her erkek gönül almayı bilmelidir..
Sen öbür odada ağlarken kucağında pc, elinde kumanda saatlerce yanına gelmez
demek istediğim ne kadar acı bir şey anlarsın..

Yanindayken böyle değil işte. Azcık yüzüm asilsin hemen gönlümü alır çok iyi yapar uzakta olunca yapmıyo bi anlasam niye böyle olduğunu

Nişandan sonra böyle oldu 2 aydır nisanliyiz. Evliliğe hazır onu biliyorum ama çok borç yaptık ailelerden yardım almadık sanırım onun etkisiyle sinirleri iyice gerildi. Çok rahat adamdı ben doğru dürüst sinirlendigini görmemiştim şimdiyse en ufak şeyde patlıyor anlam veremiyorum

şimdi anlaşıldı o zaman demekki evlilik önce gerilmiş ve bu her erkekte oluyor canım evlenip biraz rahata erdiğinizde bu sorunlar hafifler bence öyle görünüyor

Ah be canim, ben bu durumu oyle iyi biliyorum ki...

9 senelik birlikteligimizin sadece 6 ayinda evli olarak ayni evde kaldigim ve 2.5 aydir ayri oldugum esimin bana yasattiklari geldi aklima.

Sonuc: Degersizlik Sendromu

Ozguvenimi yitirdim. Kendimi fark etmez oldum. Gunah kecisi olmaktan yoruldum. Kendimi anlatacagim diye ugrastikca daha da dibe battim.

O kizip sinirlendiginde ben hak etmis oluyordum, ben kizip sinirlendigimde adim dirdirci...

Ne yaptiysam dinletemedim ne kadar incindigimi ona. Fedakarliktan kisiligimi kaybettim.

Sonuc olarak ben de pes ettim, ailem de pes etti ve son olayda taviz vermedi bizimkiler.

Simdi esim agliyor, ozurler diliyor, hatasini az cok fark etmis gibi ama onun sacmaliklari yuzunden onun da tercih ettigi uzre ayriliyoruz.

Simdi dusunuyorum da bu adam basindan beri bencil, laftan anlamaz ve kiymet bilmez biriydi. Keske flort doneminde ya da nisanliyken ayrilsaymisim. Evlenip bosanmak feci zor cunku.

Sana tavsiyem -ise yaramaz ya- nisanlinla kararli ve ciddi bir son konusma yap. Bunun son konusman oldugunu ve bundan sonra sana ozenli davranmazsa seni kaybedecegini bilmesini sagla.

Ne kadar yiprandigini ve kirildigini anlat.

Anlarsa ne ala... Anlamazsa evlenince sevgi bile kurtarmiyor bazi durumlarda insani.

Cok pisman olursun.

Allah korusun..

Bana Allah yeter...

Erkeklerin evlenince daha rahat davranıp saldıklarını göz önüne alırsak, "yanımdayken böyle değil yeaa" tezi çürümüş oluyor
Kendini kandırma bence. Ben yaptım ettim diyerek. Kimse hediye alma dedi diye odunlaşmaz
Madem artık geri dönemiyorsun bu deveyi güdeceksin başka da çaren yok
Seviyorum ama dersen çok üzülürsün, senin hiç bir zaman karşıya gitmez..
Hakkında hayırlısı.

Ah be canim, ben bu durumu oyle iyi biliyorum ki...

9 senelik birlikteligimizin sadece 6 ayinda evli olarak ayni evde kaldigim ve 2.5 aydir ayri oldugum esimin bana yasattiklari geldi aklima.

Sonuc: Degersizlik Sendromu

Ozguvenimi yitirdim. Kendimi fark etmez oldum. Gunah kecisi olmaktan yoruldum. Kendimi anlatacagim diye ugrastikca daha da dibe battim.

O kizip sinirlendiginde ben hak etmis oluyordum, ben kizip sinirlendigimde adim dirdirci...

Ne yaptiysam dinletemedim ne kadar incindigimi ona. Fedakarliktan kisiligimi kaybettim.

Sonuc olarak ben de pes ettim, ailem de pes etti ve son olayda taviz vermedi bizimkiler.

Simdi esim agliyor, ozurler diliyor, hatasini az cok fark etmis gibi ama onun sacmaliklari yuzunden onun da tercih ettigi uzre ayriliyoruz.

Simdi dusunuyorum da bu adam basindan beri bencil, laftan anlamaz ve kiymet bilmez biriydi. Keske flort doneminde ya da nisanliyken ayrilsaymisim. Evlenip bosanmak feci zor cunku.

Sana tavsiyem -ise yaramaz ya- nisanlinla kararli ve ciddi bir son konusma yap. Bunun son konusman oldugunu ve bundan sonra sana ozenli davranmazsa seni kaybedecegini bilmesini sagla.

Ne kadar yiprandigini ve kirildigini anlat.

Anlarsa ne ala... Anlamazsa evlenince sevgi bile kurtarmiyor bazi durumlarda insani.

Cok pisman olursun.

Allah korusun..

Bana Allah yeter...

Bu sefer az buçuk farketmesini sağladığımı düşünüyorum yüz yüze kadar konuşmayalım dedim. Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor.
Normalde o hatalı bile olsa ben konuşmaya çalışırdım bu sefer ben aramicam dedim afalladi sürekli yazıyor ama igneleyici şekilde. Açıkça belirttim önemli bişey olmadıkça yazma düşünmeye ihtiyacım var diye etekleri tutusmaya başladı hissediyorum

sabret biraz canım ama sık sıkta konuş bu konuyu mutlaka dikkate alıp değişimler gösterecektir

Inşallah. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor sinirlenince beni en çok üzen bu. Hiç bir zaman mantıklı bişey den tartismadik. Tartışma hemen bitiyor ama onun sinirliyken söyledikleri zor unutuluyo ( tabi benim açımdan ) o unutup normale dönüyor hemen

Back
X