Kızlar benim sorunum nişanlımla. Kendisini çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. Ama çok kolay sinirlenen bi yapıya sahip ve bu durum artık beni iyice yipratiyor. Anlamadan dinlemeden hemen sinirleniyor ve konuyu kestirip atıyor. Kendimi anlatmaya çalıştığım zaman da bidi bidi yapıyorsun diyor. Ya da ben bişey anlatırken hemen bla bla hep aynı şeyler diyor. O kırıldığı zaman Özür dilemezsem barışmıyor ben kırıldım diyorum susuyor ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranmamı istiyor. Benim konustuklarimi kale almaması artık beni çileden çıkarıyor.
Ayrılmak gibi bir niyetim yok çok seviyorum ama ne yapsam ne desem beni anlaması için bilmiyorum fikir istiyorum sizlerden
Ah be canim, ben bu durumu oyle iyi biliyorum ki...
9 senelik birlikteligimizin sadece 6 ayinda evli olarak ayni evde kaldigim ve 2.5 aydir ayri oldugum esimin bana yasattiklari geldi aklima.
Sonuc: Degersizlik Sendromu
Ozguvenimi yitirdim. Kendimi fark etmez oldum. Gunah kecisi olmaktan yoruldum. Kendimi anlatacagim diye ugrastikca daha da dibe battim.
O kizip sinirlendiginde ben hak etmis oluyordum, ben kizip sinirlendigimde adim dirdirci...
Ne yaptiysam dinletemedim ne kadar incindigimi ona. Fedakarliktan kisiligimi kaybettim.
Sonuc olarak ben de pes ettim, ailem de pes etti ve son olayda taviz vermedi bizimkiler.
Simdi esim agliyor, ozurler diliyor, hatasini az cok fark etmis gibi ama onun sacmaliklari yuzunden onun da tercih ettigi uzre ayriliyoruz.
Simdi dusunuyorum da bu adam basindan beri bencil, laftan anlamaz ve kiymet bilmez biriydi. Keske flort doneminde ya da nisanliyken ayrilsaymisim. Evlenip bosanmak feci zor cunku.
Sana tavsiyem -ise yaramaz ya- nisanlinla kararli ve ciddi bir son konusma yap. Bunun son konusman oldugunu ve bundan sonra sana ozenli davranmazsa seni kaybedecegini bilmesini sagla.
Ne kadar yiprandigini ve kirildigini anlat.
Anlarsa ne ala... Anlamazsa evlenince sevgi bile kurtarmiyor bazi durumlarda insani.
Cok pisman olursun.
Allah korusun..
Bana Allah yeter...